local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu zini, kas ir Artuss Kaimiņš?28

30 3

«Vai Tu zini, kas es esmu?» - Jā! Aktieris, sarunu šova vadītājs, deputāts un cilvēks ar kameru vietā un nevietā... Jeb kādus faktus par Artusu Kaimiņu var atrast internetā.

30 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Skandalozs, iespējams korumpēts deputāts ar teju neeksistējošiem rezultātiem Saeimā - šādu cilvēku daudzi sauc par Latvijas glābēju, kas redz korumpētajiem deputātiem parādīs savu vietu.

Realitāte - nākamais siles sildītājs, kas, iespējams, arī pirmo reizi pielaidīs Saskaņu pie nacionālās siles pēc 8 gadu absurda Rīgā un citur.

Partijas programmā 13 punkti demagoģijas, nekādi skaidrojumi par partijas nostādnēm simts dažādos valstiski svarīgos jautājumos. Pirmie divi punkti klaji meli, pārējos nekādas idejas par risinājumiem. Tikai solījumi, ka visu maģiski izlabos, bet partijā pat nav neviens ar izglītību, kas būtu spējīgs fact-check'ot savu programmu.

1) Koalīcijas padome nav anti-konstitucionāla (tad to varētu gāzt caur Satversmes tiesu). 2) Šveicē ir 140 ministri un 2000+ deputāti, bet Kaimiņš sludina Šveici kā piemēru Latvijai "birokrātijas mazināšanai," jo redz - 14 ministri ir par daudz. Tas jau nekas, ka tikpat ir Igaunijā un Lietuvā. Tā vietā, lai mazinātu birokrātiju, kur tā tiešām ir daudz - šauj pilnīgi garām, jo baidās, ka tad pazaudēs publiskā sektora darbinieku balsis. Tipisks populisms bez substances vai faktiem.

13 1 atbildēt

Lielisks piemērs ir tieši no šī fragmenta TVNET intervijā ar Kaimiņu. Tika uzdots vienkāršs jautājums, bet atbilde netika sniegta. Tā vietā lielākā daļa no atbildes ir par citiem (nomelnošana). Tas saucās "Kaimiņš nav parasts politiķis"? https://www.tvnet.lv/6142105/jus-jautajat-vini-atbild-ar-kuram-partijam-sadarbosies-kpv-lv

4 0 atbildēt

   Iepūt man ar to rakstu!Tā pat balsošu par viņu!Ko tu gribēji,ka balsošu par kaut kādiem komunistiem?Mīnusu nelikšu ,bet plusus arī nē emotion 

6 2 atbildēt

Man ir cits jautājums - vai tiešām man tas būtu jāzin?

3 0 atbildēt
Spoki grib, lai viņu portālu "labi" pareklamē? Okey.
1 1 atbildēt

mans favorīts...pat ja viņš nebūtu godīgs labāk ka tur sēž aktieris.emotion emotion 

0 0 atbildēt
Septītais gobzema kuce
0 0 atbildēt

Man par viņu arī ir savs skatījums. 

Ja virsraksts būtu jautājums, tad mana atbilde - KLAUNS

0 0 atbildēt

Copy&paste tvnet bullšitu emotion 

2 4 atbildēt
Kā saprast šito anti-reklāmu? Tev kauna nav, evit?! Kādā sakarā tu lien kur tev neprasa. Artuss nopelna 36 k? Komunists brigmanis gadā nopelna 72 k plus visa pārējā zagšana. Tu galīgi esi drosmi pārēdusies?
1 4 atbildēt
Mans brālis 😂😂
0 6 atbildēt