local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tev ir nomofobija? (Bailes palikt bez mobilā telefona)45

372 2

Kāpēc gan nepārbaudīt to tagad un tūlīt?

Lielākā daļa cilvēku, kuriem ir reālas bailes palikt bez mobilā telefona, domā, ka viņi noteikti nesirgst ar nomofobiju. Kāpēc nesirgst? Vaitad tā ir kaut kāda slimība? Redz, bailes iedala pie slimībām.

Pārbaudīt to, vai Tevī mājo šis mazais nezvērs vārdā ''nomofobija'' ir pavisam vienkārši:

Atbildi uz šiem 20 jautājumiem ar 'piekrītu' vai 'nepiekrītu', ja vismaz pusei būsi piekritis/piekritusi, tad Tu esi nomafobs - iesācējs, bet, ja esi piekritis/piekritusi lielākajai vai pat visiem apgalvojumiem, tad Tu esi nomafobs - eksperts. Tā kā es neizslēdzu iespēju, ka starp tiem, kuri pārbaudīs sevi, atradīsies arī kāds, kurš noliegs katru apgalvojumu - apsveicu, Tevī it nemaz nav baiļu palikt bez mobilā telefona, bet kā Tu mūsdienās uzzini, kas notiek Tev apkārt, kā Tu uzzini laikapstākļus, ko dara Tavi draugi, kā Tu vispār spēj eksistēt mūsdienu sabiedrībā, kur viss notiek viena pirksta kustības attālumā, jo globālais tīmeklis, tehnoloģijas ir kļuvušas par mūsu esamības pamatpunktu? Diemžēl.

Tad nu sākam ar jautājumiem, esi godīgs/godīga pret sevi, atbildes Tev NAV jāpublicē, obligāti, bet to vari darīt, dari to priekš sevis. :)

372 2 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000

Man nav nomofobija, jo man ir Nokia par ko nav jāuztraucas vai saplīsis vai strādas! emotion

20 1 atbildēt
Aizbrauciet uz laukiem.uz iistiem laukiem un tad redzeesiet ka nav tik slikti.manai omei ir tikai TV un man tur patiik.bez telefona mieriigi iztieku.
9 1 atbildēt

Man ir bailes palikt bez spokiem emotion

6 0 atbildēt
Ja man māte 10x dienā nezvanītu un neprasītu ko daru, tad manis pēc var nebūt telefona. emotion agrāk izmantoju no rīta līdz vakaram. Tagad tik sazvanīties. emotion
4 0 atbildēt
I avatarsI

Laika prognoze saki? Bet ja tas tieši saistīts ar darbu, potenciālajiem ienākumiem un izdevumiem. Vispār šis tests der tikai bezdarbniekim, jo bez telefona darbs nav iespējams.Ā točna emotion aizmirsu skolniekus .

1 0 atbildēt

Neesmu nomofobe. Vienīgā problēma būtu ka nevaru sazvanīt piemēram 112 ja kaut kas notiktu

1 0 atbildēt

man patīk ja telefons tuvumā - nez draugs pazvanīs vai kas, bet tā man viņu kabatā visu laiku nevajag

1 0 atbildēt

51% spokos ir dirsēji

1 0 atbildēt

Neatrodos Latvjā, nevaru lietot telefonu, jo tas pārāk dauz maksā, nevaru dabūt wi-fi jo te visi paroles liek. Man nav izvēles, man ir jāiztiek bez telefona. Diemžēl. Bet tā, man ir pavisam neliela nomofobija. Reizēm.

1 0 atbildēt

man varbūt ir tāda kā mini nomofobija, jo uz pieciem man atbilde bija jā, bet es nezinu. Pusi o tām lietām es nemaz nedaru.

1 0 atbildēt

Mobilais telefons vai šobrīd viedtālrunis man ir diezgan svarīgs. neskatoties uz funkciju sazināties kā ar parastu telefonu tas paver plašas iespējas kuras es vēlos ikdienā izmantot. Lai gan tas viss ir samērā aizraujoši, taču man nav tādas vēlmes to šad tad pacilāt lai redzētu kādu jaunumu. Par sevi es neko daudz nepublicēju, neizmantoju ne twitter, ne facebook, instagram un visādas citādas vietas. 

es varu mierīgi atstāt savu ierīci veselu dienu vai pat vairāk kādā vietā uz to pat nepaskatoties, tāpēc atkarība ir atkarība un tiem kam ir pietiekami daudz draugu lai būtu vienmēr ko darīt. 

no otras puses es varu to lietot kaut vai visu dienu. no rīta paskatoties kādus video youtubē, pa dienu browsējot spokus, 9gag, draugus un citas adreses, vakarā spēlēt kādas spēles. 

bet bez interneta ir šausmīgi veselu dienu. 

2 2 atbildēt

Nu ja nevienam neesmu vajadzīgs vai man neviens nav jāsazvana, tad var arī mierīgi iztikt bez telefona  

0 0 atbildēt

Reāli, man ir NOKIA C1-01 (Ar pogām), pārsvarā visi testā jautājumi ir saistīti ar kaut kādu vizināšanos pa internetu, telefonu izmantoju tikai modinātājam un, lai man varētu piezvanīt un, lai es varētu piezvanīt. Pārējām lietām izmantoju DATORU, bez tā es nezinu, vai varētu izturēt, protams, ja būtu labs iemesls, es atteiktos arī no tā.

0 0 atbildēt
Tvnetā šito izpildīju - mazliet esmu nomofobs..:d
0 0 atbildēt

Telefons h.u.i.ņā, dators, vot padomātu

0 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk... 

0 0 atbildēt
4 piekrītu emotion
0 0 atbildēt
7 atbildes piekrītu emotion. Bet bija laiks, kad 7 mēnešus nebija telefona, ziniet, nemaz tik traki nebija! emotion
0 0 atbildēt

1/4 no nomofobijas. emotion

0 0 atbildēt

Man pilnīgi vienalga vai ir vai nav līdzi mobīlais, tas ir domāts tikai zvaniem un īziņām un nemaz man nevajag nekādu internetu tur un tā mazā ierīcīte nemaz manu dzīvi neietekmē.

0 0 atbildēt