local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Latvija ir brīva valsts?70

368 12

Man ir skumīgi apzināties to, ka mūsdienu neatkarīgā Latvija degradējas un iet uz leju pilnīgi visās jomās un tas, ka mūsu valsts faktiski ir iznīcināta. Būsim reāli, mēs neesam, neatkarīga, demokrātiska valsts par kādu sapņojām. Mēs esam nosacīti brīva valsts, valsts nosaukums tik vien palicis. Kas par to liecina?

1) Lisabonas līguma ratificēšana, to pat kārtīgi neizlasot,bet kurā paredzēts, ka vismaz 75% Latvijai svarīgu lēmumu turpmāk tiks pieņemti Briselē.Ja šie likumi netiek pildīti, tiek pielietotas dažādas ekonomiskās sankcijas.

2) Starptautiskie aizdevumi, kas Latviju padara par parādu vergu. Valdības pilnvarošana parakstīt slepenas saistības ar SVF, tās pat neizlasot

3)Monetārās politikas ieviešana. Latvijā ir ieviests eiro, tātad Latvija ir zaudējusi kontroli par savu monetāro politiku.

Manuprāt, par iestāšanos ES ir vainīgas abas puses, gan valdība, gan tauta. No valdības politikāņiem tika sludināts klajš populisms, par to, ka mēs tikai iegūsim stājoties ES, būs Eiropas līmeņa algas, dzīves līmenis, ražošana utt., bet negatīvā puse tika pilnīgi noklusēta vai nemanāma uz populisma fona. Rezultātā tauta uzķērās uz kārtējiem solījumiem, nobalsojot par iestāšanos ES 67% balsstiesīgo, neizvērtējot nekādus riskus un to, ko no mums prasīs pretī esot šajā savienībā. Un tā ir realitāte, ka mūsu valsts ir gājusi tikai uz leju, to redzam ikdienā.

Vai tad mēs šobrīd dzīvojam uzplaukstošā valstī? 9,5 miljardu eiro mums ir parāds,500 tūkstošu izbraukušo, 400 tūkstoši iedzīvotāju pakļauti nabadzības riskam, tagad esam minimāli uz tautas un izbraukušo cilvēku rēķina atkopušies un uzreiz mums vajag stāties Eirozonā, kas atkal prasa milzīgus finansiālus izdevumus, vai tā ir attieksme pret valsti? Mēs visi esam vergi, dzīvojam totālā verdzībā, jo, kam tu esi parādā , tā vergs tu esi, līdz parāds netiks atdots. Mūsu maksātā nauda nodokļos daļa aiziet uz ES un SVF kā procentu maksājumi, vai tas ceļ valsti? Nedomāju viss. Protams, var oponēt, ka ES dod finansējumu dažādām nozarēm, bet tās izskatās pēc drupačām no kunga galda, salīdzinājuma ar to, kāda iznīcība te notikusi.


Kļūst ar vien ļaunāk, valdošā vara un ES iznīcina ne tikai ekonomisko situāciju, bet arī morāles principus. Radās skandāls, par šīm grāmatām bērnudārziem „Diena kad Kārlis bija Karlīna” un „Diena kad Rūta bija Rihards” , ko izdevusi Labklājības ministrija (Links Avotā). Mani šokē fakts, ka faktiski neviens no valdības, pat ne Nacionālās apvienības pārstāvji, kas sevi pozicionē kā patriotus un ģimenes vērtību aizstāvjus, pat ne baznīcu konfesiju vadītāji. Neviens no šiem vīriem (nesaukšu nevienu konkrēti vārdā) neiestājās kategoriski pret. Nav mums vīru ar mugurkaulu, kas skaidri un gaiši pateiks: „Nē, tā , nebūs!”. Notika visāda spriedelēšana, filozofēšana interneta rakstos, „vai tad tik traki” utt. Šīs morāles vērtības sāk graut jau no mazotnes, bērnudārza vecuma bērniem un tas viss notiek valstiskā līmenī un tā jau ir traģēdija.
Kā arī ārlietu ministrs Rinkēvičs ir atzinies, ka ir gejs.

No vienas puses mēs valsts svētkos dziedam „Dievs svēti Latviju”, bet ikdienā darām visu pretēji, pieļaujot homoseksuālistu gājienus, apšaubāmu materiālu izplatīšanu bērniem. Kādu svētību un saprātu tad mēs varam saņemt? Ko es ar to vēlējos sacīt, ja mēs nesāksim ar morāles, tiesiskuma un dabisko vērtību jautājumiem, tad mēs nekur netiksim.

368 12 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Domāju, ja neiestātos Eiropas savienībā , mēs nedziedātu " Dievs , svētī Latviju" bet dziedātu par roģinu un našu veļikuju rassiju.

29 5 atbildēt

Šī nav tā brīvība par kuru mēs sapņojām stāvot uz barikādēm....  emotion

24 1 atbildēt

Nekas nekur pasaulē nav brīvs. Absolūta brīvība ir tikai Robinsonam Kruzo uz vientuļas salas.

20 0 atbildēt
Latvija - ko tas Tev noziimee? Teritoriju, vai tautu pirmkaart? Tautu veido cilveeki nr1 kas shajaa gadiijumaa pashi nesaprot ko grib un peectam iekaapj suudaa nr2 - taadi kaa tu kas nespeej pienjemt notiekosho un ar negatiivu piesaarnjo masu medijus, taisot negatiivas emocijas izraisoshus rakstus, attieciigas diskusijas komentaaros u.c. Tur arii ir palikusi juusu briiviiba! Internetaa, Tv un stereotipos! Visi geji ir slikti! Visi krievi ir slikti! Par to cepas visa valsts, kameer stop drugs akcijaa bija ap 400 cilveekiem no diviem miljoniem! Runaat, mutes bruukjeet visi prot, dariit - ne suuda. Kameer seed3es internetaa un chiikstees, ar cigareti zobos un spilvenu zem dirsas - suuds arii buus juusu valsts. Kad saaks reaali dariit - tikai tad kaut kas mainiisies. Bet driiz jau kartupelji buus pieejami virtuaali un seetnieki roboti... Gribi mainiit pasauli, saac ar sevi!!!!!!!
11 1 atbildēt

Ak lielā ļaunā ES. Ak vai, ak vai. Varētu domāt, ka paši neesam vainīgi pie tā kur esam. No ES esam ieguvuši vairāk nekā zaudējuši.

Kāds sakars ES ar mūsu parādu? Paši vainīgi, ka gribējām pelnīt un tērēt vairāk nekā tas bija iespējams. Gribējām pārāk ātri dzīvot sapnī. Pieod, bet vēl ir jāpaiet vismaz 15 gadiem.

Un tas, ka izpildām Pilnīgi visas Eiropas prasības, atkal ir pašu vaina.

Padomju laiki nodarīja savu kaitējumu un vēl vienai paaudzei ir jānomainās, lai kaut kas varētu sāk manāmi uzlaboties.

Paskaties, kur ir "lēnie" igauņi!

7 0 atbildēt

Gaudulīgo mīkstmiešu bars. Interestanti, kur jūs brauktu šampinjonus lasīt bez ES? Uz Norvēģiju kūtis mēzt?

Latvija ir tik brīva, cik brīvu jūs paši to padariet. Paši sēžiet uz dirsas, darīt neko negribiet, tikai vēkšķiet par mazajām algām, korupciju, krieviem, kas negrib valodu mācīties un vēl nezinu ko.

Latvijā var izdarīt visu to pašu ko Eiropā, un daudzas lietas šeit arī tiek darītas. Tikai bez pārspīlētas igauniskas dižošanās, redz kādi mēs krutie un labie. Mēbeles pie mums taisa, saliekamās koka mājas, privātās lidmašīnas būvē, elektroniku un automātiskos darba galdus, detaļas ASV kosmosa kuģiem. Ir ļoti daudz uzņēmumi, kas ražo unikālu produkciju, kas gāž no kātiem pārējos Eiropas ražotājus. Un tas notiek šeit, Latvijā. Vienkārši tādēļ, ka cilvēki nemetās prom turp, kur viss ir gatavs, bet uzņēmās paši kaut ko radīt.

Par korupciju. Interestanti, kurš tās pērkamās *****as Saeimā savēl? Brisele? Cik cilvēku paši izteicās - balsotu jau par Bordānu, bet dikti bailes, ka konservatīvie Saeimā netiks, izmetīšu savu balsi pa tukšo. Labāk nobalsošu par Vienotību. Ko gribējāt, to saņēmāt.

Par mazajām algām. Un uz ko jūs ar savu "neizglītību" cerējāt? Nevienam nav vajadzīgi 10 tūkstoši filologu, ekonomistu, psihologu, HR speciālistu un visa pārējā sūda, ko jūs, jaunieši, mācieties. Latvijā, Eiropā un visā pasaulē vajag un vienmēr vajadzēs inženierus. Ar pareizo izglītību būs arī pareizas algas.

5 0 atbildēt

Nu un? Visa Eiropa savieniba varbūt apvienosies un boom, jauna liela valsts. Pie liela aizbrauceju skaita vainiga ir Latvijas nevis ES. 

6 1 atbildēt

Tu vari uzrakstīt kko citu ? Visi tavi raksti kā no šablona . Viens un tas pats atkal un atkal .

Tāpēc es arī atkārtošos ...kādā veidā tu esi ierobežots ???

Bet valsts man nedod ....kāpēc tev būtu kkas jādod ? Valsts tev iedod  tik cik esi nopelnījis . Un par to ,ka Latvijā nav darbs .....nav kas strādā .Vari man pateikt cik ir jāmaksā ,lai cilvēks nedzertu ??? Piemērs , izdzīves ...čalim patīk iedzert pat ļoti ....aizbrauca nokodēties ....savāca sevi rokās .....kļuva par deputātu vietēja pašvaldībā...pēc kāda laika dabūja darbu pašvaldībā  .... salīdzinoši laba alga priekš laukiem + darba mašīna ...dzīve izdevusies ....tā nostrādāja  5 gadus un tad uzkāpa uz plosta ...mēnesi darba nebija ....protams iedeva kāju ......tagad strādā par melnstrādnieku ,lai būtu naudiņa šmigai . Pie viņa situācijas ir vainīga valsts vai tomēr viņš ??????? Un tādu ir daudz , protams ne jau visi .

Un ,ka viņš gejs ? Priecājies,  vairāk meitenes paliek emotion

 

3 0 atbildēt

Mani principā nekrat vai Rimsis ir gejs vai nav, ka tik dara savu darbu. Vakarā viņš var stumt kur grib un kā grib.

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nelasot rakstu varu atbildēt ļoti īsi...

NĒ...

Mūs ir apjājuši kā mazus ežus..

0 0 atbildēt

Bez šīs brīvības mēs visticamāk atkal stātos uz barikādēm un ne tikai.

0 0 atbildēt

Padomāsim plašāk, kas ir brīvība, vai cilvēks var būt absolūti brīvs, vai valsts var būt PILNĪBĀ brīva?

Vecāki (pārsvarā) izlemj visu bērna vietā, vai bērns ir brīvs? Likumi paredz, ka cilvēkiem ir brīvība un tiesības, bet vai mēs esam brīvi no likuma? Ne būt ne, bet mēs sevi dēvējam par brīviem,kad mums nav ap kaklu cilpa,ap kāju ķēde vai pie galvas ****ole. 

Kamēr mums vel ir sava zeme ,tikmēr mēs esam brīvi, bet tiklīdz zaudēsim , zaudēsim brīvību un neatkarību.

Bet ES ir jauns sākums LV, jaunas iespējas , tik ir tās pareizi jāizmanto un būsim 3x ieguvēji.

 

Katram ir savs viedoklis un versija, mana ir tā ka no visām izvēlēm esam izdarījuši to pareizāko!

0 0 atbildēt

labs raksts,bet ,diemžēl, Latvijai bija tikai 2 ceļi-iestāties ES vai sadarboties ar Krieviju.un es domāju,ka tomēr tika izvēlēts pareizais ceļš. Par pilnīgu neatkarīgu valsti var nesapņot,abām lielvarām no tā nebūtu nekāda labuma.Reku piem. Ēģipte un Tunisija ''arābu pavasarī'' bija labs pierādījums tam,ka ja nesadarbojas ar lielvalstīm,šajā gadījumā ASV, tad var necerēt par plaukstošu,bagātu valsti. Vai arī runājot par Ukrainu,tā atteicās sadarboties ar Krieviju,un tagad mēs redzam kādas ir sekas....

0 0 atbildēt

Runājot par ekonomisko situāciju, pate LV arī vainīga, izdabajot briselei ar savām sankcijām.  Pašreiz valsī, gan saemā, gan tautā r tāda situācija - Varam dzīvot sliktāk, galvenais , ka bez Krieviem. 

2 2 atbildēt
Okey
0 0 atbildēt

es esmu gejs

0 1 atbildēt

Ko tad tā brīvība Tev īsti nozīmē? Jebkurā sabiedrībā ir noteikumi, kuri ir jāievēro. Bez noteikumiem iestājas haoss. 

Gribi uzlabot? Sāc ar sevi un piedāvā risinājumu, ne tikai cepies ,ka ka visi slikti.  emotion

3 6 atbildēt

Protams, ka ir ! Brīva no brīvības. Bet, ja nopietni, kopš sovjetlaikiem, šis rādītājs ir krietni uzlabojtes. Valstiska neatkarība, jeb pilnīga brīvība ir abstrakts jēdziens ar kuru manipulē politiķi lai ieviestu "kārtību" masu prātos. Tas pats attiecas arī uz patriotismu.

1 5 atbildēt
Visi kurus pazistu gaja balsot pret. WTF
0 7 atbildēt