local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Vīrietis saceļ vētru soctīklos, parādot, kā viņš mazgā poda vāku6

43 0

Un kā tu mazgā savu poda vāku? Šī stāsta varonis apgalvo, ka tas ir ļoti vienkāršs un labs veids, kā atbrīvoties no visiem netīrumiem, kas atrodas uz poda vāka.

Lai gan sākotnēji vīrieties vēlējās tikai atrādīt, ka ir poda vāki, kuriem ir iestrādās speciālas pogas, kuras nospiežot, vāku var noņemt, lai būtu vieglāk to notīrīt, tomēr neviens negaidīja, ka videoklipa beigās būs redzams arī tas, ka viņš to ievieto trauku mazgājamā mašīnā.

Tieši pēdējais solis sacēla pamatīgu vētru soctīklos. Zem šī videoklipa, kas skatīts jau vairāk nekā 5 miljonus reižu, cilvēki ir atstājuši krietnu skaitu komentāru.

«Es nekad nepirkšu lietotu trauku mazgājamo mašīnu,» raksta kāds «Tik Tok» lietotājs.

«Tagad es nespēšu ēst pie cilvēkiem, kuriem mājās ir trauku mazgājamā mašīna,» secina kāds cits lietotājs.

«Jā, un es mazgāju galda piederumus tualetes podā,» ironiski piebilda kāda sieviete komentāru sadaļā.

Skaidrs ir viens - šis ieteikums, par kuru viņa sieva saka, ka viņš dzīvo 3000. gadā, kamēr mēs visi esam iestrēguši pagātnē, nav domāts visiem.

43 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nu ko, "baigais" malacis. 🙂

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

😀

1 0 atbildēt

😂

0 0 atbildēt

Diži higiēniski tas neizskatās, tomēr zinot cik baismīgi ģifte ir tās mazgāšanas ķimikālijas, es ticu, ka nekas briesmīgs tas nav. Ja es uzdrošinātos kaut ko tādu darīt, tad visticamāk, es pēc tam palaistu tukšu mašīnu ar visaugstāko ūdens temperatūru un ekstra mazgāšanas šķidruma piedevu tajā. Tomēr ņemot vērā šos papildus higiēnas pasākumus, uzskatu, ka šādi poda vāku mazgāt nav ne izdevīgi, ne ātri, nedz arī forši pašam vākam. Ķimikālijas var sabojāt visu, arī nerūsējošo tēraudu, stiklu un plastmasu. Tas gluži vienkārši nav tā vērts.

https://media.tenor.com/oHRuse5GLUkAAAAd/no-no-no-no.gif

0 0 atbildēt