local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Valsts policija noķer un soda vairākus dārgu automašīnu vadītājus13

74 0

Aizvadītajās brīvdienās, kad Latvijā starptautiska pasākuma norises laikā bija ieradušās dažādas luksusa klases automašīnas, Valsts policijas darbinieki gan Rīgā, gan Zemgales reģionā fiksēja vairākus īpaši steidzīgus šī pasākuma dalībniekus. Kopumā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu tika apturēti seši šādu spēkratu vadītāji, no kuriem vissteidzīgākais izrādījies vien kāds automašīnas “BMW” īpašnieks.

Tāpat svētdien, 26. jūnijā, ap pulksten 12.00 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa Kārtības policijas biroja darbinieki, veicot dienesta pienākumus sabiedriskās kārtības un ceļu satiksmes drošības uzraudzības jomā, konstatēja vairākus autovadītājus, kuri Bauskas novadā uz autoceļa Rīga – Bauska ārpus apdzīvotas vietas pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu.

Uz šīs šosejas vissteidzīgākais autovadītājs bijis automašīnas „Ferrari Portofino F164” vadītājs, Nīderlandes pilsonis, kurš iepriekš minētajā ceļa posmā 79. kilometrā brauca ar ātrumu 197 km/h, tādējādi pārkāpjot pieļautos 90 km/h par 107 km/h. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam piemērots naudas sods 360 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz 6 mēnešiem.

Tāpat šajā ceļa posmā 65. kilometrā tika fiksēta kāda „Maserati GranTurismo” markas automašīna, ar Šveices valsts reģistrācijas numurzīmi, kuras vadītājs brauca ar ātrumu 132 km/h, atļauto 90 km/h vietā. Par pārkāpumu autovadītājam piemērots naudas sods 80 eiro apmērā.

Šajā ceļa posmā 79. kilometrā tika apturētas arī divas „Lamborghini Huracán” markas automašīnas, kur viens no vadītājiem brauca ar ātrumu 153 km/h, bet otrs ar 147 km/h. Abos gadījumos par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājiem katram piemērots naudas sods 240 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz 3 mēnešiem.

74 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Pareizi dara, nav ko lielīties un vienkāršo tautu ''kārdināt'' emotion

11 0 atbildēt

A mož viņi mūsu zemi uzskata par muļķu zemi.

8 0 atbildēt

Vo, pareizi!

A, ko tik daudz šito te pēkšņi saradies? Uz Jāņiem vai?

.

Te jau vēl viegli tiek cauri, Amerikā var ielikt uz 24h pasēdēt un nomierināties 😄 Un tad tiesnesis izdomās, ko darīt.

6 0 atbildēt

Dzívojam savas drosas un bezkrasainas dzives, nomirstam vecuma pavadot pedejo dzives posmu ar demenci, slimibam un nenosodam tos, kas míl izbaudít. Normali auto/moto 200kmh ir easy/stabili vadami. Pats esmu spiedis 285 Vacija, Anglija un butu spiedis vairak, ja nebutu ierobezotajs. One day.

4 0 atbildēt

šeit ir pareizais veids, kā sodīt tos, kam likumi "pie vienas vietas: https://www.sueddeutsche.de/auto/rekord-bussgeld-200-000-euro-strafe-fuer-schweizer-bleifuss-1.67568

3 0 atbildēt

👌

1 0 atbildēt

Policistiem tās dārgās mašīnas nekad nenopirkt, tāpēc viņi izrāda īpašu naidu pret šo mašīnu īpašniekiem. 😀

https://media.tenor.com/JtSYKdo4eSgAAAAd/lambo-car.gif

0 0 atbildēt