local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Jelgavā naktskluba apsargs piekauj 19 gadus vecu sievieti5

64 0

Bēdīgi slavenais naktsklubs Jelgavā kārtējo reizi nonācis policijas redzeslokā. Naktī uz svētdienu kādam vīrietim izdevās nofilmēt to, kā naktkluba "Tonuss" apsargs piekauj 19 gadus vecu sievieti - šī kluba apmeklētāju.

Meitene, iespējams, alkohola reibumā provocējusi apsargu, kamēr viņas draugi centušies jauno sievieti noturēt, vēsta raidījums. Policija ir informēta par konfliktu un sākusi izmeklēšanu.



64 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Briesmonis.☹️

7 1 atbildēt

pavisam noteikti ,ka ne jau tāpat apsargs šo kuci iekaustīja.Un tagad šī kuce šajā kluba uzvedīsies īpaši nekaunīgi.Kluba vadībai derētu šo kuci --briesmoni nelaist klubā vispār.Un tad ,kad šī palaistuve ārpusē sāks trakot--izsaukt policiju.Un tā 10 reizes no vietas.

5 0 atbildēt

Nu ne bez iemesla piekāva. Kad no auto nosper datoru, policija teiks - kāpēc tad atstājāt datoru automāšinā, kāpēc provocējāt zagļus? Nu zagt/sist nedrīkst, bet provocēt arī nevajag. Tagad pilna pasaule dunduku ar "tiesībām". Ja pats uzprasās un dabū pa to - nu tad teorētiski situācija ir novienādota.

https://media.tenor.com/images/ef384cc702ff4b7a4e13bb30624bf2bc/tenor.gif

3 0 atbildēt

Patiesībā vajadzētu likumu par alko no 21 gada...

tāda 19 blozga apdzeras ļoti ātri, un paliek pilnīgi "stulba", uzvedība trakāka nekā narkomānam...

parādās liela agresivitāte.. ja aizrāda, tad uzreiz metās virsū... - jauniem džekiem tā nav.. viņi daudz savaldīgāki...- sākumā runā.. bet bābas metās virsū...

Tā kā sīkā blozga bija galīgi apdzērusies... (tas kad ātri atžirgst nenozīmē ka nebija "pālī") ..

Bet apsargs arī- nu kā var sist guļošu...

P.S. patiesībā apsargam vajadzēja izsaukt policiju... - sīkā blozga, dabūtu "huļiganku" .. tad nākamreiz domātu...

2 0 atbildēt