local-stats-pixel fb-conv-api

«UldonamTV» jaunieši uzdod neķītrus jautājumus, garantēju, ka Tev paliks SLIKTI!36

264 6

Sāksim ar to, ka UldonsTV ir viens no zināmākajiem jūtūberiem Latvijā, lai gan negribas to atzīt, tomēr skatītāju pulks viņam ir savācies visai iespaidīgs. Arī Spokos viņš kādreiz lika savus video, varbūt vēl joprojām liek - nezinu, neesmu pamanījusi. Bet skaidrs ir tas, ka ir grūti viņu nezināt, ja +/- vazājies pa latviešu portāliem un meklē latviešu jūķabu.

Bet šoreiz raksts ne tik ļoti par pašu Uldi, bet par to, uz ko viņš aicina savus «skatītājus». Pirms pāris dienām savā Instagram profilā viņš pievienoja attēlu ar aicinājumu, uzdot viņam neķītrus jautājumus. (Ja viens video aiziet kosmosā ar skatījumiem, tad tā govs jāslauc, kamēr paliek sausa!) Viss jau būtu forši, ja tos neķītros jautājumus neuzdotu bērni. Es nepārspīlēju - bērni.

Kamēr es taisīju skrīnus, tikmēr man gribējās vemt. Iedomājies 12 gadīgu Egīlu, kurš sēž mājās, skatās YT kaut kādu Uldona video, vienā rokā tur telefonu, ar otru roku mutē bāž čipsus. Atver Instagramu un ierauga tur Ulda postiņu. Ilgi nav jāgaida, kamēr Egīls izdomā visoriģinālāko jautājumu un pievieno to: «Vai pa miljonu izdrāztu bomzeni?»

Ko es ar šo visu gribu pateikt? Tā kā es esmu pārliecināta, ka Spokos sēž cilvēki, kuru māsas, brāļi, māsīcas, brālēni, meitas, dēli vai vienkārši kaimiņbērni skatās šo 30 gadus veco tverkojošo vīrieti, tad, lūdzu, liedziet viņiem pieeju internetam!

Tagad piedāvāju pāris jautājumus, ko BĒRNI uzdod pieaugušam vīrietim!

264 6 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

 emotion  emotion Nu kas tā vispār bērniem par valodu!  😱

4 0 atbildēt

Un Tu vēl reklamē to lopu.

2 0 atbildēt
Tu esi nacists?
2 0 atbildēt
Nu wtf
2 0 atbildēt

Es saprotu, ka bērniem uznāk tāds vecums, kad gribas šitā vai līdzīgi izpausties. Bet pieaugušajam (pat tad, ja viņam pašam nav bērnu!) jau nu vajadzētu saprast, ka tā nav tāda lieta, kuru vajadzētu īpaši veicināt emotion

0 0 atbildēt
Kads materials ,tadi lasītāji - mēsls.
0 0 atbildēt

Noņem sīcim kompi/planseti/telefonu un bus jums laime.

un vel kas - turpmak, ludzu, uznemies pats savu atbildibu par dzivi un apkart notiekoso.

0 0 atbildēt

Labāk negarantē - noskatījos, 0 emocijas, lai sīkie paši bojā savu dzīvi, kā lai saka - melnais darbs arī kādam jādara

3 4 atbildēt

UldonsTV ir labākais!!! -

4 10 atbildēt