local-stats-pixel fb-conv-api

Treneris pedofīls.43

Piecas meitenes vecumā no divpadsmit līdz četrpadsmit gadiem atzinušas ,ka viņas vairākkārt izvarojis viņu volejbola treneris.

Kaut kas neiedomājams ,kādi cilvēki tik nav mūsu vidū.
emotion

704 8 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Nezināju, ka pedolāčiem patīk volejbols emotion emotion

1 1 atbildēt

traki.. un gadiem visas klusē/ 

0 0 atbildēt

Krievija emotion

1 1 atbildēt

man masa iet velejbola treniņos ja viņai treneris ko sitādu darītu es to treneri aiz riekstiem pie lidmašīnas piesietu!

0 0 atbildēt

Skatījos raidījumu par šo lietu un vienu varu pateikt, tās ir tikai apsūdzības, kas nav pierādītas. Problēma sākās, kad šis vīrietis ieņēma šo ''augsto'' amatu un kādam no vietējās pašpārvaldes tas nepatika, viņš saņēma draudus, ka ja nepametīs amatu viņam būs nepatikšanas no kurām viņam pēc tam neatpirkties. Tā kā bija daudz liecinieku, kas apgalvoja, ka nekas tāds nav noticies un šis cilvēks vienkārši ticis nomelnots, lai viņu novāktu no ceļa. Nebūtu jau arī pirmais gadījums, kad , kas tāds notiek, jo kā zināms nokliegties: ''Viņš ir pedofils!'' var jebkurš, eju un tagad atmazgā savu vārdu!

0 0 atbildēt

Restotais režģis? emotion

0 0 atbildēt

vajag skatīties apkārt, moš tevis paša skolā kkas līdzīgs notiek :f

0 0 atbildēt

Krievijas  tradīcijas- bija jau vajprātīgs skandāls vingrotāju sakarā, kad sirdi sāka kratīt pasaules un olimpiskā čempione Olga Korbuta- par to, ka jaunās, bet vēl nepilngadīgās Krievijas zvaigznes ne tikai izvarot, bet arī piekaut CCCP izlases treneriem esot bijusi norma.

0 0 atbildēt

ok, pedofīls, ta' pedofīls - slims cilvēks, bet vienmēr lasot šādus stāstiņus es vienmēr brīnos par upuriem, kas nerunā ar vecākiem.. un savā ziņā, man šķiet, ka kaut kāda daļa vainas jāuzņemas arī viņiem, kas pietiekami neseko līdzi sava bērna problēmām...

1 1 atbildēt

Bet es bildē kaut kā redzu 10 meitenes. emotion

0 2 atbildēt

nabaga zēni :) 

0 6 atbildēt

slikta gramatika, jūtos ļauns, mīnuss tev.

0 8 atbildēt