local-stats-pixel fb-conv-api

Tev tas jāredz!!! Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā!!!77

Sveiki, spocēni!

Ķīnai vienozīmīgi ir ar ko lepoties, to zin visi.. sākot kaut vai ar ekonomiskiem un rūpnieciskiem aspektiem, bet taja pašā laikā kokam vienmēr ir divi gali - Ķīnai ir arī ar ko kaunēties. Es, protams, varētu sākt iegrimt dziļās ar vidi saistītās tēmās, un pastāstīt to, ka Ķīnai vienkārši vides standarti ir krietni zemāki, kas arī palīdz tai tik viegli attīstīt milzīgos ražošanas procesus un apjomus, bet es to nedarīšu. Varu tik pieminēt to, ka Latvijai pēc Eiropas direktīvām, regulām un paktiem prasības ir tik tiešam stingras.. nepietiek tikai ar cieto daļiņu attīrīšanas iekārtu uzstādīšanu, bet nāk arī visādi cikloni un citi sarežģīti tehniski brīnumi, un pa lielam attīrīšanas iekārtas izmaksā vairāk, kā ražošanas iekārtas. Bet nu tas tā, nelielam ieskatam. Bet nu jā, Ķīnā visa tā ar vidi saistīta būšana ir kā ir. It kā jau standarti viņiem uzlikti ir, bet kurš gan tos pildīs?!..

Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā ir pilnīgi nekontrolējams un neatgriezeniski bojā kādreizēji skaistos dabas skatus. Šajā rakstā jums parāīdšu patiešām sokējošu bilžu kolekciju, lai dotu jums ieskatu, ar cik briesmīgiem apstākļiem ik dienas cilvēki saskaras šajā milzīgajā Austrumu Ražošanas Impērijā!

1510 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000
Pat slikti palika
2 0 atbildēt
Es viens pats veesaa attiiriitu visu kiinu
3 1 atbildēt

cerams ka ar laiku dēļ šī visa izgudros daudz robotu kas visu šmuci satīrīs cilvēku vietā, un daudz iekārtu kas to visu atjaunos. 

2 0 atbildēt

Bet ko ai saka lielaka dala azijas iedzivotaju ir apkaunojums cukai, kas isteniba ir daudz tiraka pa nirmalu azieti...

Sliktakais ka aziesi biezi emigre uz citam valstim bet savu atkritumu kulturu nem lidzi...Esmu UK biezi satopos ar pakisu veikaliem, cita ir gadijies ka ritigi uz vemienu sak raut... redzama dala vel ir ok , bet kas daras aiz setas vartiem..Zurku midzeni...

To pasu varetu teikt par vinu brauksanas kulturu, man loti nepatik UK braukt uz pilsetam kur lielaka iedzivotaju dala ir pakisi... Kurs pipina tam ari prieksroka... ne velti vinu valstis lai nokartotu auto vaditaja paliecibu ir ar masinu jamak nobraukt 10m uz prieksu un tikpat atpakal un taja 20m celu posma 99x jauzpipina...

3 1 atbildēt

Raksts labs, bet nevis "biljons" bet latviski "miljards" un nevis "Janczi upe" bet "Jandzi upe".

2 0 atbildēt

Miljardi.

1 0 atbildēt

Pretīgi.

1 0 atbildēt

OMG

1 0 atbildēt

OMFG

1 0 atbildēt
Skatos un domāju - tiem jau sen deguni atrofējušies. Ja es tur būtu, nospragtu no smakas.
1 0 atbildēt
Paši ir vainīgi...:/
1 0 atbildēt

Atgadina no simpsonu filmas! - Sūdiiii! emotion 

1 0 atbildēt
Varenais ķīnas mūris ja? Drīzāk varenā ķīnas nekaunība ka neko nedara lietas labā! Nepielec viņiem tas, ka viņi te piemēslo pasauli visvairāk!
1 0 atbildēt

Tā jau turpinot noslīks savos mēslos.   emotion 

1 0 atbildēt
Ķīna vēl tā, būtu jūs Indiju redzējuši.. Protams, ka ārprāts emotion
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
paši jau pie tā ir vainīgi
0 0 atbildēt

Ehh, cik gan labi tomēr ir mūsu Latvijā!! emotion

0 0 atbildēt

Ir nepareizi salīdzināt Daugavu (Latvijas upes) ar Ķīnas upēm ar kontekstu, kas vērš uz domu, ka jāpriecājas par to, cik mums upes ir tīras salīdzinot ar Ķīnas upēm, jo, redz, "vienmēr var būt arī sliktāk". Tas ir tā pat, kā līksmot par to, ka esi saslimis ar angīnu, jo pasaulē pastāv arī Sibīrijas Mēris. Tāda domāšana stimulē degradāciju, ļaujot racionalizēt un attaisnot cūcību. ''Kamēr mēs neesam tik smagā situācijā, ka viņi, mēs varam droši uzelpot, vienmēr var būt sliktāk." Bet vienmēr var būt arī labāk.

1 1 atbildēt

6. Viņiem izdevās attīrīt piesārņojumu?emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »