local-stats-pixel fb-conv-api

Tev ir iespēja izīrēt "Dzelzs Vīra" mājiņu ezermalā!2

Ja tu esi Marvel filmu un varoņu fans, tu droši vien, labprāt padzīvotu, kādā no ēkām, kurā filmās ir dzīvojuši šie tēli. Šāda iespēja pastāv ar vismaz vienu no varoņiem, jo jau, kādu laiku pastāv iespēja izīrēt ezermalā esošo mājiņu, kurā Atriebēju franšīzes jaunākajā daļā "Beigas", pēc dramatiskiem notikumiem iepriekšējās daļas beigās un šīs daļas sākumā, dzīvoja Dzelzs Vīrs/ Tonijs Stārks, viņa sieva Pepere Potsa un viņu meitiņa Morgana.

Namiņš atrodās Fērburnā, Džordžijas štatā (aptuveni 20 minūšu braucienā no Hārtsfīlda-Džeksona lidostas un aptuveni 30 minūšu attālumā no Atlantas). Tas sastāv no 3 viesistabām, 3 vannasistabām un vienlaicīgi tajā ir paredzēts uzturēties 6 viesiem.

Namiņa cena raksta izveides brīdī bija 335 dolāri par nakti (aptuveni 300 eiro). Tiesa šim namiņam ir arī pietiekami strikti noteikumi - namiņā aizliegts turēt mājdzīvniekus, pīpēt, rīkot ballītes vai izklaides pasākumus un 23. vakarā izslēdzam gaismas. Tāpat tiek brīdināts, ka tuvumā ir novētie dažādi savvaļas dzīvnieki - zirnekļi, brieži, čūskas, koijoti, tītari. Ja tas viss interesē un ir vēlme pāris dienas padzīvot kā Dzelzs Vīram, un uzdāvināt, kādam tuvākajiem, kurus mīli 3000, šādu iespēju, tad šo namiņu var izīrēt caur Airbnb. Ir pietiekami daudz datumu jūlijā un augustā, kad šādu iespēju var izbaudīt.

58 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

💪

0 0 atbildēt