local-stats-pixel fb-conv-api

«Taisnību vien pateicu!» Kaimiņš par izteikumiem «Rīta Panorāmā»30

138 0

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš bija uzaicināts uz rīta interviju LTV raidījumā «Rīta Panorāma», lai parunātu par aktuālajām tēmām valstī. Taču ar Kaimiņu ir kā ar suni, nekad nevari būt līdz galam pārliecināts par tā uzvedību. Kodīs vai nekodīs?

Viens Artusa Kaimiņa komentārs, kas tika veltīts raidījuma vadītājai, sacēla diezgan pamatīgu vētru soctīklos. Linda Krūmiņa atkārtoja Kaimiņam iepriekš uzdoto jautājumu par to, kā viņš vērtē uzsāktās izglītības reformas mācību saturā un skolas gaitu uzsākšanu no 6 gadu vecuma, taču atbildes vietā saņēma šo: «Mana nostāja ir tāda, ka Jūs, Linda, nedrīkstētu man jautāt nevienu jautājumu par «Vienotības» priekšlikumiem. Jūs šorīt pamodāties ar «Vienotības» frakcijas vadītāju. Jūs dzīvojat ar viņu kopā. Jūs neesat objektīva.»

 
 
 
 
 
138 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Kaimiņš vienīgais kurš nebaidās runāt patiesību pat dzīvajā ēterā. Malacis.

48 0 atbildēt

Kaimiņš noteikti nav profesionāls un ne-ētiski uzvedās publiskā runā, tomēr viņš apzinās, ka ar šādām konstantām konfrontācijām viņš pievērš uzmanību politiskās elites nedarbiem. Tomēr viņš ļoti labi zina pret, ko cīnās un runā tieši par viskritiskākajām problēmām Latvijas politikā.

22 1 atbildēt

Linda pati uzprasijās, jo varēja mierīgi šo jautājumu uzdodt otrs žurnālists, jo Kaimiņš tā atbildēt tad viņam nevarētu ka guļ viņš ar Vienotības frakcijas vadītāju. Tā kā ja iesaisties attiecībās ar kādu no politiķiem tad rēķinies ar sekām un šinī gadijumā neko Kaimiņš nepareizi nepateica.

12 1 atbildēt

Haha, Kaimiņš ir savage   emotion  Mana balss noteikti tiks viņam   emotion 

10 0 atbildēt

Artuss piesmej Lindu publiski ..

11 1 atbildēt

Kaimiņš ir klauns, Dobelis 2. bet man Dobelis daudz labāk patika emotion

11 1 atbildēt
Linda Krūmiņa gan ir smukiņa!emotionCeru, ka viņa kādreiz žurnālā "Klubs" bildēsies kaila!emotion
5 0 atbildēt

nu nezinu, viņš tiešām daudz ko pateica pareizi.

Skumji

5 0 atbildēt

Prieks, ka Kaimiņam ir tik daudz kā runājāmā, bet žēl, ka visi cilvēki nav mācījušies medijpratību un nesaprot, kur sākas patiesība, bet kur meli emotion

4 0 atbildēt

Ar Artusu ir tāpat kā ar bitēm,nekad neko nevar zināt.Viņš arī parlamentā paliek aktieris. 

3 0 atbildēt

Zombētā tauta nemāk lietot savas debīlās smadzenes, līdz ar zemi nolīdzina vienīgo, kas cenšās aizrakt pārējo uztaisīto bedri.

5 3 atbildēt
Nenoliekat Artusu uz zemes,labāk par viņu balsot, padzenās zagļus
5 4 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nekorekts jautājums, tas tikai liecina par Artusa intelekta līmeni. emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Idioti nemainās. Kā bija stulbs āksts tā palika. Klauns
7 7 atbildēt

Ko viņš uzdrošinājās?

Kā var visas valsts priekšā kaut ko tādu sacīt?

2 4 atbildēt

No vienas puses , protams var piekrist Kaimiņa kungam par dažām tēmām. Bet no otras puses gribētos pajautāt Kaimiņa kungam - kā tad sokas Zolitūdes traģēdijas izmeklēšanas komisijai? Kurš tad ir vainīgs īsti - sētnieks , kurš tur blakus slaucīja ielas, bomzis turpat pa miskastēm rakņājās , tante veca, kas sēdēja pretim veikalam un ar "ļaunu aci" noskatījās to visu vai balodis, kas lidoja pāri un tajā brīdī lidojumā uz ēkas jumta nolika kluci?

1 5 atbildēt