local-stats-pixel

TV zvaigzne Edgars: kā viņu nerādīs LNT & Pabrika sekretārs8

Ieraudzīju šo video un, tā kā autors solās to drīzumā bloķēt, bet versija, kura to aizvieto, ir krietni pagraizīta, nolēmu attiecīgo fragmentu saglabāt. Kadros ir redzams tas pats Edgars Gorbaņs kopā ar draugu - pirms viņi bija ne pa jokam "iestrēguši" Vecrīgā.

Starp citu, (itkā bijušā) Pabrika presses sekretāra un SCP pārstāvja Ulda Birziņa (LETAs) rīcībā būtu jābūt "protestētāju" bariņam no priekšpuses uzņemtam šo notikumu video - dažas sekundes bija redzamas viņa tovakar veidotajos LETAs video zem patētiskajiem virsrakstiem "Bez komentāriem: Tauta Saeimu sūta mājās" un "Bez komentāriem: Sabiedrības pacietības vadzis ir lūzis".

Vēl starp citu, tā vienkārši atkārtojot, ka tas viss bijis "pērn", un ka Birziņš vairs neesot Pabrika sekretārs un SCP pārstāvis, ne LETAs pārstāvis ne Pabriks nesaka visu patiesību (un Diena, zināma lieta, neprasa viņiem). Viegli pārliecināties (vai te), ka šos amatus viņš ieņēma vēl vismaz 2008. gada 30. decembrī.

Vēl starp citu - lūdzu, neklabiniet komentāros rupjības, kas varētu būt aizskarošas krieviem vai citu tautību cilvēkiem, kuriem ar šiem notikumiem nav nekāda sakara. Tā vietā, piemēram, ievelciet elpu un iedomājieties, kā jūs atkal esiet uzņēmis/usi sevī daļiņu Visuma... vai kaut ko tādā garā.

Papildināts:

Nu, vai nav feini:

"Mēs atzīstam, ka tas ir ziņu aģentūras LETA ētikas kodeksa pārkāpums, turklāt, Uldis Birziņš mūs neinformēja par savu darbību saistībā ar SCP. Par to viņš saņems attiecīgu sodu,” notikušo komentēja LETAvideo redaktors [Romāns Šklenniks]
." --"papildināta - TP pārstāve lūdz izvērtēt Pabrika preses sekretāra rīcības ētiskumu", Diena, 20. janvāris (2009)

tomēr:

"Pabriks uzskata, ka Gruzija nav pēdējā valsts, pret kuru Krievija vērsīs savu agresiju, aģentūru LETA informēja organizācijas "Sabiedrība citai politikai" pārstāvis Uldis Birziņš." --"Pabriks: Latvija vairs nevar justies droša pret agresiju no Krievijas", LETA, caur bauskasdzīve.lv, 11.08.2008

Brīdinājums: video būs dzirdami "pieaugušo izteicieni" :)
21 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Cik esmu redzējis LNT (ziņās) par šo huligānu, iespaids par atspoguļojumu izveidojās tāds: 1) darbojas kā tāds nekritisks vispirms mātes, drauga, tad paša izteikumu pastiprinātājs; 2) toties maksimāli cenšas apšaubīt policijas darbību un vadības izteikumus. Gan par to, ka draugs ir redzams ar bruģa gabalim rokās, gan to, ka bez "gumijas lodēm" tajos šaujamos var ielādēt citu munīciju, gan to, ka viņš pats ir nofotogrāfēts piedalāmies nemieros, informāciju vispirms nācās atrast citur. LNT, kurš tēmu atspoguļoja daudz, informācija, kura rāda "varoni" negatīvā gaismā, kura liek šaubīties par cietušā puses versijas ticamību, vienmēr parādījās ar novēlošanos. Domāju, ka LNT ziņas joprojām ir labākās... bet šī tēma aizgāja greizi jau no paša sākuma.
0 0 atbildēt
Un vēl dzied nepareizi psrs himnu, džekiem apjukums pilnīgs.
0 0 atbildēt
atvaino - murgs, ne raksts, nevar saprast ne tavus argumentus ne vispār ko tu ar šo rakstu gribi pateikt. iemācies rakstīt.
0 0 atbildēt
Īpašnieks, domāju , joprojām ir kāda ar Rupertu Mērdoku saistīta kompānija. http://www.forbes.com/afxnewslimited/feeds/afx/2007/05/16/afx3726203.html Ja nav kaut kā, ar ko pamatot, ka īpašnieks iespaido saturu, tad ko velti prātot? -panks Man savukārt nav skaidrs, kas konkrēti nav saprotams Tev. Gan LETA, gan LNT deva tribīni šim cilvēkam - ieinteresētai pusei - jau pēc tam, kad publiski ir bijis piejams pietiekami materiāla, lai šaubītos par katru viņa teikto vārdu. Es nevaru 100% apgalvot par visu saturu, bet šis materiāls, kurš jaunekli parāda ne tai labākajā gaismā, kopā ar intervijām nepārādījās. Es protams, varu kļudīties, bet šāda vai līdzīgam materiālam būtu jābūt aģentūras rīcībā - palūkojieties uz žurnālistu pūli visapkārt šiem salašņām, un pāris sekundes pieklusinātas "necenzūras" parādījās vienā no rakstā nosauktajiem Pabrika sekretāra/LETAs video. Šo cilvēku TV taisa par tādu kā mini-zvaigzni cum upuri, bet kontekstu skatītājiem, kas rāda, ar kādu motivāciju viņš tovakar bija Vecrīgā, ar ko kopā - nē!?! Kamōn. "Pabrika ziņu aģentūras" gadījums ir klasisks interešu konflikts (ne tā likumiskajā nozīmē). Un, iespējams, ka LETAs pārstāvis fleitē. Ja tu pateiktu, kas konkrēti nav saprotams, es varētu mēģināt paskaidrot, un man būtu izdevība kaut ko labot, ja ir kas labojams. "Iemācies rakstīt" nepalīdz - katru reizi kaut ko rakstot, es taču tieši to arī daru :)
0 0 atbildēt
Nēsiet, lūdzu, pārliecināts par 100%. Es neesmu vēl izlasījis oriģinālmateriālu, bet Alfas vai citu profesionāļu teiktajam nav jāuzticās tikai tāpēc, ka viņi ir profesionāļi, vai tāpēc, ka viņi patīk. Ka lodei (skrotij) obligāti jāpaliek, ja tā ietriecas no visiem leņķiem, negribas īsti ticēt. Ievainojuma raksturojumus, ko ir iznācijs redzēt man, ir bijuši diezgan nekonkrēti. Var saprast Alfas un policijas vēlmi atbildēt un koriģēt publiskajā telpā apgrozītās versijas, bet tomēr - policijas vadība teica, ka visu noskaidros izmeklēšana.
0 0 atbildēt
Shitam urleenam ne tikai otru aci izshaut, bet arii olas atshaut, lai taadi kaa vinsh vairaak nerodaas!
0 0 atbildēt
Slēpjas? Nekas, itin nekas :)
0 0 atbildēt
pilnīgi piekrītu pankam... Un, lūk, visi var arī redzēt Rīgas krievu kultūru... kaut viņi ..............
0 0 atbildēt