local-stats-pixel fb-conv-api

St4rface nāk klajā ar savu debijas albumu ''59/61''1

2020.gads ir bijis notikumiem bagāts mūzikas sfērā. Nu pat ar savu debijas albumu klajā nācis arī 19 gadus vecais latviešu mūziķis st4rface - īstajā vārdā Reinis. Albums ar nosaukumu ''59/61'' nu ir pieejams visās mūzikas platformās.

Jaunais mūziķis dziesmas veido angļu valodā. Savu daiļradi sāka izlikt publiski vien šī gada aprīli un pēc sešiem singliem, 19.septembrī, nācis klajā ar savu debijas albumu ''59/61'', kas sastāv no 14 skaņdarbiem.

''Nav svarīgi tas, cik nopelnu ar savu mūziku. Svarīgi ir tas, cik dzīves ar savu mūziku spēju izmainīt uz labo pusi. Labāko mākslu rada sāpes un šis ir viens no piemēriem. Albums ir ļoti svarīgs un emocionāls priekš manis. Ceru, ka klausītāji to sadzirdēs! Nevaru sagaidīt, kad beidzot varēšu kāpt arī uz skatuves,'' sacīja jaunais mākslinieks.

Mākslinieks šogad jau ir paspējis iekarot mūzikas tirgu ar tādām dziesmām kā ''Alone'' un ''Haunted By Demons''. Vien seši singli un kopā vairāk kā 300 tūkstoši klausījumu pa visām mūzikas platformām kopā. Ņemot vērā, ka vēl nevienai dziesmai nav mūzikas videoklipa - statistika priekš Latvijas ir tiešām iespaidīga.

Piedāvājam noklausīties albuma tituldziesmu ''Running''.

9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Omg, viņš speciāli dzied tik šķībi? 🙉

0 0 atbildēt