local-stats-pixel fb-conv-api

Sony atgriezīs Londonas grautiņos apzagtā jaunieša PSP13

132 5

Kā zināms, pašlaik Londona nav īsti droša vieta. Īpaši droša tā nebija arī kādam 20 gadīgam jaunietim vārdā Ashraf Haziq, kurš tika piekauts, un vēl pēc tam apzagts. Jaunietim nozaga PSP spēļu konsoli.

Tātad, viss notika sekojoši – jaunieti gaišā dienas laikā piekāva garām ejoši nemiernieki. Kādu laiku, ar salauztu žokli, jaunietis sēdēja atspiedies pret sienu, taču tad pēkšņi uzradās kādi labvēļi, kas jaunieti piecēla un pēc tam izrakņāja viņa somu. Jaunietis saprata, ka tiek aiztiktas viņa mantas, tādēļ centās viņus atgrūst, taču tas neizdevās. Nozagta tika jau minētā Sony PSP spēļu konsole.

Par notikumu uzzināja arī Sony, un piedāvāja jaunietim uzdāvināt jaunu konsoli, pie tam, kopā ar konsoli viņš saņems arī dažas spēles. Šis ir tiešām patīkams gājiens no Sony puses, jo, teorētiski, viņiem nekas tamlīdzīgs nebūtu jādara. Šeitvarat apskatīt video.

132 5 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Cilvēkiem vispār kauna nav? Apzagt asiņojošu zēnu! Kauns...

27 0 atbildēt

Da visa pasaule ir piedirsta ar mērgļiem un neliešiem.Šitas vairāk jau uz šoku velk,jo mani tas  sašokēja un tāpēc ++

7 0 atbildēt

Ashraf Haziq

Nu īsta brita vārds. Nez kāpēc neizbrīna, kādēļ dabūja pa ģīmi. Bet par to konsoli, tīrākā reklāma. Cilvēkam patīkami, kompānijai vēl jo vairāk.

7 2 atbildēt

tos marodierus vajadzēja ar armijas palīdzību apturēt jau pirmajā dienā, izsludinātu komendantstundu un laupītājus slānīt kamēr piesavinātās mantas izkrīt no rociņām ..

0 0 atbildēt

Nu man liekas ka tā ir izdevība pareklamēt sevi, sony to nelaiž garām. Lēti un efektīvi. :)

0 0 atbildēt

kāds brīnums - nēģeri.

2 4 atbildēt