local-stats-pixel fb-conv-api

Skatoties dzīvokļus5

232 0

Kas būtu jāskatās un par ko jāpārliecinās, ja meklē dzīvokli? Manā skatījumā ir šādas tādas lietas, kuras jāņem vērā.

bildes - manas :)

232 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Piebildei par drošības naudām.

Īstenībā banāla lieta, bet periodiski uzrodas cilvēki, kas tiek tādā veidā apkrāpti, un pēcāk sūdzoties visiem ir tikai viens jautājums - tu debīls esi? Tā taču pirmā lappuse grāmatā "kā nepadirst naudu".

Es runāju par šo te - esi it kā atradis sludinājumu, apskatījis, tev viss patīk. Esi gatavs ievākties, bet izīrētājs tev saka - klau, man te šodien vēl cilvēki skatīsies, tādēļ, nu, davai, tu man tagad iedod tik. Nu, un ja viņiem nepatīk, tad slēdzam līgumu. Bet ja viņiem patīk un viņi man arī patīk vairāk nekā tu (piemēram, piedāvā mēnesī maksāt vairāk, izrādās kaut kādu radi vai kolēģi, jebšu, pietuvinātie), es to naudu tev atdodu atpakaļ.

Lūk, šajā brīdī vajag pastāvēt uz savu - nekādas drošības naudas. Ja ir vēl potenciālie kandidāti, lai skatās. Ja šie arī ir ņēmēji, tad varam apspriest, kurš ko ir gatavs upurēt, lai ievāktos.

Vienkārši padomājiet par iespējamiem apstākļiem:

- Dzīvokli tev atsaka, naudu neatdod. Ko darīsi? Legāli neko, krimināli vari mēģināt izdauzīt. Bet, skat. nākamo.

- Izīrētājs izgaist - telefons neatbild, apskatītajā adresē neviena nav. Vai vēl ļaunāk, apskatītajā adresē, izrādās, dzīvo pavisam cits cilvēks. Un pat īpašnieks ir pavisam cits. Un šamam pirmā dzirdēšana, ka šeit kāds kaut ko izīrē. Gaužām reālistisks scenārijs, jo vienīgais, kas "izīrētājam" ir jāiegūst - dzīvokļa atslēgas (kaut vai uz laiku) un jārada iespaids, ka viņš te ir saimnieks un noteicējs.

 

Kad meklēju dzīvokli, 2 tādus izīrētājus atšuvu tieši šī iemesla dēļ - viens gribēja 60 latus drošības naudu, bet var parādīt tikai dzīvokļa rēķinu par iepriekšējo mēnesi. Otrs nu ļoti uzkrītoši virina visus skapjus, kaut ko tur pēta, runāju, tipa, ar viņa mākleri. Tāds nu, ļoti aizņemtais īpašnieks. Vecos rēķinus nevar uzrādīt nevienu. Kur atrodas visādi ūdenskrāni un citi slēdži - ne visai orientējas.

5 0 atbildēt

Galvenais vienmēr un visur-ja darīšana ar naudām-papīrs pretī ar parakstiem, citādāk ari jau rēķināties,ka tevi mēģina ap****. Nopietniem darījumu cilvēkiem nav problēmu ar papīru sagatavošanu un parakstīšanu, ja tādi var būt nepieciešami.

4 0 atbildēt

Labs raksts. Pašai arī šī nupat bija aktuāla tēma. Un jā, "daļējas ērtības" ir arī tad, ja ir problēmas ar tualeti (piem. ja viņa ir kāpņutelpā).

Un man arī siltais ūdens atnāk jau tad, kad nav vajadzīgs emotion

3 0 atbildēt

Ir jāskatās stūra dzīvoklis vai arī pa vidu. Jo to jutīsiet ziemā ar aukstumu un rēķiniem. 

3 0 atbildēt

ĻOTI noderīgi +

2 0 atbildēt