local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete pamodās zārkā pati savās bērēs, bet tas vēl nebija pats trakākais!9

72 1

Bērēs ir pieņemts apglabāt tikai vienu cilvēku – to, kurš ir miris un sagatavots apbedīšanai. Bet bērēs, kā jebkurā dzīves brīdī, taču arī kaut kas var noiet greizi, ne tā?
Laimīgais Muhametzjanovu pāris no Kazaņas (pilsēta Krievijā) domāja, ka sagaidīs savu pēdējo stundiņu kopā, taču liktenis lēma savādāk. Sieva Fagilju taisaulē devās 2011.gadā, 49 gadu vecumā, atstājot savu 51 gadu veco vīru Fagili vienu. Vīrietis bija parūpējies par pienācīgām atvadām savai sievai – piedalījās bērēm nepieciešamo lietu nokārtošanai, informēja visus tuviniekus. Pienākot bēru dienai, neviens negaidīja, ka notiks kas tāds!
Liktenīgajā dienā, kad Fagilju ar Fagili devās pie ārsta, jo Fagilju sūdzējās par sāpēm sirdī, bija diena, kad ārsts konstatēja, ka Fagilju sirdstriekas rezultātā ir mirusi. Fagili jutās iekšēji sagrauts, bet saņēmās sevī spēkus piedalīties izvadīšanas organizēšanai.

Uz Fagilju bērēm ieradās visi draugi un radi. Kamēr visi skaitīja pēdējās lūgsnas par Fagilju, pirms zārka aizvēršanas un tā novadīšanas turpat 2m zem zemes, viņa pamodās un piecēlās zārkā sēdus. Viņa, saprotot, ka ir pamodusies pēdējā brīdī pirms viņa tiktu aprakta dzīva, Fagilju piedzīvoja sirdstrieku turpat zārkā. Fagili nekavējoties izsauca ātro palīdzību, taču Fagilju nodzīvoja tikai 12 minūtes no brīža, kad piecēlās no zārka.
Fagili jutās ārkārtīgi saniknots un vēlējās iesūdzēt ārstu tiesā par nepamatota nāves atzinuma izrakstīšanas. Cik gan tas ir šausmīgi pamosties pašam savās bērēs!

72 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Kaut kas te nav tīrs. Kad cilvēks aiziet aizsaulē jeb nomirst, līdz bērēm viņa mirstīgās atliekas tiek glabātas morgā. Morgā ķermenis tiek sagatavots apbērēšanai un nereti pat tiek veikta sekcija, lai konstatētu nāves iemeslus. Morgā ķermenis parasti atrodas vidēji trīs līdz 7 dienām. Attiecīgi, ja viņa bija mirusi un pamodās bērēs, savā zārkā, tad ko, viņa augšāmcēlas pēc vairāku dienu pavadīšanas morgā? Otrs variants ir - viņa bija komā. Bet šādā gadījumā morga darbinieki to uzreiz konstatētu. Iespējams to pat konstatētu ārsti pirms nogādāšanas morgā. 

Pēc teksta saprotu, ka ārsts ir konstatējis ka viņa ir mirusi, tad kad viņa pati ir devusies pie ārsta? Kaut kāds pilnīgs bulšits. Kārtējais bērnu biedēšanas stāstiņš...

10 0 atbildēt

Nu šausmas! No vienas puses, labi, ka nepamodās jau aprakta, bet no otras puses - kāda atšķirība? Likteņa ironija emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt