local-stats-pixel fb-conv-api

Šī ubadze neņem ēdienu, viņa ņem tikai naudu. Tas ir normāli?13

202 0

Kāda sieviete vārdā Baiba interneta medijam Kasjauns atklāja savu piedzīvoto par kādu ubadzi, kuru pamanīja uz Dzirnavu ielas. Pati sieviete atzīst, ka esot sajutusies ļoti muļķīgi, jo viņas iecere pabarot salā uz bruģa sēdošo sievieti pilnībā izgāzās.

202 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Es dodu labāk naudu ielu muzikantiem, vismaz tie cilvēki kaut ko dara, nevis vnk sēž un gaida kad kāds dos naudu.

57 0 atbildēt

nu tad neko vinai nevajag dot, jo tas ir principa liels bizness ubagot.

30 0 atbildēt

Ubagošana Rīgā ir netīrs bizness. Ja uzkavēsities netālu, un turēsiet acis vaļā, varbūt pamanīsiet, ka ir vīriņš, kas uzrauga situāciju. Ēdienu viņi nevar ņemt, jo viņiem ir jāmaksa nodeva par ziedojumiem, attiecīgi par ēdienu viņi no savas kabatas maksā. Bet tā ir tikai spekulācija, balstīta uz novērojumiem VIENREIZ, kad bija interese paskatīties, kas tur notiek. Pats ēdienu piedāvāju, maizes kukuli un limonādi. Atteicās. Nu tad nah, vairāk tiem lopiem interesi nepievēršu. 

21 0 atbildēt
Padauza bijusi,vakaros vina feniksa sez...
18 0 atbildēt

Aiznest un iebērt krūzītē 100 viena centa monētas? Vai varbūt sameklēt viensantīmniekus kādu kaudzi (nav jau norādījusi valūtu, kādā pieņem)?

19 2 atbildēt
Vot šitādi cilv3ki mani kaitina. Itkā ubago, bet kad tu kautko iedod, uzreiz atsakās. Varbūt varētu pateikt, ko viņai vajag?
14 0 atbildēt

Tu viņus nepareizi saprati viņiem nevis maizītei bet grādīgajam vajag. Nākamreiz klausies viņus cītīgāk un nopērc šņabīti emotion 

7 0 atbildēt
Garāmejot jāiesper šitādām sučkām
10 4 atbildēt

Būtu piedāvājusi grādīgo uzreiz būtu atplaukusi smaidā un pateikusi paldies.

  Nedodat naudu nevienam cilvēkam kas prasa uzreiz ka viņam vajag alkoholam. Jo ja jūs iedosit tad viņi katru reizi kad jūs pamanīs ies un prasīs.

6 0 atbildēt

  1.Paveids. Īstajiem bomžiem naudu PĀRSVARĀ  vajag šmigai.Jo tas ir vienīgais izklaides veids un arī lai vienkārši nesajuktu prātā,pat cigaretēm viņi neubago.Ironiski,bet viņi ar alkaholu ātrāk sevi piebeigs.

  2.Paveids.Ir arī tādi,kas šitā vienkārši piepelnās,izliekoties par bomzi un aidā kapeikas ripo un atņem iespēju īstajiem bezpajumtniekiem.Lūk tas ir nelietīgi.

  3.Pveids.Un pats interesantākai veids,un viss vairāk izplatīti,kuri ubago citam,tas ir "saimniekam".Centrā jau tādu netrūkst.Un arī tas pats izspiež patiesos ubagus.

4.Paveids.Bet ir arī prosta streļītāji,"dai sigaretu","dai dvaceķ saņķima "utt.Vot šitos gan neciešu.

5.Paveids.Iespējams,bet neesmu pārliecināts,ka ir tādi(viss ticamāk pesionāri),kuri ubago lai nomaksātu rēķinus,jo ar savu(paši ziniet kādu)penziju nevar nomaksāt Ušakova mafijas rēķinus -par dzīvokli utt.

  Vienīgais ,par ko brīnos,ka neņēma pārtiku,jo parastais bomzis to paņems noteikti.Man liekas,ka viņa ir viena no tām 2.3.vai5.Nu kaut kā tā.++ par rakstu.

5 0 atbildēt
Protams, jebkas var būt noticis, tikai neviens jau nekad nepaskaidro. Un bail jau prasīt arī, kas zin, kas viņiem ir prātā...
0 0 atbildēt

A kapec Jus iedomajaties, ka ludzejam, kas jau ta ir pazemots jadara tas, kas pienemams Jums pashiem?>?

2 3 atbildēt