local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss un lielpilsēta VAI par ko runā jaunās sievietes, esot attiecībās16

338 2

Sveiki spocēni! emotion Lielie medicīnas raksti vēl ir tapšanas stadijā, bet šo rakstu, kurš bija domāts kā turpinājums rakstiem par sieviešu kārtas pārstāvēm, esmu ar vairāku dāmu palīzību pabeigusi! Un kā parasti, uztver visu ar veselīgu humoru!

..Kas notiek brīdī, kad sievietes dzīvē un viņas teritorijā ienāk vīrietis?! No savām draudzenēm un paziņām esmu dzirdējusi daudz, bet tā kā ir kādas lietas, kas atkārtojas biežāk par citām, esmu to apkopojusi 12 un 1/2 atklājumos no sieviešu puses, uzsākot kopdzīvi ar vīriešiem!

Kādam "atklājumam" esmu pielikusi arī savu piebildi, ja tāda ir bijusi no mana (brīvas dāmas) skatu punkta.

Daži citāti no sieviešu sarunām bāros, restorānos un veikalos:

"Kaut arī sākumā es domāju, ka viņš neiedzīvosies: viņi taču ir kaprīzi…"

"Vakarā atgriežoties mājās es jau vairs nesabijos no tā, ka logos deg gaisma. Un neteicu telefona klausulē: “Jūs ne turp piezvanījāt”, ja kāds izrunāja viņa vārdu."

"Papildus visam pārējam, mans spilvens smaržoja pēc viņa odekolona. Mīļotais naktīs krāca, vilka segu uz savu pusi – un sega krita uz grīdas. Ne sev, ne citiem."

"Viņš modināja mani naktīs ar skūpstiem, nošķaidīja vannas istabā spoguli ar zobu pastu un ziemā dāvināja zemenes. Īsāk sakot bija neatvairāms."

"Manā mājā parādījās mūzikas centrs un hanteles."


Īsāk sakot, kopdzīve ar vīrieti atnes kaudzi atklājumu!
emotion

338 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Laiks mācīties saprast vienam otru un vnk iekluasīties vienam otrā. :)

9 0 atbildēt

Kopdzīve un attiecības ir jāveido. Izskatās ka Tev ir bijusi intervija ar 34 vientuļām sievietēm, kas tā arī nav sapratušas, ka vīrietis nav objekts, kas uzradies mājās pildīt noteiktas funkcijas, bet izrādījies ar blakusefektiem. Vīrietis ir cilvēks, tāds pats, ka šīs dāmas, un ar cilvēkiem veido cilvēciskas attiecības. Vēlams arī pasakot, kas patīk vai nepatīk. Ja sieviete nevēlas gatavot ēst, lai negatavo, par visu var vienoties, tikai sākumā ir jāatver mute. Ja gribi, lai vīrietis kaut ko atcerās - nu johaidīii, atver muti un atgādini. Ai īsāk sakot - kaitina mani tādas sievietes, kas runā par to cik vīrieši, nepraktiski, neromantiski, bet pašas baidās atvērt muti un kaut ko pateikt.

7 0 atbildēt

Jā, Meitēn, kā caur rentgenu mūsu brāli apskatīji....  pilnīgi neomulīgi palika ;D

Ķer plusiņu ! ;)

3 0 atbildēt

2.un4. īsti nav riktīgi.

savējo sievieti virtuvē nelaižu,jo visi zin,ka vīrieši gatavo labāk.

un uz darbu aju arī ar temperatūru vai samežģitu plecu.slimības lapu esmu ņēmis tik 1reiz mūžā,kad dabūju plaušu karsoni.

P.S.

šņabis nav produkts,bet jau gatava maltīte,tik jāizvēlas piedevas.

0 0 atbildēt

1)laikam neistais virietis, mani apzitu zinatu, ka man pietiek ar minimalumu, lol, ne velti esmu tievs, nevajag resnos mekleet, DOH emotion emotion un tad sudzas DOH emotion emotion

3)taa ir kad virietim nezkapec javalkaa debilas zekes kamer sievietem skaitas un smarzhigas zekubikses, ta nu tas ir... es mainu savas katru dienu, bet ir kaads kas vnm sudzas, ka es gribu mainit katru dienu, bet zekes ari atrak smird, kaa zekubikses(parbaudits)

3) nu es nez laikam esmu parvirietis, slims eju uz darbu po***, pajat ja anv 40gradi bushu darbaa un nekaukshu kaa ievianots zilonis...

5) neemsu no klusetajiem, dirshos pat ar tv, kaa taja nasha rasha, srsly pirms taa raidijuma jau ar tv meedzu dirsties, kur nu veel par klsueeshanu, vinjam vnk trapjies kartigs lohs!

6) debils cilveks, laikam, nespej apmierinat, ka taa.... ka pilnigi pofig... zheel tevis un nabaga atkarigais tv lietotajs!

7) riktigs kretins, sievietes vietaa apmestu uz lidzenas vietas, egoists un lohs, nekas cits, daunis ble, mudila atradies!

8) kartigs lohs, jasit pie pirmaas izdevibas, izmest no majas, ar kebli pa apuri pie pirmaa jautjauma! ja ir cirvis, cirvi kakla *****j!

9) kursh lohs/lose seezh vanna vairakas stundas? imo debil! jaiesit skruvite pauri dzilak, ali saprastu, ka ta sir DEBIL!

10) jo visiem virieshiem riebjas skuties! man ari! tachi ir risinajums dzirdeju par slaoniem kas piedava atbrivoties no taas fignjas pavisam, nebuus nekad vairs jaskujas, kraju naudu un bliezishu nost, nekad skushanaas ever again! ir to verts!

2 9 atbildēt