local-stats-pixel fb-conv-api

"Sarkanbaltsarkanā infekcija".98

866 3

Mums ir piemiņas nedēļa. Nedēļa, kad atklāti lepojamies ar savu valsti. Tikai viena nedēļa. Dažiem pat tas liekas par daudz.

866 3 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Kā man kretinē tas krievu stulbums. To vārdos nevar izteikt.

9 0 atbildēt

tos 4000+ cilvekus es ar prieku nozilinātu ar svinu!

9 0 atbildēt

Ko nu drošības policija. Te pat spokos ir kremlini, kuriem ir desmitiem rakstu ar Latvijas valsti ķengājošu, vēsturi kropļojošu, apmelojošu rakstu. Spoku vadība nedara neko, arī kad norādīju misteram J. šo personu. Viņš nenoliedza, ka ir ievērojis, un nodemonstrēja pilnīgu impotenci šī jautājuma risināšanā. Lieki piebilst, ka lietotājs turpina savu propogandu un lieliski pārstāv savus darbadevējus.

9 0 atbildēt

izskatās pēc pēdējiem izmisuma saucieniem... viņi šo cīņu ir sen kā zaudējuši.

8 0 atbildēt

Visi tie Krievijas fanāti nesaprot ka Latvijā ir labi? Mums pat 2007. gadā, kad krīze bija dziļākajā punktā bija augstāks dzīves līmenis nekā Krievijā, un tur pat nekas nemainās, bet mums lēnām viss sācis uzlaboties. Viņiem pašiem savas galvas uz pleciem nav?emotion

11 3 atbildēt

Vēl viena replika šajā sakarā- mani kaitina šis apzīmējums ''patriotisma nedēļa''. It kā patriotismu varētu tā klikt ieslēgt uz nedēļu un pēc tam atkal izslēgt. Nē taču, ja esi patrots tad esi, bet šiem nedēļas patriotiem nekādi nav iespējams ticēt. Tie ir tikai līdzskrējēji- ja visi, tad es arī. Un tas ir nožēlojami.

8 0 atbildēt
Kā man ir noriebušies šitie bezsmadzeņu radījumi. Ar smadzenēm nav apveltīti, un vel ar kautko nav apmierināti. Lūdzu, Centrālā Stacija/Autoosta, Rīga-Maskava, un dzīvo smirdīgajā Parašā. Ja nevar savu valsti savest kārtībā, jāiet citu valsti bendēt ar savām Puķinisma ideoloģijām. Goda vārds, tādus sist vajag, lai mātuška krievuška bimbā par saviem sīkajiem nacistiem.
8 0 atbildēt

Es tikai nesaprotu vienu lietu visā šajā sakarā, Krievija ir milzīga valsts ar bagātīgām dabas veltēm, vietas pietiek visiem, zemes pietiek vairāk kā visiem, ūdens ir pieejams kvantumos, klimats vietām sūdīgs, vietām kā Latvijā un vietām baigi silti ir, viss ir čotka, kāpēc krievi neattīsta savu valsti, ekonomiku, nepaaugstina izglītības līmeni, neatrisina lielo dzeršanas problēmu, neatjauno infrastruktūru jeb vieniem vārdiem sakot neizveido valsti, kas varētu būt laba vieta, kur dzīvot, strādāt, mācīties un attīsties. Tā vietā viņiem ir tā kā ir un reizēm šķiet kā spoku soc. tīklu bilžu galerijās par zelta jaunatni. Un vēl aizvien viņi karo, par ko, es nesaprotu, taču bez viņiem, nevienam tas nepatīk. Viņi lien citu valstu iekšējās lietās, viņi sēj naidu, viņi nemācās no pagātnes un trakākais, ka viņi uzbrūk latviešiem ar riebīgiem saukļiem. Kpc? Un ko mēs viņiem esam tādu nodarījuši, ka tā jādara? Es vēl saprastu, ja Krievija būtu tik attīstīta kā Ķīna un Ukraina, Baltkrievija un Baltija traucētu biznesam, vieglāk ir viņus pakļaut, bet te pat tas nav. Reizēm liekas, ka mums pats ļaunums mīt valsts austrumu robežā. Būsim stipri un neļausim tam ienākt mūsmājās, lai gan mums arī nekas cits neatliek.  emotion

8 0 atbildēt

Žēl ka viņi ir tik stulbi un aprobežoti.Mans kaimiņš ir krievs ,itkā normāls čalis ,varam par visu runāt,bet kolīdz aiziet runas par Latviju,sākas kautkāds pilnīgs gemarojs un necieņa.Cilvēks ir tiktāl nozombēts ar savu vareno Rassiju,ka neciena vairs citu mazāku valstu pastāvēšanu visur viņam krievija rādās.Kautgan Krievija bija pirmā ,kura atzina Latvijas neatkarību pēc19 gada notikumiem.Ehz nav ko piebilst..ja nu vienīgi -nāvi okupantiem un pārējie čīkstuļi-brauciet mājās.

7 0 atbildēt

DP beidzot sāka intresēties par šo.

7 0 atbildēt

Drošības Policija turpinās pārbaudīt un izvērtēt. Un  pēc pusgada secinās,ka nekas pretvalstisks šeit nav redzams. Vai nu pirmā reize

7 0 atbildēt

Redz mēs kurinam naidu kad mēģinam aizliegt kkadas meslainas georga lentites, mēs ļaunie latvieši, redz mūs jāsoda un jaaizver mums mutes!

A kad šie izdzimušie no ānusa krieveļi tādas lietas paceļ augšā, viss kārtība, pasitam pa plecu un sakam super!!!

Idiotu valdība un instances kam par tādām lietām atbild, viss un visi ir korumpēti līdz nelabumam! 

7 0 atbildēt

Nu ko, ja šitā tad aiziet - uz 9. maiju to pašu tik ar "Georga lenīti"  Redzēsim kā viņiem tas patiks.

7 0 atbildēt

daļēji pārsteidz ka šāds viedoklis var būt cilvēkiem dzimušiems pēc 1972 - jo viņi nevarēja būt pilngadīgas un balstiesīgas personas PSRS, tātad kārtējā klajā diršana pašiem nezinot par ko. Arī Krievija, izņemot Putinu, dzīvo citu dzīvi. Tāpēc mani šādi IDIOTI neuztrauc, jo dabīgās atlases veidā viņi izmirs, tā pat kā viss nevajadzīgais. Viņi paši to saprot - tāpēc autorī ir anonīmi, jo baidās ka šī dabiskā atlase varētu viņus atrast ātrāk...

7 0 atbildēt

Interesanti... Droši vien, ka šī nav vienīgā tāda veida lapa.

7 0 atbildēt

Gadus atpakaļ tā FB grupa neizrādīja nekādas kolorādo pazīmes, sāku tai sekot, jo interesē vēsture, tajā laikā viņi lika bildes, kā Latvijā izskatījās pirms neatkarības atgūšanas. Bija arī interesanti posti par to kā un kas bija. Sākumā likās interesanta lapa... līdz viņi sāka postēt visādu drazu, vērstu pret mūsu valsti. Diez kas nav. Unlike.

6 0 atbildēt

Mūsu valdībā ir par daudz šo krievu, tādēļ viņi arī šeit var brīvi rīkoties netraucēti, atļaujas varāk nekā drīkst, un sarunā ar Latvieti protams mums ir jāpiekāpjas un jārunā krieviski...  Ķīnieši pat labāki ir , viņi vismaz, ja atbrauc šurp, tad mācās latviešu valodu, lai var sazināties ar mums un pat mūsu kulturu citi pat mācās un piekopj.

6 0 atbildēt
Zin avatarsZin

gan jau ip2500 (Ivars prusis) un artuurs priediitis aiz sajusmas spiedz... Kaut aatraak vis parashas pieluudzeeju izkuupeetu no muusu zemes

6 0 atbildēt

Man šķiet, ka drīz būs jākļūst par teroristu un jāskraida pa rīgu un citām pilsētām ar kalašu apšaujot tos pretīgos krievus! (Visus nē, tikai tos kam ir princips "Esmu krievs, runāšu krieviešu valodā, esmu te dzimis šī ir Krievu priekšpilsēta" utt.)

5 0 atbildēt

Man tā liekas ka kāds grib pa rīkli dabūt emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »