Mūžu dzīvo, mūžu mācies - tas attiecas arī uz saldumu gatavošanu mājās! Rabarberu sezona ir sasniegusi savu kulmināciju - rabarberi ir visur.
Ja tev vēl ir daudz rabarberu, bet trūkst ideju, kā tos izlietot, tad šis veids tev varētu patikt!
Mūžu dzīvo, mūžu mācies - tas attiecas arī uz saldumu gatavošanu mājās! Rabarberu sezona ir sasniegusi savu kulmināciju - rabarberi ir visur.
Ja tev vēl ir daudz rabarberu, bet trūkst ideju, kā tos izlietot, tad šis veids tev varētu patikt!
Tev būs nepieciešami rabarberi un cukurs. Neiztikt arī bez laba mizojama naža un cepeškrāsns.
Kas jādara?
1. Rabarbers jāsagriež pavisam plānās strēmelītēs, jāsaber ar cukuru un jāļauj, lai tas sasulo.
2. Tad šīs strēmelītes vienā kārtā kārto uz cepamā papīra un liek krāsnī 105 grādos uz aptuveni 40 minūtēm.
3. Kad rabarbera strēmelītes kļuvušas mīkstākas un lipīgas, ņem no krāsns ārā, apviļā vēlreiz cukurā un gatavs!
Noskaties video!