local-stats-pixel fb-conv-api

Sākas: Vien Maz Dāņ Cūciņ Fermiņ konsultante pret Buldozeru!5

Maira Dzelzkalēja, „Sabiedrība citai politikai” Lauksaimniecības darba grupas locekle (1), Zemnieku saeimas valdes priekšsēdētāja vietniece (2), zemnieku nemieru organizatore un Vien' Maz' Dāņ' Cūciņ' Fermiņ' konsultante ir metusi izaicinājumu Šleseram. Dienā, kur gan citur: Lauksaimniecības eksperts Šlesers? Smiekli nāk!

Būšu palaidis garām to, kur un kad Šlesers būtu nosaucis sevi par lauksaimniecības ekspertu, un varētu iebilst, ka:

- arī caur nozaru ekspertu rosīšanos Latvija ir nonākusi tur, kur nu tā ir;
- nav jābūt restorāna īpašniekam, lai kritizētu un piedāvātu, kā kaut kas būtu maināms ēdināšanas nozarē;

tomēr man pirmkārt uzkrīt tas, ka no savu amatu saraksta Dzelzkalējas kundze uzskaita tikai (1) un (2). Domāju, ka daudziem vēlētājiem interesantajam stāstam par dāņu cūku audzētāju konsultēšanu, tie acīgākie, sīkumainākie un ar pieeju internetam nodrošinātie varētu aiztaustīties vienīgi ielūkojoties SCP kandidātu sarakstā un sākot šķetināt no tur atrodamās darbavietas SIA Agitis.

Ok, par Šleseru smiekli nāk, bet ko tad pati? Politiķiem tagad būtu īstais laiks vilkt ārā un atrādīt sasniegumus - vai tad šis darbiņš nebūtu kaut kas, ar ko Dzelzkalējas kundze kā politiķe varētu lepoties? :)

Šeit ir cerība, ka smukā Maira vs. Buldozers diskusija noteikti būs, un ka tur atradīsies vieta arī kandidātu lietišķo saišu apspriešanai.
7 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
atzīšos - es nesaprotu tavus rakstus par M.dzelzkalēju. Pārāk sarēžģīti vidējam latvietim. Tikko centos iedziļināties iepriekšējā rakstā, kad tam tā pamatīgi piesēdos, sapratu, bet iesaku turpmāk uztaisīt kaut kādu kopsavilkumu vienkāršiem vārdiem, norādot problēmu. spriežot pēc augstajiem savāktajiem punktiem un 0 komentāriem, cilvēkiem ir sajūta, ka tu runā pareizi, bet nesaprot :) tas tāds draudzīgs ieteikums, nepārpoti
0 0 atbildēt
Paldies, padomāšu :)
0 0 atbildēt
Jā, bet tikai viens no, un arī tikai daļēji. :) Teikt "slēpj" nebūs īsti korekti - darba vieta sarakstā ir nosaukta, un kurš labi un ilgi meklē, tas var atrast. Nu neslēpj īsti, un ja "latvju žurnālistika" pajautās, tad gan jau izstāstīs arī šo stāstu, un vēlētāji, kuriem būs interesanti, ieraudzīs. BET VAI PAJAUTĀS - tāds ir jautājums? :) Un vēl - man ir nolādēts un saglabāts viens 200*. gada Eiropas Komisijas oficiālais video, kur dāņu premjers Rasmusena kungs, vienā svinīgā valstu vadītāju fotopportunity, sirsnīgi un iedvesmojoši apsveic jaunās dalībvalstis ar pievienošanos ES. Ja to saliktu kopā ar statistiku, ko dāņu lauksaimnieki tirgus izteiksmē ir ieguvuši no šīs paplašināšanas, un ko - latviešu zemnieki (neieguvuši), ja tur iekombinētu nevienādās subsīdijas, un piekombinētu klāt Smuko Mairu - tagad politiķi, manuprāt, iznāktu neslikta priekšvēlēšanu reklāma. Tikai nav lielas jēgas pat mēģināt atrast veidu - jo palaist to gaisā tā, lai to ieraudzītu pietiekami vēlētāju, "trešajai personai" likums vairs neatļauj. Par to, piedevām vēl vienus potenciālos politiskās reklāmas pircējus klaji diskriminējošā veidā, parūpējās Iveta "ļaunā" Kažoka un viņas domubiedri. Sak, nav tur ko dzenāt "smadzeņu skalošanas" reklāmas - mediji par visu parūpēsies un izvēlēsies visas tās būtiskās tēmas, par kurām sabiedrībai uz vēlešanām būtu kas jāzin.
0 0 atbildēt
Šlesers laikam uguni ir izpelnījies ar nesenajiem izteikumiem, ka no Centrāltirgus izsvēpēšot sūda importa lupatas un vispār svešzemju preču tirgoņus, ļaujot tur tirgoties tikai ar Latvijā audzētām/ražotām lauksaimniecības precēm.
0 0 atbildēt
Nu man izskatās, ka Šlesers uguni ir izpelnījies par to: a) ka lai arī citām vēlēšanām, bet tomēr "Mairas smilšukastē" ar' grib spēlēties; b) vispār muti ir atvēris un kaut ko pateicis par "Mairas smilšukasti"; c) jo ir Buldozers, un par viņu izteikties ir "vēlēšanniecīgi" - "par lietu", attiecīgi, tai brīdī var nerunāt. Nu vai nav traki, ka pēc politiķu izteikumiem iznāk tā - vai tā ir aviokompānija lidostā, vai bankas, vai tirgi - viens vienīgais Šlesers valstī izskatās pēc savējo protekcionista... Labi, var jau būt ka tā ir "populistiski" - runāt, kad varbūt vienkārši vajadzēja klusītēm darīt, - bet kas tad liedz tiem citiem politiķiem un teicējiem ar' savējos protekcionēt? Šleseru apkarojam - bet paši, bet paši ko?
0 0 atbildēt