local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga un Jūrmala-krieviskā bardaka pilsētas25

Rīgas Domes nespēja ieviest elementāru kārtību pilsētā nevienu vairs neizbrīna. Izbrīna to pašu infantilo klaunu, kuri gadiem vadīja visādas komitejas, paziņojumi, ka viņi atkal mūs taisās aplaimot ar savu klātbūtni nākošajā Domes satāvā.

Skandināvu tūristu regulāra apzagšana un piekaušana centra krogos, piemēram, kādai Krjučkovai piederošajajā Lord Pub, nav ne pirmais ne pēdejais gadijums. Zagšana taksometros, kuru vadītāji latviski nespēj izmocīt pat pāris vārdu, netīri skatlogi ar angliskiem nosaukumiem, mūžīgie remonti uz galvenajām maģistrālēm, mašīnas ar Krievijas karodziņiem un piedzērušu okupantu aurošana 9.maijā ir tikai ziediņi.

Odziņas ir neglābjami slāviski mongoliskās nomadu klejotāju mentalitātes uzspiestais zīmogs kādreiz skaistajai Rīgai un Jūrmalai. Kazino, striptīzklubi un bāri-izspiestuves uz katra stūra demonstrē burbuļekonomikas fasādi. Par ikdienišķu notikumu tiek uzskatītas Krievijas bandītu savstarpējās rēķinu kārtošanas Jūrmalā vai dabīgo vajadzību kārtošana jūrā kārtējā Jurmaļinas saietā. Trīstonnīgo džipu joņošana pa Vecrīgas ielām, turpinot pārsteigt naivos ārzemju tūristus, nekad nav uztraukusi ne rīcības cilvēkus, ne nacionālos darītājus, ne cīnītājus ar korupciju, nemaz jau nerunājot par prokremliskā Saskaņas Centra politiķiem. Paldies igauņiem, kuri vismaz nodrošināja pieklājīgu prāmju satiksmi, iepriekšējo prusaku kuģu vietā, kurus īpašnieki parasti pameta pēc tax free veikalu kases iztukšošanas.

Tā vietā, lai godīgi atzītu, ka galvenā nelaime ir iedzīvotāju nacionālais satāvs, visādas, pārsvarā no ārzemēm sabraukušas, naivas politoloģes māca latviešus būt iecietīgiem un turpināt tā saucamo integrācijas politiku. Tas, ka pirms kara Rīgā krievu nebija vairāk par septiņiem procentiem, un tie paši pārsvarā dzīvoja Latgales priekšpilsētā, daudziem liekas neticams fakts, kuru pieminēt nebūtu poliktkorekti. Kamēr nebūs atjaunota pirmskara iedzīvotāju nacionālā satāva proporcija, lieki runāt par kārtību Rīgā vai Jūrmalā. Utopija? Nebūt nē, bet vispirms jāpasaka godīgi, ka nav iespējams normāli dzīvot kopā latviešiem un iebraucējiem no dažādām bijušās PSRS vietām. Valodas, kultūras un vēsturiskās atmiņas lielās atšķirības ļauj tikai imitēt kopdzīvi, ne veidot vienotu nāciju. Ja likums Latvijā, piemēram, aizliedz lietot padomju simboliku, tad ar latviski nerunājošo balsīm sastutētajai Rīgas Domei, tās pieminekļu sargātājiem un nelatviskajai iedzīvotāju daļai liekas pilnīgi normāli pielikt okupantu piemineklim Pārdaugavā latviešus aizvainojošu plāksnīti ar uzrakstu par Padomju Latvijas atbrīvošanu.

Ko darīt? Mums beidzot būtu jāiztaisno mugura un jāsāk darīt to ko, ko dara vecās ES valstis. Vispirms nekavējoši jāzraida katrs likumu pārkāpušais iebraucējs. Tad godīgi jāpasaka, ka mēs beidzot gribam īstenot 1996. gadā Saeimā pieņemto Deklarāciju par Latvijas okupāciju, kura paredz migrantu repatriāciju uz savu etnisko dzimteni.Valdības viens no galvenajiem uzdevumiem ir uzsākt starpvalstu sarunas par palīdzības sniegšanu cilvēkiem, kuri apmaldijušies sev svešā ģeopolitiskajā telpā. Bet latviski nerunājošajiem skaidri un gaiši jāpasaka, ka viņi mums ir apnikuši.
64 24 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Kāds tur izkŗopļotais sastāvs- kalpu tauta neklausās savos kuršu ķoniņos, bet klausās repšēs un līdzīgos, kas apmāna..
0 0 atbildēt
Kiršteins ir politisks līķis, jo bijis pie varas pīrāga un ir līdzatbildīgs Latvijā notiekošajā, tagad viņam par vēlu kulakus vicināt un savu vecuma žulti izliet pār tribine.lv lasītāju galvām.
0 0 atbildēt
Latvišu stulbums ir neizmērojas. Labāk latvietis latvieti nošaus- sarkanie strēlnieki vienā pusē un nacionālie karavīri otrā, nekā sāks domāt par nācijas tiesībām un tiesiskajām interesēm. Parunāsim labāk par to, ko vajadzētu darīt un viss būs OK, neko nedarot, stulbeņi!
0 0 atbildēt
Latvieši 50 SSSR okupācijas gados kļuvuši par parastiem krieviem ar visu viņu domāšanu, tikai grib izskatīties labāki- zog uz nebēdu acīs skatoties , smaidot un melojot latviešu tautai nozog tās valsti - šķēle, Lembergs, pat apzog pašus lētticīgos tieši- Repše(saziedotie 300 000 Ls).
0 0 atbildēt
Man ir prieks, ka tribine.lv vairs neraksta ABAB un klementine, mani labākie skolnieki, arī chinga, Kiršteins, sāk pārdomāt savu atkarību no tribine.lv, izprotot šo bezjēdzīgo rakstīšanas atkarību ar attēlu piemeklēšanu, kā arī komentēšanu...kas augļus un labumu nenes.Jūtos atbildīgs viņus iesaistot šai netīrā tribine.lv (SIA Nerealitāte) spēlē, parādot iespējas rakstīt , izteikties...man tā bija spēle...bet daudziem kļuva par atkarību...
0 0 atbildēt
Smirdīgais anonīmiķis ir tribine darbinieks, kas vienbrīd raksta vienu, pēc brīža otru- pretējo, lai tik notiek...
0 0 atbildēt
Re, smirdīgais anonīmiķis kā saukts klāt!
0 0 atbildēt
Kirštein, parakstiet vēl kaut ko, gan jau mēs Jūs izārstēsim- tribine ir diagnoze tās veidotājiem, lai tādus kā Jūs varam ārstēt.
0 0 atbildēt
Kirštein, ejiet ārstēties, jums, atvainojiet ir paranoja, tādu nozīmi piedodot citām tautām naidā pret Latviju, Jūs esat slims un no tādu slimo domāšanas inficējas visa Latvijas tauta. Nevienai tautai nau tāda naida pret citu tautu, visu izšķir intereses, tābrīža intereses izdzdzīvot uz otras tautas rēķina, nau tādas ideoloģijas, kas būtu augstāka par izdzīvošanu. Visi politiķi Latvijā pārsvarā- slimi- ir pie varas, kas nekaunīgi realizē savas personīgās, savtīgās intereses uz tautas rēķina, kuru vēsture nau žēlojusi. Bet pateicoties tādiem idiotiem kā Jūs , Latvija vēl šodien nevar atkopties.
0 0 atbildēt
Visiem kritiķiem. Latvija bija vienīgā vieta Eiropā, kur tik tālu īstenota boļševiku teorija (Ļeņins, Trockis) par vienotas padomju tautas izveidi, samaisot nācijas, (ar krievu valodu nākotnē kā galveno). Maskavā jau izstrādāja metodoloģiju kā latīņu alfabētu nomainīt ar kiriļicu. Tikai PSRS sabrukums paglāba latviešus no pilnīgas rusifikācijas, bet eksperimenta sekas izjutīsim vēl vairākas desmitgades. Ja Šveicē vāciešiem, francūžiem, itāļiem, Beļģijā flāmiem un valoņiem vai Spānijā baskiem katrai tautai ir sava teritorija, kur lieto tikai vienu valodu, tad Latvijā iepludināja PSRS pilsoņus, kuriem te nebija ne zemes ne īpašumu, ne valodas zināšanu, ne jēgas par vietējām tradīcijām un elementāru sadzīves kultūru. Bija jāizsūta pamatiedzīvotāji un jānozog viņu īpašumi. Mazākā daļa iebraucēju ir asimilējusies, daļa ir neitrāla, bet diemžēl lielākā daļa ir nelaimīgi, apmaldijušies viņiem, svešā ģeopolitiskā telpā un tikai rada problēmas vietējiem iedzīvotājiem. Krievijai, kā PSRS mantiniecei būtu jāpiešķie lieli finansu resursi un jāpalīdz šiem cilvēkiem pārcelties uz savu etnisko dzimteni. Tālajos Ausrumos ķīniešu invāzija Krievijai rada tādas pašas problēmas, kā PSRS pilsoņu invāzija Baltijas valstīs. Jo ātŗāk noslēgsim starpvalstu līgumu, jo labākas attiecības būs starp abām valstīm.
0 0 atbildēt
Ne tikai numuriņš pie rokas, bet arī pie kājas- var prasīt atlīdzināt morāloun personisko kaitējumu, ka veikalā jārunā ar pārdevēju krieviski...
0 0 atbildēt
Sistēma manuprāt ir ļoti vienkārša un nav ko te runāt par naidu vai ko tādu. Šī ir mūsu valsts, kur okupācijas rezultātā ir savesta kaudze tai nelojālu cilvēku, kuri nerunā vietējā valodā. Ir pilnīgi skaidrs, ka mums šāda situācija nav izdevīga un mēs neesam vainīgi, ka kaut kas tāds ir izveidojis. Taču šiem cilvēkiem ir jāsaprot, vai nu viņi spēlē pēc vietējiem noteikumiem vai brauc prom.
0 0 atbildēt
i budem šitķ čto tak nužno dumaķ kak prikažiķe... vašimi deņgami? Žuk.
0 0 atbildēt
Kiršteins ir prasts rakstīt atkarīgais , sliktāks par beigtu žurnālistu, kas vairs neraksta, bet Kiršteins raksta sava politiskā kapitāla celšanai, bet tā jau ir vakardiena, paši rakstītāji un rakstu komentētāji ir atēdušies tos sūdus visos portālos un sabiedrība jau prāto atteikties no draugiem.lv un mobilajiem telefoniem, jo visi tie reizē ar politiskajiem līķiem (politiķiem, kas Latviju ieveduši sūdu bedrē, jo Latvijā nav politiķu, kas spētu aizsargāt nacionālās intereses vispār) nozog cilvēka dārgo dzīves laiku un padar par lumpeņsabiedrību, kas orientēta uz patēriņu- tas ir SIA Nerealitāte, pie kā pieder tribine.lv gala sākums bankrotam un bezdarbam- jo bībelē teikts, tev nebūs citu Dievu godā celt . tribine.lv nozog cilvēka garaspēku.
0 0 atbildēt
Kas jums sūda Jūrmala? Nu un , ja stulbajam kiršteinam tīk savus mēslus - pastulbo domāšanu izvazāt pa tribini kā sprāgušu kaķi?
0 0 atbildēt
Skatos, ka visi lielie oponenti neko citu kā bārstīt personīgus apvainojumus nemāk, jo principā jau viņiem nav ko teikt, respektīvi viņi mēģina atražot vecos saukļus par naidu un citām muļķībām. Bet paskadrojiet - kāpēc mana meita 21.gs. nevar iepirkties mazajos pļavnieku un purčika veikaliņos vai aiziet tur pie friziera. Viņa nerunā krieviski, bet duņas, kas tur strādā nerunā ne latviski ne angliski un tas viss notiek mūsu valstī, kāpēc mums tas būtu jācieš? Visas tās integrācijas programmas ir pilnīgs sūds.
0 0 atbildēt
VOVO!!!
0 0 atbildēt
Lasot komentus, liekas visi atpalikuši ļautiņi- visas pasaules nelaimes latvieši grib atrisināt paši savā zemē, paši savā starpā nesaprototies, klausieties kalpi, nevis izsakieties !!! Muļķiem ļauj izteikties, tad jau gudrajiem jāklusē.
0 0 atbildēt
Kā var autorā būt tik daudz žults, viss viņam slikts. Brauc prom tad, chinga, no Latvijas, ja tev te nepatīk!!!
0 0 atbildēt
Raksts jau nav par krieviem vai latviešiem, bet par padomju laikā no PSRS ievazātām tradīcijām un dzīves veidu. Varbūt esmu kļūdijies- taksometros un bāros vairs neapzog ārzemniekus. Krievijas TV vairs nerāda melīgas propagandas filmas par nacisma atdzimšanu Baltijas valstīs. Rīga ir tikpat tīra un kārtīga pilsēta kā pirms kara un pats galvenais, visi iedzīvotāji prot latviski. Tad jau viss kārtībā. Bet ja tā nav, tad jāmeklē cēlonis. Igaunijā ir gandrīz par miljonu mazāk iedzīvotāju un nelojālu nodokļu maksātāju, bet ekonomiskā situācija ir labāka.
0 0 atbildēt