local-stats-pixel fb-conv-api

Raivja Dzintara pēcvēlēšanu vārdi atbalstītājiem3

Partijas „Visu Latvijai!” atbalstītājus varētu iedalīt divās grupās:

Pirmie ir tie, kas mūs atbalsta, bet uz viņiem tomēr var iedarboties veco partiju reklāmas, reitingu manipulācijas, veco partiju solījumi un pirmsvēlēšanu pieslīpētais tēls.

Otrie, ir tie, kuru pārliecība ir nesatricināma – pat pie vissmagākās pretdarbības un apmuļķošanas mēģinājumiem viņi paliek stipri savā pārliecībā un rīcībā. Šie ir visstiprākie atbalstītāji, kam „Visu Latvijai!” idejas ir būtisks dzīves uzdevums.

Vēlēšanas parādīja, ka Latvijā šādu stiprā kaluma atbalstītāju ir vismaz 22 000 – gandrīz uz pusi vairāk nekā iepriekšējās Saeimas vēlēšanās. Rīgā tie ir ap pieciem tūkstošiem. Un tas viss apstākļos, kad vēlēšanām esam iztērējuši desmitiem un simtiem reižu mazākus līdzekļus nekā citi konkurenti, kad esam ignorēti vairumā plašsaziņas līdzekļu un biedēti ar nepietiekamo reitingu.

Mūsu deputāti paši saviem spēkiem ir iekļuvuši Alojas, Stopiņu, Jēkabpils, Limbažu, Preiļu un Pļaviņu novadu domēs. Procentu barjeru pārvarējuši visi mūsu apvienotie saraksti – Carnikavā, Valmierā un Valmieras novadā, Jelgavā un Jelgavas novadā, Dobelē, Ozolniekos un Ogrē, kur esam ieņēmuši otro vietu aiz populārās novada partijas un iekļuvuši ar trīs deputātiem.

Lasi vairāk...
10 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Ko jūs teiksiet, ja es teikšu, ka jūsu balss par PS arī bija par labu SC?
0 0 atbildēt
Kuri dalībnieki, kurie izteikumi tie būtu? Es neesmu VL! biedrs, esmu divreiz balsojis par šo partiju. Pārējais nonsenss nav atbildes vērts.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt