local-stats-pixel fb-conv-api

Putina FAIL147

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz atkal jāatgriežas pie Ukrainas - Krievijas temata. Bet tas tamdēļ, ka Latvijas masu mēdiji tik ļoti kavējas vai nevēlas laikus paziņot aktuālāko.

Nu tad ievērtējiet kas noticies pēdējā laikā Ukrainā!emotion

PS: Ja vēlies lai ANO tiktu iesniegta petīcija par Putina atzīšanu kā kara noziedznieku, tad nobalso par to šeit. Savākti jau aptuveni 96'300 no nepieciešamajiem 100'000.



700 7 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000

Saprotu. Tieši tāpēc laikus jāmeklē uzticamāks partneris, kurš savu ambīciju vadīts pēkšņi nedarīs visu iespējamo, lai mums ieriebtu.

0 0 atbildēt

Tā vien liekas, ka Putins dara visu, lai izprovocētu apjomīgas ekonomiskās sankcijas pret Krieviju. Iespējams, viņš to dara, lai piespiestu krievu uzņēmējus sākt attīstīt Krievijas panīkušo ražošanu. Viņam ir grandiozs plāns Tālo Austrumu apgūšanai, bet viņš to nevar realizēt, kamēr uzņēmēji ņemas pa Eiropu.

2 2 atbildēt

Pagale nekad viena nedeg !

0 0 atbildēt

Nu nezinu, bet izskatās, ka kāds mēģina špikot no Arizon. emotion

0 0 atbildēt

Putins ir sociopātisks sava veida terorists,panāks savu labumu,šā vai tā,....bet eiropai,kā savienībai tāpat nav ilgs mūžs....

0 1 atbildēt

Es iekomentešu  tavu rakstito, kas ir iekrasots sarkana krasa

"Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz atkal jāatgriežas pie Ukrainas - Krievijas temata. Bet tas tamdēļ, ka Latvijas masu mēdiji tik ļoti kavējas vai nevēlas laikus paziņot aktuālāko" -  Vienkarši varbut jau pat Latviešu mēdiji ir palikuši gudraki (atkariba no dažiem labiem), un feikus vairak negrib likt! 

0 1 atbildēt

Autori kas liek šādus feikus un nodirš visu(visus) ko var. Man jums ir viens jautajums, vai jus apzinaties ko jus darat?? Kadas sekas jos radat deļ nezinašanas un nesaprašanas!!

Man vienkarši ari jau sāk apnikt, vot ieiej spokos pec garas darbadienas paskatities kko interesantu, bet tur ka parasti pilns muļķību, un feiku, par Krieviju un un Ukrainas nemierim. Un ka nodirš Krieviju Ne nu man nebutu nekas preti pret tadiem rakstiem ja tās ziņas butu patiesiba un ka krievi butu tadi kadi jus rakstat komentaros.

Cerams jus manu domu esat sapratuši, NU NEVAJAG NODIRST, LIKT, UN RAKSTIT MUĻĶĪBAS!!

0 1 atbildēt

Diezgan liels vēzis visa šī padarīšana- Katrs kautko dzird un uzreiz tam tic. Labāk aizvērt acis,ausis un dzīvot savu dzīvi.

0 1 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=USjmcEEzgIk

arī šeit var redzēt, ka vismaz divas no tām pasēm ir ''norakstītas'' tādas pases ar caurumiem vai izgrieztiem robiem nedrīkst lietot ceļošanai jo robus izgriež tad kad pasei ir beidzies derīguma termiņš un kur pie velna tās pases var būt tik tīras, kāds tās pases mazgāja vai arī viņas ir uguns izturīgas ?

0 2 atbildēt

varbūt beigsi savu smirdīgo propagandu un naida kurināšanu ?

ja publicē šāda veida rakstus, tad ar konkrētiem pierādijumiem nevis tekstu un kaut kādām sūda bildēm un skaņas ierakstu kuru var vēsi noviltot.

https://www.youtube.com/watch?v=RkIEpuy4VV8

tur ir redzama viena norakstīta pase un visas pases ir pilnīgi jaunas, bez nekādām degšanas pēdām, bet kā redzam tur viss uzsprāga

0 2 atbildēt

Kas par muļķībām par nabadzību, ne Ukrainā, kur nu piem., vēl Baltkrievijā, nebija nekādas nabadzības.. un kādi tur oligarhi emotion Tiešī šobrīd Ukrainā prezidents ir miljardieris oligargs, kurš dzen savu tautu postā un karā emotion !!!! Ne jau pirms tam. Padomā pirms raksti pilnīgas un bērnišķīgas muļķības.

1 3 atbildēt

Kas ir "dikitālās mākslas programmas"? Varbūt grafiskais redaktors tomēr?

0 2 atbildēt

Ja Krievija pieņems sankcijas pret Baltiju ar mums būs d*****,jo tas ĻOTI ietekmētu mūsu ekanomiku un neticas,ka pārējā Eiropa pirks mūsu balzāmu un zivis utt.

Un,kādēļ neviens neveido sankcijas pret Izraēlu,viņi pāris dienas atpakaļ bombardēja ANO bēgļu nometni gazas joslā,gāja bojā nevainīgi cilvēki.

0 3 atbildēt
Propaganda...
0 3 atbildēt

tas viss ļoti slikti beigsies, sūdi vagā būs, amīši daudz dirsis ,pret tiem ar vel sāks karot ,skat ka putins vel pogu nesāk spiest, šito mazo bedri vispār noslaucīs nepilnu 40 minūšu laika, un nekāds nato pat nepaspēs atlidodot ar saviem raptoriem f22 un f35 - atlidos, un ieraudzīs melu caurumu tuksnešveidīgu, domājiet loģiski, a un ja kas es esmu pārliecināts ka par šo komentu man tiks ielikts -, un ieliks -, autors, jo viņš nav pieradis domān reālistiski, vnk kūdītāijs un klačubāba, totāls rasists, niks vnk iespārda. par raxtu nezinu ielikšu moška +, un autor ja jau tu ieīsti krievus tad ko tu taisi par viņiem nepārrtraukti raxtus, uzraksti labāk cik svēti ir ASV...

3 9 atbildēt

vispār jau bardaku Ukrainā uzsāka euromaidans, līdz ar to, katram aunam ir skaidrs, kas Ukrainā ievārīja šobrīd notiekošo. Viss pārējais ir euro/asv propoganda un ļauķu pārliecība :))

2 12 atbildēt

Takš sen pierādīts , ka šīs ''pārtvērtās sarunas'' ir feiks....

2 15 atbildēt