local-stats-pixel fb-conv-api

Puisis oriģināli pasūta meiteni!105

1493 7
Čalis uzzina, ka viņa meitene viņu krāpj tikai pašas meitenes paviršības un slinkuma dēļ. Rezultātā viņš lūdz palīdzību reperim, lai viņš palīdzētu šo sķiršanos padarīt neaizmirstamu.
Kaut arī pēdējā laikā uzņemt video par to, kā es šķiros no savas otrās pusītes, ir palicis jau pārāk aktuāls, tas tāpat vēl netaisās norimt un pazust no tīmekļa. Jo, acīmredzot, cilvēkiem patīk dalīties ar to, ka viņus ir čakarējuši, bet viņi spēj par to tikai pasmieties, uzfilmēt video...bet naktī, protams, pieraudāt pilnu spilvenu, jo ''Kā gan varēja ar mani tā izrīkoties! CŪKA!''
Klau, ieraksti komentārā, ko tu darītu, ja atklātu, ka tava otrā pusīte tevi krāpj?
Un nevajag sākt fantazēt, ka aizsūtītu uz Marsu vai kā tamlīdzīgi...kā arī to, ka ''ar mani tā negadītos.'' Viss ir iespējams, neviens nevar kontrolēt otra smadzenes. Diemžēl. :)


1493 7 105 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 105

0/2000

Krāpt savu otru pusīti ir pats stulbākais, ko var izdarīt. Kāda velna pēc vispār veidot attiecības, ja nevar savaldīt savas kājas/locekļus. Tracina ārā.

2 0 atbildēt

esmu to izjutusi . ko es izdarīju ? neko tādu , tikai iesēdos viņas mašīnā , kad šī gaidīja pie mājas  manu nu jau bijušo , pateicu viņai paris vārdus un emociju uzplūdumā sadevu pa seju . Ja viņa nebūtu zinājusi, ka šis aizņemts, tad nedarītu neko , bet par cik zināja un strādāja abi kopā tad bija pelnījusi pa seju, galu galā 4tri gadi sunim zem astes un bērns dzīvo bez tēva. Piekrītu ka ne vienmēr , bet bieži vien vainīgas noteikti ir abas puses , bet vainīgākais tāpat ir tas kas izdara sānsoli , jo nav bijis atklāts pret otru  . Neciešu ja attiecībās melo otram acīs skatoties.

2 0 atbildēt

Runājot par atriebšanos, labs citāts - "How people treat you is their karma; how you react is yours." Wayne Dyer

1 0 atbildēt

man patikaemotionDDD

1 0 atbildēt

Nu jam.. nesen par laimi vai ne, ( isti vel nesaprotu) Mani pameta. galvenais, ka tas viss notika ka zibins speriens no skaidram debesim . Bec cik sapratu otram cilvekam mana klatbutne palika nevelama un iepatikas kolegisu skaistie smaidinji. lai nu ka Mana skatijuma atriebiba ir diezgan bezjedziga riciba un darit pari citiem nav isti jegas ( karmas punkti jakraj ;] ) tapat galu gala visi sanem savu sodu . 

1 0 atbildēt

THIS IS SPARTAAAAA! apmēram tā būtu ja ar 6! nokrāptu maniemotion

1 0 atbildēt

Tas i fufelis. Labaak iechekojat vinja speed santa rap emotion super gabals https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dcP-_dAWx0A

1 0 atbildēt

Es gan miilu savu... oh emotion

1 0 atbildēt

kam ,kas ir krāpšana? sekss ar citu ne visiem ir krāpšana..

2 1 atbildēt

Man video never vaļa, vai ir vēl kāda vieta kur var video redzēt, ludzu iemetat linku emotion

1 0 atbildēt

Hvz... Dzīvs vel esmu un sīcis ar... Mana sieva savulaik aizbrauca uz UK sezonu piepelnīties (bija finansialas probl). Sakumā 3men, tag 5mēn, tad gads... kkad pēdējā starplaika uzzināju, ka mani krāpj... Bija sajūta, ka no laivas esmu izmests ar piesietu akmeni pie kājas... Menešus 3 nodzīvoju vnk kkur- starp zemi un elli... Pec tam jau pāriet- laiks brūces dziedē, tiesa- rētas paliek... Par citu sievieti (lai cik tas arī neliktos smieklīgi-nu vsm kā kuram) nenāca pat doma prātā... 1. pats tepat LV strādāju, 2.pienākuma apziņa pret bērnu (vel joprojām ir ar mani un lai nemaz nemēģina savākt pie sevis), kā arī daudzas citas lietas, kas noversa uzmanību no savām vēlmēm vai domām...  uz doto brīdi pavasarī būs 5 gadi, kā prom... Protams, reizes 2 gadā atļaujas mani traucēt ar zvaniem no UK un pa reizei arī mēģina draudēt, bet neesmu ar pliku roku ņemams- tā teikt, ja reiz pameta, atpakaļ sen neviens viņu negaida... 

Pa 5 gadiem tomer dzīve mainās. Nav gluzi tā, ka dzīvoju viens ar delu emotion Bet kas bijis, bijis. Nav tā vērts, lai īpaši atcerētos... Līdzīgi, kā kapos- par mirušiem runā tikai to labo, slikto ''aizmirst'' (nepiemin).

P.s. Sorry par garumzīmēm- pirms nedēļas calis pārinstelēja pc un garumzīmes pogu nomainīja- vēl joprojām nevaru pierast pie jaunās versijas emotion 

1 0 atbildēt

Liela problēma ir tajā, ka daudzi čaļi pret sievietēm izturās kā lupatas - pārsaldināta romantika, regulāra "braukāšana pa ausīm", tad vēl regulāra vaicāšana "Vai viss ir kārtībā?" u.t.t. Romantikai, rūpēm un maiguma izrādīšanai ir jābūt, bet visam ir jābūt normas robežās, ja puisis maigumu, rūpes un mīlestību izrāda vairāk nekā pati meitene, tad kaut kas nav kārtībā... Puisim ir jābūt pārliecinātam par sevi, vai vismaz jārada ilūzija, ka viņš tāds ir.

1 0 atbildēt

Vienkārši piekrāptu viņu viņas acu priekšā.

0 0 atbildēt

Manuprāt daudzas sievietes apvainojas līdz sirds dziļumiem tapēc kad vecis naudas maku neatver vaļā...

0 0 atbildēt
Lielākā daļa vēl nav krāpti kaļ milzīgos atriebības plānus 0 piedošanas. Ejot uz randiņu pasaki zini ko ar tevi darīšu ja mani krāpsi?!
0 0 atbildēt
domāju tas ir dabiski. Paskataties animal planet. Vienīgi cilvēks atšķiras ar greizsirdību.
0 0 atbildēt

Mantiskās *****as !

0 0 atbildēt

Atver youtube ieraksti: Masts - punkts

0 0 atbildēt

Nospļautos, pagrieztos un ietu prom, nevis bazūnētu pa visu pasauli par gļukiem savās attiecībās.

0 0 atbildēt

visi te tā, ka vajag dāmu iznīcināt..Bat varbūt čalis ar 18 nokrāpa un šokā, kā kāda var ar 6šiem nolaist emotion islams n shit

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »