local-stats-pixel fb-conv-api

Puisis no Sīrijas kopā ar savu suni nogāja 500 km!!!!15

Bēgļu skaits no Sīrijas pamazām sarūkst, bet viens no pēdejiem bēgļu stāstiem bija patiešām sirdi plosošs. Puisēns no Sīrijas nogāja 500 kilometrus, visu ceļa garumu nesot līdzi pašu dārgāko, kas viņam bija - viņa suni!

552 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Šito var Latvijā. Šitam te būs dzīve... 

28 1 atbildēt

Diez vai musulmanim būtu suns- suns viņiem ir nešķīsts lops, visdrīzāk viņš pieder pie Sīrijā visapdraudētākajiem cilvēkiem- kristiešiem.

Kāda velna pēc te tiek uzņemti dvieļi- tas gan nav skaidrs, lai tak ķer kaifu no sava kalifāta.

26 3 atbildēt
Šādi bēgļi - laipni gaidīti. Inteliģentiem cilvēkiem ir līdzīga vērtību skala. Un savstarpēja cieņa.
14 2 atbildēt
Lunis esi.? Neredzi, ka tas ir baltais, noteikti kristietis. Melnajam suns nekad nebutu.
12 1 atbildēt
****jož... Sīrijā haskijs??? Neesiet debīli,tā ir kārtējā melu propoganda,skaidri redzama iršana.500 km,tas ir Alūksne-Liepāja. It kā nav tālu,bet pamēģinat noiet.Redzēsim vai kāds tik laimīgs izskatīsies.
10 1 atbildēt

Nav po***?emotion Latviši  ik gadu dodas svētceļojumā uz Aglonu. emotion

8 0 atbildēt
Vēl arī būri nesa??? Pirms pāris gadiem armijas jauniņie veica(marš brasok) Zeltiņi-Alūksne apm 15 km. Ekipējums varētu svērt tik pat kā tam čalim. Jau pusceļā kādus 10 ātrajiem nācās atkačāt,un čaļi nebija nekādi hiļaki. Tā ka šitas stāsts ir feiks.
8 1 atbildēt

Propoganda, lai iežēlinātu tautu pret bēgļiem? Heh. Šī iežēlināšanas politika arī vislabāk strādā. Pa internetu izplatījās fotogrāfija (kuru man rādija politikas stundā), kur jūras krastā izskalots miris sīrietis (zīdainis) un to izmanto kā propogandu, lai cilvēki paliktu atvērtāki pret bēgļiem. Ne pa velti viņu ''ceļojumos'' ir bērni. Pietiek parādīt bērnus un visi tiek iežēlināti. 

Rekur tā bilde: http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2015/09/syrian-boy-drowned-mediterranean-tragedy-artists-respond-aylan-kurdi-1.jpg

7 2 atbildēt

Nu, bet pēc jau sejas var redzēt, ka šis ir baltais. Jūs nevarat iedomāties, cik daudz mūsu balto cilvēku tika aizsūtīti uz Sīriju, un cik daudz mūsu balto tika ievainoti vai palika invalīdi uz visu mūžu.

Sirsnīgs stāsts!emotion

4 0 atbildēt

Neizskatās nemaz pēc musulmaņa emotion Vietējām čiksēm šitāds būs uz izķeršanu...

4 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Kapēc tieši Vācija ir tā drošā vieta?!

0 0 atbildēt

Bet dažiem grūts noiet pāris metrus lai palīdzētu.

0 3 atbildēt