local-stats-pixel fb-conv-api

"Puiši vienmēr domā ar nepareizo galvu, lol"0

Ah, klasiskais novērojums, no kura vismaz viena persona uzzināja par savas dzimumlocekļa daļas nosaukumu. Bet vai tā ir taisnība? Vai mēs pārāk daudz domājam ar nepareizo galvu? Un, ja tā ir taisnība, vai tas patiešām traucē sievietēm, vai arī tā ir viena no kārtējām lietām, par ko viņas sūdzas, bet patiesībā viņām tas patīk? Kas mums būtu jāsaprot par šo teicienu? Vai šī ir daļa no tā, kas tiek uzskatīts par "toksisku vīrišķību"?

Kungi, pēc jautājuma rūpīgas izpētīšanas man ir sliktas ziņas: tā ir taisnība. Patiesi un kļūst arvien sliktāk. Vairāk vīriešu nekā jebkad domā ar nepareizo galvu un dēļ tā švaki izturas pret sievietēm, kā rezultātā veidojas neveiksmīgas attiecības un vairāk nelaimīgu cilvēku, nekā vajadzētu, it īpaši vīrieši.

Apsvērsim vienu šādu gadījumu. Jānis pāris reizes bija pamanījis Annu un padomāja, ka viņa ir mīļa un pievilcīga. Viņš uzsāka sarunu un uzaicināja viņu uz tikšanos. Šķita, ka viņa ar prieku to akceptēja. Vakariņas bija patīkamas, viņi jutās relaksēti, un bija neliela koķetēšana. Pēc tam, kad viņš pavadīja Annu pie viņas automašīnas, viņš viņu draudzīgi apskāva un saņēma ļoti siltu apskāvienu pretī. Viņam bija brīdis viņu noskūpstīt, un nelikās, ka viņai kas būtu pretī, bet Jānis jau pirmajā randiņā gribēja būt džentlmenis un nebūt pārāk agresīvs. Viņam bija prieks, ka randiņš izdevās tik labi.

Viņu otrais randiņš bija vēl labāks. Viņa patiešām šķita saķērusies viņā. Kad viņš viņu atveda mājās, viņa uzaicināja viņu iekšā paskatīties TV, bet Jānis zināja, ka viņai nākamās dienas rītā jastrādā un nevēlējās neko uzspiest, tāpēc viņš pieklājīgi atteicās. Jānim vairs neizdevās viņu dabūt uz trešo randiņu, kas viņu atstāja neizpratnē, jo pirmie divi bija gājuši tik labi.

Divi neapmierināti cilvēki, viss tāpēc, ka Jānis domāja ar nepareizo galvu.

Vēl viens piemērs. Čalis dodas uz reivu, kautkāds skuķis nevar nodabūt no viņa nost savas roķeles. Viņam kaut kā izdodas izvairīties no eskalācijas. Nākamajā dienā viņa piemin, cik viņa bija nogribējusies. Kad kāds jautāja čalītim, kāpēc viņš viņu nepaņēma rave naktī, šāds bija viņa "pamatojums":

"Es gribēju, bet loģistika patiešām iesūkāja, jo es biju stundas attālumā no mājām, nebiju pareizajā dvēseles stāvoklī lai vadītu auto, un es šaubos, ka tā lesbiete vēlējās, ka es viņu paņemtu uz viņas dīvāna."

Šis čalis iespējams pat nezināja, ka viņam ir dzimumloceklis. Viņš domāja ne tikai ar nepareizo galvu, bet īstenībā viņš domāja ar maksti - ar lesbiešu maksti pie tam vēl! Paskat, cik izkropļojušās bija viņa prioritātes ar viņa “racionālām smadzenēm”.

Visbeidzot, mums ir Pēteris. Pēteris vienmēr ir bijis tievs. Kad viņš redz džekus labā formā, kaut kas viņā pamostās un viņš vēlas būt muskuļotāks. Viņš pat nav pārliecināts, kāpēc. Viņam īsti dzīvē nav nepieciešams būt fiziski stiprākam, taču viņš arī negrib būt tievs. Tas vienmēr ir viņa prātā, bet tas nav pietiekami svarīgi, lai rīkotos un sāktu strādāt. Domājot ar nepareizu galvu, Pēteris dzīvos labi, nodarbosies nedaudz ar seksu, apprecēsies. Bet viņam varēja būt vīrieša ķermenis un visi ar to saistītie ieguvumi, ja viņš tikai klausītos pareizo galvu.

Kā tas notiek? Kāpēc mums ir divas galvas, un kāpēc tās ne vienmēr atrodas uz vienas lapas?

Lai saņemtu šo atbildi, mums jāatcerās evolūcija. Visi ir dzirdējuši šo stāstu daudzas reizes, tāpēc es tikai apkopošu:

Kad vīrietis sākotnēji attīstījās, viņam bija tikai viena galva. Tas bija lieliski, jo zemes apdzīvotība bija darba kārtības pirmā prioritāte pirmatnējās dienās. Bet pamazām parādījās problēma. Lielāks iedzīvotāju skaits nozīmēja, ka jādrāž vairāk meiteņu. Daudz vairāk. Un traģiski, ka vīrieši sāka mirt no pārguruma. Viņi nebija pietiekami ēduši vai atpūtušies, jo viņu galva zināja tikai, kā drāzties.

Tāpēc Evolūcijas komiteja sanāca kopā, lai izlemtu, kādu ceļu evolūcija ies tālāk. Galu galā viņi nolēma piešķirt vīrietim vēl vienu galvu, un šī galva palīdzēs koordinēt barošanu, atpūtu un citus nelielus uzdevumus. Viņi uzlika šo otro galvu augstāk par galveno, uz vīrieša pleciem, lai tā labāk redzētu apkārtējo vidi. Šī bija maiga un smalka galva, un tā varēja veikt tikai pamatfunkcijas, kas bija viss, kas viņiem bija vajadzīgs. To nekad nevajadzēja izmantot, lai atbildētu uz svarīgiem jautājumiem. Jūs joprojām saņēmāt savas svarīgās reproduktīvās vadlīnijas no labās galvas, un tas bija pats svarīgākais. Vīriešu zemē atkal viss bija labi.

Mēs visi zinām, kas notika tālāk. Otrās galvas izmērs un spējas pieauga, līdz viss strauji virzījās uz priekšu līdz mūsdienām, tagad tā ir galvenā galva, ko vīrieši izmanto labā un sliktā nozīmē. Locekļa-galva lēnām tiek aizmirsta. Izjūkot laulības vienībai, daudzi zēni pat nesaņem “divu galvu sarunu” ar savu tēvu. Daudzi puiši pat nezina, kura ir viņu galvenā galva! Un viņi noteikti nezina, kā tajā klausīties.

Parunāsim par tavu galvu. Šeit ir pamati.

- Tā zina tikai vienu vārdu: "Drāzties". Par laimi šim vārdam ir pietiekami daudz permutāciju, kas padara saziņu elementāru. Vienkārši neklausiet savas otras galvas “pārdomas”, kas, ja jūs to atļaujat, var ievilkt jūs spirālveida domu cilpās un apšaubīt jūsu lēmumus.

- Tā zina tikai vienu mērķi - drāzties.

- Tai ir tikai trīs intereses - vairāk drāzties; labāk drāzties, un pievilcīgu kandidātu iegūšana lai drāztos.

- Tā tikai zina vienu lietu - drāzties. Ja jūs tai piedāvājat kaut ko tādu, kam nav nekāda sakara ar seksu, jūsu galva pat nereģistrēs tā esamību.

Neskatoties uz šīs galvas vienkāršību, šī galva nekad jūs nepievils. Tā ir nekļūdīgi pareiza un vienmēr sāks strādāt, kad tas ir nepieciešams. Nekad neapšaubiet tās spriedumu.

Tas arī viss. Vieglāk par vieglu. Daudzi puiši patiešām dzird savu galveno galvu, viņi vienkārši ne vienmēr to var atšķirt no otrās galvas, kas ir trokšņaināka un bieži vien mulsinoša. Dažreiz ir vajadzīgs vienkāršs vingrinājums, lai puiši varētu noteikt savas vecākās galvas balsi, un ļaut lai pareizā galva pārņem kontroli.

Šeit ir šis vingrinājums. Izģērbies kails un noliec savu bālo ķermeni pilna garumā spoguļa priekšā. Šis ķermenis ir jūsu drāzšanās ierīce. Jūms tāda ir tikai viena. Šis ķermenis izlemj jūsu seksuālās dzīves daudzumu un kvalitāti. Jūsu ķermenis ir fiziska izpausme tam, cik lielu nozīmi jūs piešķirat drāzšanai.

Tagad jautājiet savai viedajai galvai tās viedokli. Ja jūs neceļat svarus, iespējams, sacīsit: "Nu bāāāc". Un viss. Jūs zināt, kas jums tagad jādara. Vienacainais orākuls ir runājis. Jums būs vēlme tieši tur uz vietas uzmočīt 50 atspiešanās. Nevar izvairīties no patiesības, un patiesība prasa rīcību. Ja jums šķiet, ka jūsu uzmanība samazinās, atgriezieties šī spoguļa priekšā un lieciet daiktam sakārtot jūsu domas.

Vai varbūt jūs esat randiņā un vilcināties eskalēt. Ieejat tualetē, izņemat savu galvu un pajautājat, ko darīt. Nekad nav slikti saņemt atgādinājumu.

Tātad, kas īsti kaiš mūsu plecu-galvai? Kāpēc tā nevar sniegt perfektu padomu, kā pirmā galva?

Divas galvenās problēmas. Lai šī galva varētu izsekot ēšanai un gulēšanai, evolūcija attīstija tai spēju "domāt". Un, lai palīdzētu tai domāt efektīvāk, evolūcija arī deva tai spēju "spriest un pamatot". Tas viss noved mūs problēmās. Ja mēs kaut ko zinām par sevi, tad tas ir tas, ka mūsu domāšanas un spriešanas spējas ir pilnīgs mēsls. Tik neefektīvs, bieži ir labāk vienkārši izvairīties no visa procesa.

Atgriezieties spoguļa priekšā. Mēs uzdosim savai plecu galvai to pašu jautājumu, ko uzdevām mūsu daiktam, bet šoreiz es vēlos, lai jūs mēģinātu pierakstīt, kas no tās nāk ārā. Tur varētu būt daudzkas. Aiziet.

Redzat, ko es domāju ar šo visu? Šīs galvas domas skraida pa visurieni! Mēs varētu piepildīt veselus sējumus ar domām, kas izrietēja no šī vienkāršā jautājuma, un šīs domas atnāk un aiziet gaismas ātrumā. Bet svarīgi ir ... vai jūs atradāt atbildi uz savu jautājumu?

Uz to bija sava veida atbildes. Reizēm jūs dzirdējāt pareizo atbildi ("Ej uz svara zāli!"😉, Taču tā tika pieminēta garāmejot, ar dažādām kvalifikācijām, nevis kā trāpīgs secinājums.

“Jā, man vajadzētu cilāt svarus, bet... ", turklāt atbildē ir iekļauta arī informācija, kas mums nebija vajadzīga vai kuru mēs neprasījām ... piemēram, šķēršļi, kas kavē svarcelšanu, un kāpēc treniņš nav labākais, ko jūs varat darīt savas veselības labā, attaisnojumi, kurus mēs varētu izmantot, ja nolemtu vispār nedarboties un…

Kas pie velna??? Mums nevajag visu šo lieko info! Mums ir vajadzīgas vienkāršas atbildes, kurās trūkst JEBKĀDAS neskaidrības. Jums to dod tikai viena galva.

Ja tas trakojošais čalis reiva naktī būtu jautājis pareizajai galvai, kas viņam būtu jādara, atbilde būtu bijusi kaut kas līdzīgs ... "Drāzies!" Tā vietā viņš vaicāja savai plecu galvai un atceraties, kāda bija viņa stulbā atbilde? Vēl vienu reizi:

"Es gribēju, bet loģistika patiešām iesūkāja, jo es biju stundas attālumā no mājām, nebiju pareizajā dvēseles stāvoklī lai vadītu auto, un es šaubos, ka tā… " ak dieviņ aiztaisi muti, bro.

Šis ir process, it īpaši, ja esat pieradis darboties ar atpalikušo galvu. Sākumā jums būs jākoncentrējas, lai dzirdētu savu labo galvu un saņemtu marša pavēles. Bet jūs to atpazīsit. Tas ir tas, kas jums sniedz tiešas atbildes, bez muļķībām, un atbilde vienmēr ir darbība. Jūs nevarat "iedomāt" savu ceļu uz seksu. Tā kā nav iekļautas nekādas citas muļķības, jūms nebūs citas izvēles, kā sevi piespiest rīkoties. Ja padoms ir patiess un netiek piedāvāta alternatīva, jūsu vienīgā atbilde ir darbība. Secinājumi no jūsu plecu galvas ir tik piepildīti ar alternatīvām un negatīvajām pusēm un visu veidu traucējošu troksni, ka jūs varat itkā iesaistīties darbībā, bet jūs varat tik ļoti iesšņorēties visās detaļās, ka aizmirstat pašu darbības daļu. Saglabājiet visu seksuāli un vienkārši.

Bet nejautājiet senajam prātam starp jūsu kājām, ja nevarat izpildīt tā sniegto atbildi. Esat sava daikta cienīgs. Ignorēts daikts ir kluss daikts, un jūs ātri nokļūsiet atpakaļ forumos, lūdzot labu “pirmo mūvu”, ko izmantot skuķei, kurai, jūsuprāt, “es varētu patikt” un kura, acīmredzot pilnīgi visiem, izņemot tev, gribi tevi tik ļoti izdrāzt, ka viņai praktiski ir panikas lēkmes. Jūsu galva zina, bet jums tā ir jāizmanto.

Tāpēc nākamreiz, kad apsēžaties, lai spēlētu datorspēles dažas stundas... nākamreiz, kad meitene jums uzsmaida ... nākamreiz, kad domājat, kā rīkoties randiņā ... nākamreiz, kad jūs slinkojat sporta zālē ... nākamreiz, kad jūs domājat, vai jums vajadzētu viņu skūpstīt vai nē...nākamreiz, kad pērkat drēbes ... nākamreiz, kad redzat smuku čiepiņu... nākamreiz, kad savā dzīvē vēlaties vairāk seksa ... izmantojiet savu galvu. Pareizo galvu. Pievēršat uzmanību, ko tā domā par to, ko jūs darāt. Ja esat zaudējis koncentrāciju un neesat “drāzšanas” režīmā, tā jums to atgādinās. Ja kaut kur tuvumā ir ceļš uz seksu, tā to atradīs. Vai arī pārbaudiet, vai tā domā, ka jūs varētu darīt kaut ko vēl izdevīgāku. Ciešāk saskaņota ar jūsu apliecināto vēlmi pēc sievietēm. Jūsu apliecinātā vēlme pēc progresa. Pieturaties pie vienkāršības un izvairieties no plecu smadzeņu domāšanas, kad tas nav vajadzīgs. Jūs esat seksuāla būtne visu laiku, nevis tikai dažreiz. Šis ir veids, kā to sev atgādināt.

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000