local-stats-pixel

Privātais vs. sabiedriskais? (papildināts 23:30)8

Skat. bildi. Bilde tika izveidota vakar, 17. decembrī vēlu vakarā, tomēr arī uz raksta pievienošanas brīdi LTV Arhīva lapā izmainījies nekas nebija. Kā neizdarība tā ir - LTV vai Apollo - šim mazajam cilvēkam nav zināms, tomēr abus vieno tas, ka ka uzņēmumos ir, tā sacīt, "valsts daļa" (Apollo pieder SIA Lattelecom).

Papildināts:

Saskaņā ar šo LTV paziņojumu presei:

"LTV Arhīvs ir unikāls televīzijas projekts, kas tika izveidots sadarbībā ar interneta portālu "Apollo", kas nodrošina tehnisko pusi. Testa režīmā projekts tika uzsākts 2006. gada septembrī. LTV Arhīvs domāts tiem skatītājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nav varējuši noskatīties ziņas vai citu raidījumu, vai arī vēlas skatīties iemīļotas filmas un pārraides no senākiem laikiem.

(..)

Raidījumu "Kas notiek Latvijā?", "Eirobusiņš" un dievkalpojumu ieraksti ir bez maksas. Pirmās 24 stundas bez maksas var noskatīties arī "Panorāmu".
"

re: Onkulis:


"Dziļā doma" ir:
- daļa no ziņu vērtības ir to operativitātē;
- gan tāds privāts uzņēmums kā LNT, gan arī KNL, kuri sadarbojas ar LTV, spēj nodrošināt, ka viņu produkts parādās internetā operatīvi un regulāri.

Papildināts:

Arī pulkstens 17:00 (18. decembrī) pēdējais pievienotais Ziņu sadaļas raidījums LTV arhīva lapā ir 16. decembra "Nakts ziņas".

Papildināts:

Pulkstens 22:00 (18. decembrī) pēdējais pievienotais Ziņu sadaļas raidījums LTV arhīva lapā joprojām ir 16. decembra "Nakts ziņas"...

Papildināts:

Kaut kad starp 22:00 un 23:30 (18. decembrī) LTV arhīva Ziņu sadaļas lapā ir parādījusies 18. decembra "Panorāma". Yippee, yippee, yea... :)
9 11 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Laikam tas, ka svaigākās nav pieejamas.
0 0 atbildēt
Mani vispār kaitina tas, ka sabiedriskās TV arhīvs nav pieejams bez maksas. Vispār tie sabiedriskie mediji kaut kādi ne cepti, ne vārīti. No vienas puses sūdzas, ka trūkst valsts finansējuma naudas, no otras - vārās uz reklāmām tāpat kā komerc TV un vēl citiem maksas pakalpojumiem.
0 0 atbildēt
@anonīms Nekādas vainas, bet ancukam taisnība. Par vakar vakarā - redz kā KNL.lv svaigākais "Kas notiek Latvijā" bija pieejams. Tāpat LNT ziņu raidījums ir pieejams internetā tai pašā vakarā.
0 0 atbildēt
Vēl - piemēram, svētdienas Panorāma + De Facto bija pieejami svētdien vakarā...
0 0 atbildēt
nesapratu dziļo domu
0 0 atbildēt
jā, es arī nesapratu.
0 0 atbildēt
Kas tieshi nav skaidrs? Varbút káds nesaprata, ka netiek nodrshinaats apsoliitais? Aaaa, nu ja... ja palasa rúpígák, tad saakam arí saprast:D:D:D
0 0 atbildēt
Tā "kriptiski" un saraustīti sanāca, un sagaidīt, ka vairumam būs kāda iepriekšēja pieredze ar šīm lapām, arī nevar. Mana vaina, ne lasītāju :)
0 0 atbildēt