local-stats-pixel fb-conv-api

Pierādīts! - šķiroties jūs kļūstiet vecākas2

Sievietes, kuras ir šķīrušās, izskatās divus gadus vecākas kā viņu dvīņumāsas, kuras ir laulībā, neprecējušās vai atraitnes, raksta Los Angeles Times, atsaucoties uz Bahmana Gajurona (Bahman Guyuron), Case Western Reserve universitātes plastiskās ķirurģijas nodaļas vadītāja pētījumu.

Pētnieki nofotogrāfēja 186 identisku dvīņu, pārsvarā sieviešu sejas, un uzdeva tiem sēriju jautājumu par viņu paradumiem un medicīnisko vēsturi. Četri citi cilvēki tad caurskatīja fotogrāfijas un mēģināja noteikt katras personas vecumu.

Pagaidām paziņoti tikai rezultāti sievietēm, un, līdzās tādiem sagaidāmiem faktoriem kā saules iedarbība un smēķēšana, viens no lielumiem, kurš ietekmē, cik veca izskatās seja, esot šķiršanās - tās rezultātā sievietes izskatoties apmēram divus gadus vecākās.

Un, lai pētnieku pagaidām apdalītajiem vīriešiem ar' tiek kāds prieciņš:
3 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Bet vai nevar drīzāk būt tā, ka to vecumu nosaka divi dažādi cilvēki. Un katram ir savs viedoklis kā, piemēram, izskatās 30 gadīga sieviete. Kāpēc lai sieviete šķiršanās procesā novecotu? Es domāju, ka lielāks stress ir atraitnēm un tām, kam ir nelaimīga laulība, līdz ar to arī viņas varētu novecot ātrāk. Kā arī šķirtenes parasti sāk vairāk pucēties, nekā laikā, kad dzīvo laulība. Bet vispār interesants pētījums :)
0 0 atbildēt
Pierādīts ir pierādīts :) No pētījuma teksta: "The twin who is a widow or widower appears about 2 years younger than the twin who is not." atraitnes (lasi - tās, kuras solījumus "līdz kapa malai" ņem nopietni) izskatoties vidēji 2 gadus jaunākas kā viņu dvīņumāsas: (http://www.plasticsurgery.org/secure/download.igx?file=Documents/Media/Twins-PRS-Study-2009.pdf&key=8ac51796-ec81-427b-9e36-123933d64605 , 9 lappuse)
0 0 atbildēt