local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc meiteņu domām skaistākais ASV noziedzinieks tiek notiesāts uz 2 gadiem12

127 2

Amērikānis Jeremy Meeks, kas sociālajos tīklos izpelnījās skaistāko noziedzinieku statusu, tiesa piešķīra 2 gadu cietumsodu. Šis 31 gadus vecais noziedzinieks tika tiesāts par nelikumīgu ieroču turēšanu savās un savu tuvieniku mājās, bez viņu atļaujas, kā arī Meekam tiek piešķirtas 500 stundu ilgs rehabilitācijas proces, kas viņam palīdzēs atgūties no smāgajām narkotikām, kas ir nopostījis viņa organismu un arī saprātu. Meeks kļuva par sociālo zvaigzni 2014.gada jūnijā, kad kāda sievieta lasot vietējās ziņas redzēja šo skaisto puisi apsūdz par nelikumīgu ieroču turēšanu. Šī persona Facebook kļuva populāra aptuveni vienas nedēļas laikā, kad Kalifornijas policija savā officiālajā facebook lapā pievienoja noziedzinieka attēlu un ieguva 96 000 patīk un 12.5 tūkstošus reportus jeb retwetus. Kāda sieviete uztaisija šim noziedziniekam fanu lapu kur seko vairāk kā 10 000 cilvēku jeb sievietas, kas raksta katru dienu, kad viņš esot nepatiesi apsūdzēts, cik viņš ir apbrīnojami skaists un visādas citas lietas, cik viņš esot labs.

Pēc neilga laika Meeks saņēma no Holivudas divus līgumus, kas piedāvā viņam nākt strādāt par modeli un pelnīt aptuveni 30000$ - 100000$ mēnesī, bet šis līgums stāsies spēkā, kad šo personu izlaidīs no cietuma un uzreiz Meeks sāks strādāt Holivudas modes aģentūrā.

127 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Gan jau pieredzējušākajiem ieslodzītajiem viņš arī likās tīri smuks, cerams sapratāt par ko runāju.

36 2 atbildēt

Kādam dzīvē vnk veicas ... 

13 0 atbildēt

Kāds smuks? Brrr.....

12 0 atbildēt

Amerika iespēju zeme emotion

11 0 atbildēt
Vēl arī slepkava.Ceru ka zinat,ka uztetovētā asara nozīmē vienu slepkavību. Parasts mērglis.
6 0 atbildēt

nav nemaz tik smuks un ja jau liek cietumā, tad jau pelnījis

3 0 atbildēt

Ķurmī svaigs meiteņu pievedums!

4 2 atbildēt

Nu tas taču ir loģiski ja esi nteticami skaists tad tu pie nekā neesi vainīgs. Bet nu nekas cietumā viņam ar būs fani dušās un garderobēs.

0 0 atbildēt