local-stats-pixel fb-conv-api

Pavisam slepeni.65

725 4

Zināms, ka ir cilvēki, kuriem būtu vēlams sazināties savā starpā tā, lai par to neuzzinātu kāds cits cilvēks no malas. Un jā. Ja arī uzzinātu un atrastu šī cilvēka sūtītu vēstuli, īsziņu vai e-pastu, nemaz nesaprastu, ko ar to viņš ir gribējis pateikt.

Vai Jums kādreiz ir bijusi vēlme uzrakstīt zīmīti savam draugam tā, lai to nesaprastu neviens cits kā tikai tu un viņš? Domāju ka nē (:D) , bet varbūt jums liksies interesanti daži veidi kā to izdarīt.

Pavisam nesen saskāros ar apslēptiem tekstiem ciparu veidā un nācās nedaudz papūlēties lai tos izlasītu, bet begu beigās sanāca un viss likās patiešām vienkārši. Protams, nekādu valsts mēroga slepeno informāciju šādi viss nevarēs noslēpt. :D Ātri vien tiks atklāts un viss vējā.

Piedāvāju Jums ieskatīties dažos vienkāršos paņēmienos. Tiesa gan, šis viss prasa arī ļoti daudz laiku un pacietrības, bet līdz ko tu un tavas vēstules saņēmējs būsiet iemācījušies sazināties šādi, tad ciparu valodā runāsiet brīvi.

Kā pirmo un vislabāko variantu, bet daudziem zināmo, tāpēc arī neefektīvu metodi varu jums piedāvāt binārā koda lietošanu.

Šī koda lietošana ir paredzēta angļu valodai, tāpēc garumzīmes un mīkstinājuma zīmes nav iespējamas.

Viss kas jādara ir jāievada šis -> links un jāpārģenerē un bināro kodu. Noteikti ar arī citi linki kur to izdarīt, bet pirmo atradu šo.

725 4 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Uzspiežot Ctrl +A tava mape parādīsies =]]

0 0 atbildēt

nē.. baterija pilnīgi jauna plauktiņā stāv, bet kompis pie vada visu laiku jo tā pat nenēsāju apkārt. :) no pieredzes - iepriekšējam laptopam ātri vien baterija nobeidzās, ja pie vada visu laiku bija. tad man ieteica ņemt ārā.. protams, mīnuss tam visam arī ir - noraustās elektrība (kas notiek ļoti reti), izraujās vadiņš (kas notiek samērā bieži) un dators izslēdzās.. :] bet nu,... nav labuma bez ļaunuma..

0 0 atbildēt

O, super emotion

0 0 atbildēt

Labs, man gan sanaaca!emotion

0 0 atbildēt

emotion  interesanti un noderīgi ..

0 0 atbildēt

man nesanāk noņemt to uzrakstu es nesaprotu šito soli iezīmējam un turot "Alt" uz numpad spiežam ciparu kombināciju "0160" :D

0 0 atbildēt

Būs jāpamācās. :DD

0 0 atbildēt

sitos zinaju :)

0 0 atbildēt

kruti

0 0 atbildēt

Mans vārds binārajā kodā - 0101000001100001011101010110110001000011 :P

0 0 atbildēt

Ja gribi slepenas ziņas sūtīt, tad jālieto ir dubults šifrs. Binārais kods, starp citu, nav nekas jauns.

0 0 atbildēt

Man patīk telefona metode, bet tikai spiest 1x uz taustiņa, tādējādi var sanākt vairāki varianti :D Lai gan kopš Prison Break par šito variantu visi jau zin :)

0 0 atbildēt

neo code un morzas kods man liekas krietni vienkaarshaaks - vieniigi neo code ir nepiecieshams lasiitaajs kas atrodas gandriiz katraa modernaa telefonaa

0 0 atbildēt

šitos šifrus pasludināja par nedrošiem vairākus simtus gadu atpakaļ

0 0 atbildēt

mepes triku zināju, bet tik un tā +

0 0 atbildēt

atceros , ka skolā informātikas učuks baigi aktīvi borēja to bināro kodu ! 

0 0 atbildēt

4 parasti izmantoju, kad pa nakti atceros, ka ko neizdarīju piemēram aizmirsu sporta tērpu u.c.

0 0 atbildēt

man tik neaziet, kā lai zin kur kurš burts beidzas binārajā kodā? ā nē, sapratu :D

0 0 atbildēt

pff  nu gan! kko taisit, kko chakareties... :D uztaisi jaunu mapi, samet visu ko vajg un ieliec program failos kkada mape un miers... galvenais nosaukumu atcereties, vismaz :D

0 0 atbildēt

nu priekš dažiem tas liksies interesanti :D tikai tukšumam ar var uzdurties :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »