local-stats-pixel fb-conv-api

Pāvela Globas astro prognoze nedēļai no 2022. gada 18. aprīļa līdz 24. aprīlim0

13 0

Slavenais astrologs Pāvels Globa izteica prognozi nākamajai nedēļai visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Eksperts ir pārliecināts. ka nedēļas sākumā veiksme pavadīs zemes stihijas zīmes, vidū - gaisa, bet nedēļas nogalē - ūdens stihijas zīmes.

Sākumā vispārīgais situācijas raksturojums:

Pirmdiena piemērota visiem centieniem. Ir vērts rēķināties tikai ar saviem spēkiem. Nav nepieciešams iesaistīties apšaubāmos piedzīvojumos.

Otrdiena ir ideāla visa veida iepirkšanās veikšanai. Jūs gūsiet prieku no patīkamas saskarsmes, taču jums nevajadzētu satraukties.

Trešdien tev jābūt pēc iespējas vērīgākam un atbildīgākam. Nav nepieciešams turēt ļaunu prātu pret nevienu. Šajā laikā jūs varat iesaistīties dzīves sakārtošanā.

Ceturtdiena ir lielisks laiks svarīgām lietām. Pārtrauciet mijiedarbību ar toksiskiem cilvēkiem. Nekavējies pie pagātnes notikumiem. Ej uz priekšu.

Piektdien jūtas un emocijas jākontrolē. Šī diena ir paredzēta smagam darbam.

Sestdien vēlams pilnībā atpūsties un papļāpāt ar radiem. Šajā laikā jūs varat ievērot diētu.

Svētdiena piemērota pašizglītībai, garīgai attīstībai, radošumam.

Uguns zīmes

Auns

Sargieties no bailēm un maldiem pat no tuvākajiem cilvēkiem. Taču nedēļas vidū gūsi pārliecību par sevi. Tev veiksies, ja nepaļausies uz nevienu - vienīgi uz sevi!

Labvēlīgās dienas - 20. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 25. aprīlis.

Lauva

Rūpējies par savu garīgo attīstību. Jums vajadzētu analizēt pagātnes notikumus, pārdzīvot tos garīgi un atbrīvoties no negatīvā. Jūs varat izveidot jaunus kontaktus - iegūt jaunas paziņas.

Labvēlīgās dienas - 20., 22., 23. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 21. aprīlis.

Strēlnieks

Noteikti apmeklējiet savus radiniekus. Viņiem ir vajadzīga jūsu palīdzība. Lūdziet piedošanu savam dvēseles radiniekam, metiet pie malas aizvainojumu, ir pienācis laiks izbeigt nesaskaņas. Labi atpūties nedēļas nogalē.

Labvēlīgās dienas - 22. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 18. aprīlis.

Zemes elementu zīmes

Vērsis

Nedēļas sākumā vēlēsies vēl vairāk brīvības. Varbūt jūs domājat, ka tuvi cilvēki jūs pastāvīgi kaut kādā veidā ierobežo. Ja jums ir kādas sūdzības, tās ir jāapspriež. Uzticieties viens otram.

Labvēlīgās dienas - 19., 20. un 24. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 21. aprīlis.

Jaunava

Jūs nodarbosities ar attiecību analīzi. Mēģiniet saprast, uz ko mīļotais cilvēks tiecas. Novērtējiet situāciju no dažādiem leņķiem. Nedēļas beigās iespējamas grūtības darbā, taču tās ir pārvaramas.

Labvēlīgās dienas - 22., 24. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 20. aprīlis.

Mežāzis

Šīs nedēļas sākumā nevajadzētu satikt jaunus cilvēkus. Kopumā labāk sazināties tikai ar šauru uzticīgāko cilvēku loku. Nav nepieciešams dot tukšus solījumus un iesaistīties konfliktos. Jums nenāks par ļaunu iesaistīties garīgajā attīstībā.

Labvēlīgās dienas - 20., 21., 24. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 23. aprīlis.

Gaisa stihijas pazīmes

Dvīņi

Jums ir jāsazinās ar daudziem dažādiem cilvēkiem. Saglabājiet mieru. Ja saglabāsi iekšējo līdzsvaru, spēsi izprast pat vissarežģītākās situācijas.

Labvēlīgās dienas - 21. un 22. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 20. aprīlis.

Svari

Jūs varat izvairīties no problēmām, ja strādājat cieši ar citiem. Būsi tik strādīgs un atbildīgs, ka konkurenti to apbrīnos. Nepārstrādājiet gan sevi.

Labvēlīgās dienas - 19., 20. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 21. aprīlis.

Ūdensvīrs

Nav nepieciešams tērēt naudu - sevišķi materiālās / bezjēdzīgas lietas. Nekoncentrējieties tikai uz sevi un savām problēmām. Apkārt ir daudz pārsteidzošu lietu un iemeslu būt laimīgam.

Labvēlīgās dienas - 20., 22. un 23. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 24. aprīlis.

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis

Jūs esat draudzīgs un atvērts. Bet neesiet pārāk uzticīgs, jo krāpnieki var jūs izmantot. Esiet pazemīgs un rezervēts. Šajā nedēļas nogalē jūs gaida jautras lietas.

Labvēlīgās dienas ir 18., 21. un 24. aprīlis.

Nelabvēlīgās dienas - 22. aprīlis.

Skorpions

Personīgajā dzīvē iestājas pilnīga harmonija. Esi atbildīgs un uzmanīgs darbā. Jāstrādā lielā komandā. Nedēļas nogalē kārto mājas un ģimenes lietas.

Labvēlīgās dienas - 18., 20. un 22. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 24. aprīlis.

Zivis

Jums vajadzētu atskatīties un novērtēt savus sasniegumus. Tikai tad jūs varat sākt kaut ko jaunu. Nedēļas vidū ļoti veiksmīgi vari mainīt tēlu vai iegādāties garderobes lietas. Personīgajā dzīvē briest lielas pārmaiņas.

Labvēlīgās dienas - 20. un 24. aprīlis

Nelabvēlīgās dienas - 23. aprīlis.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000