local-stats-pixel

Patriotisms3

12 2

Tas gan šodien bija jauks pārsteigums, kad atklaju par iespēju rakstu pievienot anonīmi. emotion Jo šī tēma var izpelnīties ļoti vētrainu reakciju. emotion Vēl jo vairāk tādēļ, ka šis raksts ir tapis skatot situāciju no garīgajiem aspektiem, bet ļoti ceru, ka atradīsies arī domu biedri . starp visiem mīnusiņu licējiem emotion Vai te ir kāds, kas interesējas par atmošanos un attīstību? emotion

Mūsdienās par patriotismu daudz tiek runāts, tas tiek uzskatīts par neatņemamu dzīves sastāvdaļu.

Garīgās attīstības sākumposmā patriotisms tiešām var palīdzēt izveidot un nostabilizēt pašcieņu, atbildības un kopuma sajūtu. Bet tas ir tikai pašā attīstības sākumā, vēlāk tas sāk traucēt un pat pilnībā var apstādinat cilvēka Garīgo izaugsmi. Tas tāpēc, ka šī enerģija un arī vārds "patriots" ir tumšo izgudrojums, tam nav Dievišķo pamatu, jo Dievišķajā tādas enerģijas un vārda nav) emotion

Sākotnēji visa cilvēce juta un uzskatīja , ka ir viens vesels, viena liela ģimene neatkarīgi no tautas un vietas , kurā tā dzīvo. lūk , kāpēc senajām pilsētām nebija aizsargsienu, nebija valsts robežu. Tas tāpēc, ka viņi uzskatīja , ka absolūti visa zeme , lai kur arī viņi neatrastos - ir viņu mājas un cilveki apkārt ir kā brāļi un māsas. līdz ar ko nebija strīdu , naida un atdalītibas. Un viņi arī uzskatīja sevi par Cilvēkiem- Dievišķām būtnēm, ka ir Radītāja un Zemes sastāvdaļa. Ka Cilvēki- Dievišķās būtnes ir viens vesels ar visu un visiem, neatkarīgi no tautības, valodas un rases. Cilvēki labi zinaja savu vietu Visumā un arī uz Zemes un tas arī bija svarīgākais.


Cilvēki vienkārši dzīvoja un priecājās par dzīvi cienot un jūtot vienotību ar visu, kas tiem apkārt. Ar kaimiņu tautām bija tieši tas pats . Katra tauta apdzīvoja konkrētu teritoriju saskaņā ar Tēva un mātes Zemes piekrišanu, saskaņā ar Dievišķo.

Viņi vienmer bija gatavi palīdzēt viens otram , neizceļot sevi uz citu fona. Un viņi zināja , ka par viņiem Tēvs vienmēr parūpēsies , nepametīs, ka Viņa priekšā visi ir vienlīdzīgi, ka cilvēkiem viss tiks iedots vajadzīgajā laikā un vietā , tāpēc arī nebija nepieciešamības kaut kādi izcelt sevi un savu zemi, uz kuras viņi dzīvo , jo cilveku mājas ir visa planēta. Un ka viņi visi ir viens.

Bet vēlak viss izmainījās un tad arī tumšie ieviesa patriotisma enerģijas un arī vārdu "patriots" . Un cilveki to pieņema tik dziļi , ka vairs nespēja un arī nespēj sevi iedomāties bez tā. Šīs enerģijas ir pārāk šauras un zemas neļaujot attīstīties un izpausties cilveka Dievišķajai daļai . Faktiski šīs enerģijas ir sasitītas arī ar nacionālismu un rasismu. ( ja tā dziļāk skata- patriots, nav tālu no nacista) emotion Jo patriotisma enerģijas ir ļoti dziļi apvienotas ar tām . Pat ja sākuma tā neizskatās , beigu beigas tas parādās.

Šīs enerģijas cilveku ierobežo visos līmeņos sabūvējot apkārt viņam biezas un agstas sienas smalkajos atdalot viņu no apkārtējās telpas un arī sašķeļot pasu cilvēku , viņa domāšanu , uzskatus. Galu galā cilveks pats sevi iesprosto cietumā vai krātiņā bez izejas. Tumšie pievieno dažādas ilūzijas, viltus prioritātes , ideālistiskus mērķus un lozungus, stereotipus, programmas u.c. lai visu laiku turētu cilveku zem kontroles. Beigu beigās tumšie cilveku pārvērš par zombiju, kas vienkārsi pilda iedoto programmu, ar ko arī skaidrojams patriotisma fanātisms.


Kā tas strāda? Ļoti vienkārši . Cilvēks, kas uzskata sevi par patriotu sāk šķirot apkārtējos pēc principa: es esmu patriots, es esmu labs, bet tas tur nav, līdz ar ko viņš ir slikts un vins nav pelnījis to, ko būtu pelnījis es. Tas pats attiecas uz tautību , ka mana tautība ir cēla , jo mēs visi esam patrioti, bet ta tur nav, jo viņi nav patrioti, rases ieskaitot. Un tādā veidā cilvēki un tautas sāk radīt viena uz otru ar pirkstiem, , ka viņi ir sliktie, bet mes nē. Rodas šķelšanās , strīdi, naids , nepieņemšana, neiecietība vienam pret otru.

Pie šīs enerģijas cilvēkam tiek stipri izkropļota smalkajos redze un pasaules uztvere. Tumšie liek ilūzijas un sava veida hologrammas. Un arī pašu izpratni par patriotismu un vārdu "patriots" tumšie ir uzlikuši tāda kā goda vietā uz pjedestiāla un ir izgaismojuši to ar dažādiem prožektoriem. šī veidola virsma ir nopulēta , tā , ka tā atstaro raidito gaismu, radot ilūziju, ka tas pats izstaro gaismu, apžilbinot tos , kas uz to skatās neļaujot saskatīt patieso ainu. Luk kāpēc cilvekiem tāda godā un cieņā arī ir patriotisma enerģijas un ari vārds "patriots". Jo viņi to redz kā diženu un skaistu elku. Un tumšie visu ir ieviesuši tā, ka lai cilveki paši uzturētu šadu sistēmu . Jo ja kāds izsaka kaut ko pret patriotismu , tad tas, kas to ir izdarījis uzreiz patriotiski domājošo cilveku acīs kļūst par ķeceri , kas jasadedzina uz sārta, ja tas būtu iespējams. Tas tieši tāpēc, ka šiem cilvekiem šīs enerģijas un patriota veidols ir kā svets un neaizskarams, kas ar savu gaismu žilbina acis. (Bet patiesība tajā visā valda ļoti liela ārišķība. ) Un agstāk jau bija minēts, kas to visu dara.

Lai to visu uzturētu tumšie ikdienā izmanto dažādus paņēmienus, kā kūdīt cilvekus vienam pret otru caur patriotismu. Visbiežāk tas ir caur politiku, masu saziņas līdzekļiem, avīzēm, žurnāliem. Ne vienmēr šie lozungi ir uzkrītoši, ka tos var pa gabalu redzēt , daudz biežāk tie ir nemanāmi, un iedarbojas zemapziņas līmenī, bet ja ielūkojas dziļāk tos var atpazīt un pamanīt.


Reāli iznak, ka cilvēki pie patriotisma pasi sevi ierobežo visos līmeņos un virzienos , jo izprot un saista sevi tikai ar savu zemi un liedzot paši sev Dievišķo attīstību . Jo pie Dievišķās attīstības, cilvēki un to daļas izplešas un aug visos virzienos iegūstot jaunas zināsanas un pieredzes un beigu beigās tās var izaugt arpus Zemes robežām , tik lieli cilveki var būt. ( cilveks ,kas attīstas saskaņā ar Dievišķo, uztver caur Sirdi, un vadās saskaņā ar Sirdi, tadēļ uztvere ir daudz dziļāka, un viņš sāk atpazīt kur ir plika ārišķība, bet kur ir patiesums... Jo viņa jūtīgums pieaug, viņa uztveres diapazons pieaug. ) Bet ar patriotisma enerģijām tas ir neiespējami, jo patriotisms ir arišķīgs un tajā nav sasaiste ar Sirdi. Tapat kā tas notiek reliģijas, kuru deļ tiek slepkavots, bet tur nav nekāda sakara ar Sirdi, jo tie cilveki Sirdī neklausās. arī patriotisms galējā izpausē var rezultēties slepkavošanā...) Tādēļ ar patriotisma enerģijām Dievišķā attīstība ir neiespējama, jo cilveks labakajā gadījumā sevi sasaista ar savu valsti, kurā dzīvo, vai pilsētu, vai tikai ar savu pagalmu ( Vai cilveki maz domāja, ko vini atbalsta, kad skrētja uz H&M veikaliem, kurus pirmos atvēra Latvijā? Vai viņi maz domaja, uz kā rēķina šie apģērbi tiek ražoti? Nē, viņi par to visu nedomaja, viņiem tas vienalga, bet iesaku noskatīties youtubē šo filmiņu- Modes upuri, Dokumentālā filma. LTV , tā arī youtubē ierakstiet, tad atradīsiet. )

Patriotisma enerģijas nesniedz pilnu, patiesu pasaules ainu. Galu galā , lai cik nevainīgi un celi patriotisma enerģijas neliktos, rezultāts tam nez kāpec ir pretējs . Tās rada, dusmas, neiejutību, aukstumu, šķirsanos , sašķeltību, aizspriedumainību, stereotipisko domāšanu , īpašnieciskumu, lepnumu, izrādīsanos, ārišķību, ķengāšanos , aprobežotību, un daudzas citas negatīvas energijas .

Phoenix

Pateicība tām būtnēm, ar ko sadarbojos, lai ieliktu šeit so rakstu. emotion

12 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Cien. Raiņu Jāni, bet kā tad lai tās visas mutes pabaro, ja nav naida un karu? Pārtapsim ēterī un apgarotībā lidosim uz zvaigznēm varbūt? emotion

2 0 atbildēt

Cilvēks ir tāda balansa necienīgs radījums, ko viņš arī pierāda ar tiem pašiem spīdīgajiem iepakojumu papīrīšiem. emotion

0 0 atbildēt

Jā! Nemēslo ceļmalā ..spīdīgos iepakojumu papīrīšus. Par cūku pārvērtīsies!emotion

0 0 atbildēt