local-stats-pixel fb-conv-api

Patīk gulēt?!? Piesakies :D11

54 0

Ļoti interesansts darba uzdevums emotionemotion JA vēlies pieteikties apmeklē lapu un atrodi linku emotionemotion

Francijas kosmosa medicīnas un fizioloģijas institūts Tuluzā meklē 24 brīvprātīgos, kurus iekļaut pētījumā. Viss, kas jādara – jāguļ! Tiesa, ir neliels triks. Pētījums ilgs 60 dienas, un šajā laikā dalībnieki nedrīkst pamest gultu. Nedrīkst gultā pat sēdēt – jebkurā diennakts stundā vienam plecam jābūt kontaktā ar gultas virsmu.

Par to, protams, tiks arī maksāts – atlīdzība ir 16 000 eiro. Tas ir, 8000 eiro mēnesī – diezgan laba alga, mūsuprāt! Ir arī daži kritēriji. Brīvprātīgajiem jābūt veseliem fiziski aktīviem vīriešiem (piedodiet, dāmas&hellipemotion. Viņi nedrīkst būt smēķētāji. Vecuma ierobežojums ir 20–45 gadi, un ķermeņa masas indeksam jāiekļaujas 22–27 robežās.

Pusei no visas brīvprātīgo grupas ik dienu būs jādzer arī īpašs kokteilis ar mērķi noskaidrot, vai tas palīdz saglabāt muskuļu masu arī tad, ja cilvēks nekustas (kā zināms, bezsvara apstākļos neko daudz pasportot vis nesanāk).

Nepārtraukta atrašanās horizontālā stāvoklī, zinātnieku prāt, ir tuvākais stāvoklis bezsvara apstākļiem, tāpēc brīvprātīgajiem jārēķinās, ka pēc 2 nogulētiem mēnešiem viņi varētu vairs nebūt tik fitnesīgi kā iepriekš. Tomēr pēc pētījuma paredzēta arī 2 nedēļu apmaksāta rehabilitācija, un, hei, 16 000 eiro – tur sanāk sporta zāles abonenements 10 gadiem uz priekšu.

54 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Nedrīkst būt smēķētājs. Bet protams, vēl gultu nodedzinās.
6 0 atbildēt

Vai tas ir sapnis?? *-* Kādu janvāri, februāri varētu nočučēt, it nemaz nebūtu žēl tā laika ;D

4 0 atbildēt

16 štukas lai sapistu veselību, nu nez, atteikšos. Par 16 miljoniem gan gulētu kaut vai kūtī pie govīm!!! emotion

4 0 atbildēt
Interesanti, kā viņi varēs nokārtot dabiskās vajadzības. emotion
3 0 atbildēt
Pa daudz. Man pietiek ar 18h no vietas 1× nedēļā
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pirms pāris gadiem kaut kur jau lasīju...  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt