local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

Manuprāt, ņemot vērā, ka tiesas procesi vēl iet, tad šamējais bija izdomājis, ka varētu kaut kā paspodrināt savu spalvu un parādīt, ka ir mainījies un labas lietas arī dara - tā teikt, lai mīkstina vainu. Bet, bet, bet, kā vecs mednieks man teiktu: "Vilks savu dabu nemaina!". Attiecīgi roka tomēr nenoturējās un pagrābās ... cik noprotu no ziedotājiem, tad kādu mantu mugurā savam sievišķim / partņoram ar jāuzrauj, neskatoties, ka noziedots bērniem.

14 0 atbildēt

Atliek vien kādu nedēļu neienākt spoki.lv un jau esat atklājuši noziegumu. ;O

Ienākšu pēc nedēļas atkal. Ceru, ka nebūsiet veikuši valstī apvērsmu! :D

 

P.S.

Fuj pavārelim!

13 0 atbildēt

Viņa lietā iet apelācija. Viņš ir ieinteresēts novilkt šo padarīšanu, lai nekas nenonāktu policijā un attiecīgi tālāk tiesā, ja tiesa uzzinās ka viņš ir vēl ko krāpis automātiski viņs sēdēs uz izmeklēšanas laiku. Tā kā tagad viņš jūs baros ar solījumiem.

13 0 atbildēt

aak, Dievs. banot vai dzēst spokos? tas nu gan ir bargs sods reālam krāpniekam, kuram, visticamāk, spīdēs saule aiz restēm. kurš bezjēgas bērns veidoja šo aptauju? viņš tiešām ir truls dulburis, kuram bez spoku virtuālajiem piedzīvojumiem nekas vairs neeksistē, vai viņš tikai izliekas par muļķi, lol? varēja aiznest uz policijas iecirkni un tur uzdot tādu jautājumu. tur vismaz dotu atbilstošu atbildi. izmeklētājs gan jau tūliņ pat liktu izbanot no spokiem, viegli uzelpotu un slēgtu lietu :D :D

13 0 atbildēt

Žēl, ka aptaujā nevar atzīmēt vairākus variantus. emotion

14 1 atbildēt

Un mēs tam cilvēkam ticējām....  :( nožēlojami.

13 0 atbildēt

Man liekas, ja viņš tagad lasa šos komentārus, viņam būs bikses pilnas pie nākamā durvju zvana emotion

13 0 atbildēt

Muhinam liela uzslava! Paldies, kā atklāji, kurš vainīgs ir pie šīs lietas! emotion

13 0 atbildēt

bljaviens, lasiju rakstu un likas vards vina kaut kur dzirdets, parbaudiju ir tas pats kas man 5 gadus atpakal uzmeta, sarunaju pirkt no vina telefonu boot.lv forumaa, itka nebija jauninais tur ta ka domaju ka viss ok un dzivoja vins patalu no manis tapec sarunajam ka naudu vinam konta ieskaitu un telefonu vins atsuta, ta ari pazaudeju 47 Ls, kops ta laika neesmu vairs tik naivs.

12 0 atbildēt
Speciāli piereģistrētos,lai varētu padalīties. Pazīstu viņu personīgi jau labu laiciņu un varu teikt,ka tad,kad šī akcija sākās,likās,ka nebrīnīšos,ja būs kāds Čē Pē. Tā arī notika. :D Ziniet,kas vēl ir smieklīgi? Viņam pa visu dzīvi ir bijis viens oficiāls ienākumu avots-Lulū pica,pie tam jā jā,tā pati,kurā tika rīkots Spoki.lv pirmais tusiņš,okei,vienīgais,SP tajā laikā tur vairs nestrādāja,ilgi nedavilka. Un jā-tādi cilvēki nemainās.
12 0 atbildēt

Viņs man nekad nebija paticis, izskatas ka viņš ir vēl lielāks lohpidar's nekā es biju gaidijis.

Sasitiet viņu kārtīgi puikas  emotion

12 0 atbildēt
Varu iedomāties kā viņš lasa šos komentārus ar sarkanu ģīmi. Protams visi vēlas uzdzīvot, bet lai izmantotu cilvēku labsirdību... nekaunīgi.
12 1 atbildēt

Es domāju, kā viņa profila būs daudz skatījumu draugos! Jo te ir rakstīts viņa vārds! 

11 0 atbildēt

No Spoku pavāra puses šis bija ļoti negaidīts solis, jo šis cilvēks man likās labsirdīgs utt., bet redz kā ir: neskati vīru no cepures, bet šaubos vai kāds vēl Spoku pavāru spēs saukt par vīru. :( 

Es pat pieļauju, ka pie tā bija vainīga ekonomiskā situācija, bet ar tādām lietām jokoties nevar, uj, atvainojos, nedrīkst, nekad. 

11 0 atbildēt

Nebiju domājusi, ka viņš tāds.

11 0 atbildēt

Čali, es nesaprotu, ko tu sacepies par tām receptēm? Tas, ka cilvēks ieliek recepti kā superorgu, uzreiz nenorāda, ka viņš ir plaša mēroga krāpnieks vai krimināli sodāms ļaundaris. Laiks taču atvērt acis, tik pat labi superorga statusu var nogriezt visiem dabas skatiem, jo jebkurš taču var būt ļauns un, iespējams, ir saminis kādu skudru mājupceļā.

13 2 atbildēt

Cietumaaa puisiem patik apaliigie,vismaz ir ko paspaidit,gan jau kaut kaadai maukai mazo ietaisija,ja seerga turpinatos teiktu ka mazais miris pie dzemdibam un ziedojat

11 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Tikko ir iesniegs oficiāls iesniegums policijas iecirknī par šo gadījumu! 

12 1 atbildēt

Profilu toč nevajag dzēst, lai tā visa informācija paliek netā par viņu!

Dzēšana būtu nākšana viņam pretī!

15 5 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »