14

 188  0

Ievietojot rakstu "Pasgatavots burgeris" nemaz necerēju uz tādu atsaucību, tik daudz pozitīvu komentāru un vērtējumu. Pavisam vienkārši, es parādīju, kā es pats priekš sevis gatavoju, bez jebkādiem izskaistinājumiem , bez jebkādiem aktiera "meistarības" un izlikšanās. Pirmais secinājums, ja Tu kaut ko dari, kas Tev patīk un no sirds, tad nav būtiski, ka tas izskatās. Bet par to nav runa, pēc raksta publicēšanas sāku domāt par burgeru vēsturi. Nemeklēju "matē Google" ,bet izteikšu savas domas. Man šķiet, ka pamatu ielika lords Sendvičs, kurš pirmais izdomāja sendvičus un uz tā pamata sāka attīstīties šis kulinārijas virziens. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds no spokiem (vai vairākiem) izveidotu rakstu par burgeru attīstības vēsturi un savām mīļakajam sastāvdaļām, protams, katram ir sava gaume un garšas izjutas. Būtu interesanti, ļoti iespējams, ka uzzināsim kaut ko jaunu un izveidot kaut ko patiešām gardu.

Pietiek runāt par burgeriem, mēs esam aizmirsuši (vai nelietojam ) mūsu pašu tradicionālu virtuvi. Turpinājumā ievietošu dažas idejas (ar foto). Būtu interesanti dzirdēt komentārus. Visiem jauku dienu. Juris

Izmantotie avoti:
http://Juris1604

Komentāri 14

0/2000
Un te nu es esmu! Latviete,kurai negarso zirni ar speki
 10  0 atbildēt

  

 7  0 atbildēt

Pats esi īsts pavārs, bet mums neko negribi rādīt. 

 6  0 atbildēt

Tu te nekaitini izsalkušos ēdājus ar tādām ņammām!  

Pārēdušie vegāni no šim delikatesēm neko  nesapratīs.  

 6  0 atbildēt

es no sākuma padomāju ka 3. bildē ir kliņģeris (baranka) un tik pēc tam sapratu, ka tas tak i šņukurs !!!!

 6  0 atbildēt

  

 6  0 atbildēt
Tās visas ir tavas bildes?
 4  0 atbildēt

Siekalas saskrēja mutē.. no tā visa neesmu ēdis sklandaraušus un vien maz cūciņ ( fotogrāfijā redzamajā paskatā). Vai cūcēnam gadījumā nepienākas ābols mutē? Par rakstu tik tiešām pienākas +

 2  0 atbildēt