local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 434

0/2000

Mūzdienu jaunieši ir tik aprobežoti  kā var pret kādu tā izturēties ? Meitene ir pat ļoti skaista  tiešām neredzu iemeslu lai pazemotu viņu..

2 1 atbildēt

Mazgadīga meitene maukojas internetā un pēc tam gaužas, ka par to arī nākas samaksāt?

Tik tiešām, mūsdienu jaunatne... (smīn)

2 1 atbildēt

Kāpēc viņa tika pazemota,jo ir skaista,kopta un jauna?!emotion Es nesaprotu!

1 0 atbildēt

Nevajag te tagad spriest bija viņa stulba, mauka utt. vai nebija..Viņa ir mirusi, tādas muļķības dēļ, tie cilvēki ir nožēlojami, man bail par saviem bērniem, kas ar tiem būs, jo pasaule tiešām iet sviestā...

Viss viņa ir mirusi, jāļauj cilvēkam mierīgi aiziet aizsaulē un pa visu inetu likt to video, apsriest, arī ir diezgan nežēlīgi, rimstaties.. 

 

Rest in Peace Dear Amanda Todd. 

2 1 atbildēt

Kādu dienu, tie pazemotāji sapratīs ... 

...un tad vais neko nevarēs labot ! 

Karma comes back around. 

1 0 atbildēt

Nesaprotu šo nežēlību. Nāk prātā viens teiciens: Kas Tu esi, lai tiesātu citus, nezinot viņu stāstu? Nevienam nav tiesību pārmes otram viņa kļūdas, jo tās pieļāva viņš pats un tas cilvēks to saprot. 

Un tagad arī.. viņa dalījās ar savu stāstu, nevienam tas nerūpēja, bet tagad, kad šīs meitenes vairs nav.. visi izsaka līdzjūtības, žēlo viņu utt. 

Es nesaprotu to cilvēku domu gājienu...

1 0 atbildēt

Emm ? Kas notiek ar cilvēkiem? Es viņus pašus pa zemi paārdītu..

Es nekad tādu neizdarītu meitenēm. Ahh vārdu nav.

1 0 atbildēt

pati labi zinu cik cilvēki ir nežēlīgi un cik sāpīgi tas liekas tajā vecumā. Esmu viens no tiem cilvēkiem, kam nācās pārciest dažādus apvainojumus un kas vnk negribēja dzīvot. mēgināju izdarīt pašnācvību, pat vairākas reizes, bet tagad saprotu, ka man tad bija savs sargenģelis, kas mani laikam jau pieskatīja un izglāba. katram gadās kļūdīties un izdarīt ko tādu, ko pēc tam nākas nožēlot un ja vēl citi pēc tam pazemo, tad ir pavisam grūti tikt galā. palasot komentārus tāda sajūta, ka ja cilvēks nekad nav sajutis kā ir būt vienam (sēdēt skolā veselām dienām, kad neviens ar tewi nerunā), tad nemaz nezina cik nežēlīgi tas ir patiesībā. žēl meitenes, skumji saprast, ka viņa izdarīja tieši šādu izvēli, bet vēl skumjāk saprast, ka tādu cilvēku ir daudz.:(

1 0 atbildēt
Pēdējais murgs. Pilna Google ar kailfoto, pilns internets ar saitiem paredzētiem tieši tādiem foto, kurus nereti izvieto paši bilžu īpašnieki. Ok, saprotu, maziņa un stulba, bet kuram ir saprāts 7.klasē? Nu kuram? Pieļāva vienu kļūdu un dēļ tā jāseko? Tā ir tupa nolaidība un garlaicība, cilvēki vairs nejēdz dzīvot savu dzīvi, to vien dara kā mēģina bojāt visu citiem. Interesē vai debīliķi, kas foto publicēja un turpināja meiteni vajāt vispār atrada, šo būtu jāsoda.
1 0 atbildēt

Izklauās riktīgi feikaini, vai brutāli stulbi. Ja kāds ieliktu bildi ar viņas pupiem netā, viņu automātiski iebāztu aiz restēm, par mazgadīgo pornogrāfijas izplatīšanu. Otrā iespēja ir tāda, ka nekad visi nebūs vienā pusē, būs daudzi, kas šādos brīžos smagi izdauzītu citus, kuri to bildi izplatītu.

Kaut kas te konkrēti nelīmējās kopā.

1 0 atbildēt
musdienu jaunieshi ir taadi lasharas.. :D shito rakstu nelasiju, nezinu par ko iet stasts.. Vinja pakaras?
2 1 atbildēt

Cilvēki šajās dienas vispār ir stulbi. Pilna pasaule ar stulbiem idiotiem kuri nemāk neko citu ka sist vājākos. Ja es būtu tik stiprs ka tie huligāni tad es viņus atstu līdz sāpēm. Šajā gadsimtā cilvēki ir slimi. Un skolotājiem pilnīgi pofig. Ienīstu visus šitos stulbenus.

1 0 atbildēt

emotion tie *****i......tie sasodītie *****i.... man arī ir bijušas problēmas, bet tas nebija dēļ fotogrāfijām, tā bija tipiska pamatskolas mazotne, bet ne tik tipiskas kā jums liekas, problēmas vilkās no gandrīz kopš trešās klases līdz pat 9. bet esmu pietiekami saprātīgs, ka bildes sūtīt nebūtu gudri, pat ja prasītu, vai arī piedalīties stulbās lietās ar ar klasesbiedriem, kur man jau radās nelāga nojauta. Ārī bijušas trakas domas par to - kuram gan esmu vajadzīgs... bet nekad nav patikušas asinis un tā sajūta, kad tiek iegriezsts, tāpēc es nespēju nonākt līdz graizīšanai emotion

 

Esmu priecīgs, ka es tik tālu nenonācu un ka man nebija TIK traki, ka atstāja ārā un ka gandrīz visa klase + otra grup filmēja utt.

 

Naids bija liels pret tādiem, visu laiku mudināju sevi ar kaut ko viņiem riktīgi iezvelt, un es nerunāju par kulakiem, bet ko lielāku, ko smagāku, bet vienmēr aizdomājos par to, ka nevēlos, lai kāda dzīve nonāktu līdz slimnīcas un paralīzes stāvoklim ar galvas problēmām, tāpēc šādi plāni vienmēr atkrita...lai cik tuvu līdz tam nenonāktu.

1 0 atbildēt

Daļēji jau pati vainīga.

1 0 atbildēt
3 2 atbildēt

es nesaprotu...tik daudzi jauniesi izlemj par labu pasnaavibai katru dienu un vina vieniga sanem sitadu uzmanibu? 

ir noteikti bijusas vel briesmigakas situacijas par galigiem sikumiem un ja katrs no viniem uztaisitu tadu video tad youtube butu parpildita ar pasnavibas vestim. 

protams zel meitenes bet pirmam kartam nevaidzeja neko radit un laut uznjemt bildi. 

Kautvai auguma par to ka nav garumzimju vai gramatika suka bet man ir vismaz savs viedoklis. 

1 0 atbildēt

Tam pedofilam visus zobus izdauzit un par kropli ustaisit!!!

1 0 atbildēt

Es jau neteikšu, ka esi akls, ja raksta ievadā neredzi tā izveidošanas datumu...

1 0 atbildēt

gadās, kad nav citas izejas

1 0 atbildēt

izskatās pēc maukas

2 1 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »