local-stats-pixel fb-conv-api

Par profiliem (1)8

109 7


Savā rakstā Mīklu minētājiem (6).

rakstīju, ka katram Spoki.lv reģistrētam lietotājam ir divi profili. Jāiegaumē pavisam vienkārša lieta: klikšķinot augšā labajā pusē Iziet lauciņā uz Profils, pieslēgsies tās sadaļas savam profilam, kurā sadaļā esi šajā brīdī,

Vispirms rakstīšu par mīklu sadaļas savu profilu.

Savā mīklu sadaļas profilā vari ienākt no jebkuras mīklu sadaļas lapas, uzklikšķinot lapas labajā augšdaļā Iziet lauciņā uz jebkuru no pogām Profils, Statistika, Vēstules , Galerija (ir paziņojums par Galerijas likvidēšanu).

Vienmēr atvērsies divdaļīga lapa, kuras kreisā puse ir Mans profils bet labajā pusē atbilstoši uzklikšķinātajai pogai.

Profils: Mans profils + Savējie

Statistika: Mans profils + Mani skatīja

Vēstules: Mans profils + Vēstules

Galerija: Mans profils + Galerija (ir paziņojums par Galerijas likvidēšanu).

Vispirms par lapas kreisās puses Mans profils pogām.

Vēstules. Klikšķis un atvērsies labajā pusē Tavu vēstuļu lapa. Tur ir saņemto un izsūtīto vēstuļu reģistrs. Sūtījumus nodrošina tikai vietējā pasta - mīklu sadaļas robežās. Ir iespēja atbildēt uz saņemto vēstuli, pēc tās atvēršanas.

Jaunu vēstuli no sava profila vari sūtīt tikai tiem lietotājiem, ar kuriem esi ar vēstulēm apmainījies jau iepriekš, jo jauna adresāta izvēles lodziņā vēl nav un nav paredzēta vieta tā ierakstīšanai nosūtāmās vēstules veidlapā.

Katru nosūtīto vēstuli reģistrēs pie pārējām izsūtītajām vēstulēm.

Ja gribi nosūtīt vēstuli kādam jaunam adresātam, sameklē to mīklu sadaļas meklēšanas lodziņā: ieraksti lodziņā meklējamā vārdu un noklikšķini uz rimbulīti. Dators atlasīs no lietotājiem visus ar šo vārdu, atliks vien izvēlēties vajadzīgo vārda brāli(māsu) un uzklikšķināt zem portreta uz vēstulīti. Atvērsies adresāta profila lapa ar atvērtu veidlapu labajā pusē vēstules rakstīšanai.

Ja uzklikšķināsi uz adresāta vārda (nika), atvērsies adresāta profila lapa, ar viņa savējiem labajā pusē. Lai atvērtu labajā pusē veidlapu vēstules nosūtīšanai, jāuzklikšķina kreisajā pusē Sūtīt vēstuli

Vēstuli ir iespēja nosūtīt arī no jeburas citas vietas(lapas) kur redzama ikoniņa-vēstule un adresāta vārds(niks) pie attiecīgās profila bildes. Skat. šobrīd on-line (katras mīklu sadaļas lapas apakšā ). Mīklu sadaļas daudzās lapās būs atrodami mīklu minētāju aktivizēti vārdi (niki). Klikšķini un atvērsi vēlamā adresāta profilu un nosūtīsi vēstuli kā iepriekš pastāstīts.

(Uz domubiedri - DALĪBNIEKI pastkastītēm klikšķinot, pieslēdzas Tava profila vēstuļu lapa (vēstules varēsi nosūtīt tikai tiem, ar ko jau esi sarakstījies).

Gan nosūtot jaunu, gan atbildot uz saņemto, nav iespējams pievienot ne smaidus, ne pielikumus. Nekādus atstatumus starp rindām un burtiem nav jāatstāj, jo viss vēstījums sūtot tiek saspiests bez atstarpēm.

Skaitlis iekavās (1) pie Vēstules norāda cik vēstules man pienākušas. Venlaicīgi pie Statistika (1) norāda, ka vēstule man sūtīta , atverot manu profilu.

Ja cipariņš parādās tikai pie Vēstules, sūtītājs nesūta man pirmo reizi vēstuli , tāpec var nosūtīt no sava profila lapas, neienākot adresāta profilā.

Ja cipars parādās tikai pie Statistika, tas rāda cik lietotāju ienākuši manā profilā.

Salīdzinājumam. Rakstu sadaļā vietējais pasts organizēts vienkāršāk. Jebkurā gadījumā atvērtā vēstules veidlapā var ierakstīt adresāta vārdu, ja tā nav vēl meklēšanas lauciņā. Var pievienot smaidiņus, mainīt burtu parametrus, teksts netiek saspiests bez atstarpēm. Statistikas cipariņu gan pats nevari nodzēst. Tas skaita visus profila skatījumus diennakts laikā. Dzīvojam zem viena jumta, bet darbojamies katrā sadaļā savādāk.

Būšu priecīga, ja manu rakstīto kāds papildinās un pakoriģēs, jo rakstu par lietām savā saprašanas (omītes) līmenī.

109 7 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kas par pīlēm te?

9 0 atbildēt

Arī Tev ir otrs profils mīklu sadaļā, ieej un paskaties. Pamini mīklas un pacel reitingu RAKSTOS

4 1 atbildēt

"katram Spoki.lv reģistrētam lietotājam ir divi profili." tu tik pēc sevis spried ? LOL emotion

man piem. nav 2 profili tikai viens īstais un vienīgais .....

3 0 atbildēt

nu un...?

2 2 atbildēt