local-stats-pixel

Par anālo seksu I7

No 1993. gadā britu Karaliskās Medicīnas Biedrības žurnālā publicētā Londonas Vesminsteras hospitaļa pētījuma par anoreceptīvo sakaru iespaidu uz anorektālo funkciju, jeb vienkāršvalodā - par to, vai regulāri dabūt kaut ko šim nolūkam izcili nepiemērotā vietā ir riskanti:

- pētījumā apsekoti 40 vīriešu dzimuma homoseksuāļi, kuri piekopj regulārus anoreceptīvus dzimumsakarus, un 18 salīdzināma vecuma heteroseksuāli vīrieši;

- 14 homoseksuāļiem (35%) bieži novērojami izkārnījumu nesaturēšanas simptomi; tādi novērojami tikai vienam heteroseksuālam vīrietim;

- autori konstatē, ka anoreceptīvie sakari ir saistīti ar samazinātu miera stāvokļa spiedienu anālajā kanālā un secina, ka tie paaugstina izkārnījumu nesaturēšanas risku.
11 9 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
Vai es arī drīkstu uztaisīt anālā seksa rakstiņu?
0 0 atbildēt
lūdzu, uztaisi, Tev noteikti izdosies kaut kas gaumīgāks!
0 0 atbildēt
Domāju, ka jā. Tas būtu vēl viens solis, lai sasniegtu anālā seksa tēmas piesātinājumu :)
0 0 atbildēt
... taatad gejiem ir caureja :D:D:D
0 0 atbildēt
nē, gejiem viss krīt ārā nemanot, kā trusīšiem :D (bet te jau teikts: "kuri piekopj regulārus anoreceptīvus dzimumsakarus", tātad tiem, kas ar to nodarbojas reti nesaturēšanas draudi ir minimāli) Andza, gaidu rakstu! ;)
0 0 atbildēt
Nu redziet, tur ir dziļa doma: vienu varavīksni uz poda dibens atstāt gan var, bet mēsli kā ir smirdīgi bijuši tā arī paliks :)
0 0 atbildēt
Analais lai paliek par anālo http://analaissekss.org
0 0 atbildēt