local-stats-pixel fb-conv-api

Par Megakonkursu6

Sveiki spocēni.Klāt atkal nākamais megakonkurss.Laiks īsām pārdomām. Nu vismaz centīšos īsām,lai tās nenogurdinātu nabaga lasītāju,kas ienācis šī raksta slēptajos tīklos.

Megakonkurss laiks ,kad spoki.lv kļūst kā piebāzti ar apšaubāmas kvalitātes rakstiem, kuri nezin kādā veidā izrādās arī vispopulārākie. Joprojām neesmu sapratis,kāpēc spoku megakonkursos visbiežak uzvar raksti ,kuri ir par perversām,slimām un izvirtušām tēmām. Es vel saprastu ja par noziegumiem,vēstures pabērniem un tā,bet ne jau dzeltenās preses nostāsti par to,kā notiek incests vai tamlīdzīgas lietas. Varbūt tāpēc,ka šajos rakstos tik centīgi daudzi iet likt mīnusu vai arī bieži aiziet diskusijas par to cik rakstā ievietotais info ir slims un nepareizs? Ja tā varbūt boikotēt šādus rakstus? Zinu tas nekad nenotiks,tāpat kā droši vien vismaz tuvākajā laikā netiks mainīta uzvarētāja izvēle ,jo visi labi zinam ,naudu dod tvnet,un tvnet vajag klikšķus.Kamēr vajadzēs klikšķus ,uzvarēs raksti kuriem ir visvairāk klikšķu.

Bet šis nav galvenais šajā pārdomu rakstā. Galvenais ir par to,ko novēroju komentāros,kad tika izsludināts jaunais megakonkurss un vēl vienu nelielu sīkumu. Sāksim ar sīkumu. Ziemassvētki nāk.Vai tas ir īstais laiks megai? Mani tūlīt lamās tā ir bijis vienmēr (patiesībā neatceros,kā ir bijis citus gadus) ,taču vai Ziemassvētki,kas ir ģimenes tuvības un miera laiks ir īstais laiks ieslēgt maksimālu konkurenci starp portala lietotājiem.Jā ,es zinu,tas arī skolēniem,studentiem ir brīvlaiks,reizēm atvaļinājuma laiks,tāpēc visjaukāk var novākt rakstu,skatījumu ražu.Bet vai labāk to nebūtu pārcelt uz februāri? Mēnesi,kad visi čīkst cik auksti un jāsēž iekšā, bieži skolēniem ir “aukstuma brīvdienas” utt. Tad arī varētu tupēt,sildīties ar tēju/kafiju un cept rakstus spoku konkursam? Vai svētki nevarētu palikt tādi,kādi tiem ir sākotnējā doma- ģīmeniskā kopība ,nevis kopība ar datoru?

Taču pat tas nebija galvenais.Galvenais ,kā jau minēju, radās lasot komentārus.Šis varbūt būs mazliet subjektīvi ,jo pats labprāt iegūtu galveno balvu metala detektoru,tāpēc vērtējums nevar būt pilnīgi objektīvs. Kas tad man nepatika? Tas,ka uzreiz parādās pārmetumi – tānav meitenēm domāta balva, Garets jau ir galīgs sūds utt.Respektīvi uzreiz kā piedāvā kautko neapmierinātie ,kam nekas nav labi.Cilvēki mīļie Jacky nauda neaug no tās vietas ,kur saule neiespīd. Nauda ir tikai tik cik iedod tvnet vai kāds cits sponsors (kā bija ar autoskolu un manuprāt,arī kautko vēl). Pat, tā arī nebija kādu baigo spoki.lv 10 gadu jubilejas pasākumi (ja bija,sorry,esmu palaidis garām),ar pasākumiem domājot party,speciālu lielu konkursu vai ko tamlīdzīgu nevis medaļiņu katram,kas noteiktā laikāieliek rakstu vai ielogojas. Cilvēki mīļie nepatīk balva- nepiedalieties, bet nevajag čīkstēt. Pirmkārt,tā nav vienīgā balva. Otrkārt,nu es nezinu vai tas Garet ir tik ļoti slikts.Kaut vai naudas izteiksmē. Pačekoju e-bay. Respektīvi pačekoju lētāko piedāvājumu,kur viņu var iegādāties nelietoto.Švakākie Gareti maksā ap 200 dolāriem. Pat ja pieņem,ka viņš ir sūdīgāks par citiem metāldetektoriem,tas tāpat nāk par brīvu ,ja vien neiedomājamies,ka laiks ir nauda,kas padsmitgadniekiem ,kas ir lielākā spoki.lv auditorijas daļa visbiežāk nav atbilstošs teiciens. Dāvinātam zirgam zobos neskatās.Es nezinu kādas būs pārējās balvas un cik to būs ,bet šaubos,ka visas citas sastādīs preces 2-3 eiro vērtībā,kur ja vien neesi rīdzinieks,nav pat izdevīgi braukt pakaļ. Ko tad visi sagribēja ,lai par tizlu raksteļu likšanu dāvinātu alien-vare kompīti ,ps4 vai ceļojumu uz Ēģipti? Nevajag ņirgāties par sevi un citiem. UN ticu,ka arī neviena vien meitene labprāt, iegūtu sev metāldetektoru.Protams, pilsētas caciņa ,kas baidās nolauzt nagu un vienīgā interese ir jaunākais Cosmopolitan nummurs un friziera apmeklējums,to sauks par sūdu,bet ir pietiekami daudz meiteņu,kas labprāt,izmēģinātu šādu izklaidi –meklēt “apslēpto mantu”, vai ja dabūtu uzdāvinātu savam puisim,draugam,tēvam ,brālim. Vai kaut vai lombardā pārdotu. Nenoniecināsim iespējas,ko sniedz par velti.Kas grib ,lai piedalās, kas nē ,lai sēž maliņā un klusē.Gan sagaidīs,ko sirdij tīkamāku.Tiem,kas piedalīsies- veiksmi!

128 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es piedalītos, ja balvā būtu kaste ar eklēriem  emotion 

9 0 atbildēt

Tas interpunkcijas lietojums, vien parāda, ka šis ir kas diezgan bezjēdzīgs un nevajadzīgs raksts.

Pie tam, piedalīšanās ir katra paša izvēle, gribi piedalies, gribi nē.

Ar balvām ir kā ir, bet nu ko labāku var vēlēties, par tādiem dzeltenās preses rakstiem...

8 0 atbildēt
Manas domas tadas,jq nepatik balvas nepiedalies megakonkursa. Ka ari biezi vien kad man patik balva del macibam nevaru ielikt rakstus taka ta.
6 0 atbildēt
Piekritu visam teiktajam, par balvām gan man vienalga. Nu tad, lai atkal uzvar pupi, vāveres un sekss!
3 0 atbildēt