local-stats-pixel fb-conv-api

Par Bēgļiem21

Tā vien izskatās, ka aiz visas šīs bēgļu kampaņas patiesībā slēpjas Kremļa ideologi un propagandisti. Jo par bēgļiem visskaļāk bļaustās tieši PSRS okupanti un viņu pēcteči - tautā saukti par "vatņikiem".

Kāpēc?

Acīmredzot viņi sajūt konkurenci - pirmkārt tāpēc ka viņi pēc savas būtības kā mongoļ-tatāru pēcteči ir rasisti, kuri neieredz citas tautas, jo atzīst tikai savējo par "pasaules nabu", un otrkārt - tāpēc ka viņi Latvijā vairs nejutīsies kā saimnieki jo nu būs jādalās ar citām nācijām - kas arī ir emigranti un ieceļotāji tieši tāpat kā viņi.

Krievu valoda un "krievu pasaule" zaudēs savu dominējošo lomu Latvijā - un no tā viņi baidās visvairāk.

Salīdziniet - 250 000 PSRS okupanti vai 250 bēgļi (refugees).

Pirmskara Latvijā latvieši sasniedza 76 % no visa iedzīvotāju skaita. Tālāk latviešu procentuālā attiecība samazinās PSRS okupācijas un genocīda rezultātā.
1941.gada 14.jūnijā Padomju vara deportē 15 000 Latvijas iedzīvotāju uz Sibīriju. 1944.-1945. bēgļu gaitās no Latvijas dodās 250 000 latviešu.

1949.gadā tiek deportēti 53 000 latviešu.

Līdz 1959.gadām Latvijā uz dzīvi apmetās 410 000 PSRS kolonistu, bet llīdz 1989.gadām vēl klāt piepulcējās ap 348 000 PSRS imigrantu.

1989.gadā latviešu skaits bija samazinājies līdz 52 %.

Pēc neatkarības atjaunošanas no Latvijas aizbrauca 158 000 PSRS okupantu.

Tas ir pozitīvi vērtējāms fakts. Diemžēl neveiktās de-okupācijas dēļ Latvijā joprojām dzīvo nesamērīgi liela krievvalodīgo okupantu masa, kura kā informatīvo telpu izmanto Kremļa ziņu kanālus.

Priecē, tas, ka pašreiz latviešu īpatsvars ir mazliet palielinājies - līdz 62 %.


Vēl viens "bēgļu" jeb ekonomisko emigrantu filtrācijas mehānisms ir bēdīgi slaveno "uzturēšanās atļauju" pirkšana un pārdošana - nu jau officiāls valsts bizness. Uzturēšanās atļaujas jau sen ir durvis Latvijas kolonizācijai - bet par to nez kāpēc visi klusē.

2014.gadā atļaujas par nekustamā īpašuma iegādi tika izsniegtas 5218 ārzemniekiem, no kuriem lielāko daļu veidoja tieši Krievijas pilsoņi.

Pret šo nelietīgo biznesu,jeb faktiski lienošo okupāciju līdz šim nav organizēts neviens vērā ņemams pikets, neviena protesta akcija.

JĀ, es piekrītu - ir noziedzīgi radīt tādus apstākļus valstī ka pamatnācija ir spiesta emigrēt prom no savas etniskās Dzimtenes, - un JĀ - ir noziedzīgi no valdības puses tā vietā Latvijā iepludināt emigrantus no citām valstīm lai pēc tam tos izmantotu kā lēto darbaspēku (kas arī ir īstais iemesls) - taču saku vēlreiz - ka šī bēgļu kampaņa ir Kremļa inspirēta un atbalstīta - it īpaši redzot to,ka šo kampaņu vada tādi Kremļa troļļu fabrikas rupori kā J.Sondara "Tautas Mediji", E.Puķe un "LV Suverenitāte", Sigurds Graudiņš, "Spēks ir Patiesībā" un tamlīdzīgas personas un organizācijas.

=====================

Kāpēc vēljoprojām Ukrainas bēgļiem, kuri ir reāla kara un terorisma upuri nav noteikts un piešķirts officiāls bēgļu statuss?? Kāpēc Latvijas valdība šo jautājumu nepaceļ Eiroparlamentā un klusē?? Kāpēc Latvijas valdība nekur Eiropā nerunā par to ka mums jau de facto ir šie "bēgļi" - PSRS okupācijas seku un Padomju Impērijas sabrukuma rezultātā?? Kapēc "nepilsoņa" statuss vēljoprojām nav nomainīts uz bēgļa statusu kā tas ir pieņemts visā pasaulē??

P/S

Absolūti neatbalstu to kas notiek Vidusjūrā, visu šo nenormālo cilvēktirdzniecību un verdzību, vienkārši gribētos lai cilvēki Latvijā paanalizē mazliet dziļāk visu šo bēgļu propagandas kampaņu.

Un tie aģitatori lai vispirms aģitē kā dabūt prom tos 250 000 valstij nelojālos PSRS okupantus no mūsu valsts, kas pa 50 okupācijas gadiem tā arī nav gribējuši nedz integrēties, nedz apgūt latviešu valodu, un piedevām vēl atklāti ņirgājas par mūsu kultūru un tradīcijām, atklāti aicina lai Krievija mūs okupē un sapņo par PSRS atjaunošanu.

Tātad vēlreiz-

PSRS okupantu 5 kolonna un uzturēšanās atļauju noziedzīgais bizness ir primārie jautājumi kas Latvijas valdībai būtu jārisina un nevis šis Vidusjūras bēgļu jautājums.

Bez tam nekur nav teikts ka mums šie bēgļi ir obligāti jāuzņem - ja jūs ievēlējāt šo valdību tad tas ir jūsu ievēlētās valdības kompetencē to izlemt, taču varu jums 100% apgalvot ka L.Straujumas valdība jau sen visu ir izlēmusi. Tāpēc nākamreiz , kad iesiet balsot - padomājiet vismaz mirkli pirms tam par ko jūs balsojiet.

============================================================================================

158 26 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Kādas problēmas? Nopērc biļeti vienā virzienā un lasies tik prom.

4 0 atbildēt

"Kapēc "nepilsoņa" statuss vēljoprojām nav nomainīts uz bēgļa statusu kā tas ir pieņemts visā pasaulē??" Tāpēc ka tad valstij būtu kaut kas jādara, bet tagad var nedarīt neko...emotion

2 0 atbildēt

..interesanti.

0 0 atbildēt
Taaks, jūtu, ka jāpadedzina. 1. Rakstu it sarakstijis nekompetents cilvēks, kurš problēmu redz tikai 250 bēgļos. 2. Mēs otro reizi tikām okupēti, kad mūs iestāja eiropas savienībā. 3. Un visi krievi ir urlas un ne visas urlas ir krievi. Izlien no šablona, ibio...!!! 4. Amerikas ika ir laba, jo pateicoties viņai mums ir pilna dibubā parādu pret vvf. 5. Pateicoties eu regulām mūsu laiksaimniecība "plaukst" un "zeļ" aka sūno. 6. Esmu pret gei un pedo propogandas. 7. Negribu un nebūšu tolerants, jo izprotu šī termina patieso nozīmi. Papētiet, interesanti. 8. Ei patrioti! Vai k no jums ir gatavi un var ko darīt valsts labā? 9. Es patiesi ceru, ka, ja nenod dievs, sāksies militārs konflikts, krivzeme izvālēs jeņķus pa pilno!! 10. Pīrms noliekat un apķēzat krieviju un krievvalodīgos, parakņājaties un padomājiet, kamdēļ vispā ir bēgļi un kas ad r pie tā vainīgs... Sīrija, Livāna, Ēģipte u.t.t. 11. Mēs neesam neatkarīgi un suverēni, tās visas ir iedomas.
0 0 atbildēt

Tavai zināšanai leilākā daļa krievvalodīgo ir piedzimuši šeit, teikt ,ka visi krievi ir okupanti vai nelojāli latvijai arī nav pareizi , jo daudzi ir aprecējušies ar latviešiem , izveidojuši ģimeni un strādā šeit, kā godīgi pilsoņi.

Protams , mums ir problēmas ar daļu no krieviem, bet tikai tāpēc, ka mūsu ekonomika nav tik spīdoša, kā vēlētos, jo līdz ko ir ekonomiskās problēmas , parādās arī citas.

Un šinī brīdī, mēs sadarbojamies ar eiropu un uzņemam mazu daļu bēgļu, kas manuprāt ir pat labi.

Un tagad Tu arī propogandē .

0 3 atbildēt

 

Nerunā muļķības - Latvijā nepilsoņi nedzimst.

0 5 atbildēt
Uz rez var redzēt kad cilvēks ar "augstako" izglītību un pietam no delfiem ieklīdis, parādā nevienam nepaliks vot to jūs redzēsiet, tāpēc lieki īkšķi nemocīšu lai savu domu paustu, bet pateiktu cik gan jus paštaisnie kretīni esat kaitinoši, par spīti vien gribas teikt lai psr kura vais jau nau lai ieņem šo te... Bet ziniet kas ir pats drausmīgākais, kad tie paši pirkstu bakstītāji tad ņemtu, restartētos un sāktu vajāt latviešus ar visām citām izrietošajām narcisisma sekām.
0 10 atbildēt