local-stats-pixel fb-conv-api

Papildināts: Piedzēries pusaudzis Rīgas skolā piekauj policistu. Visatļautība?!85

176 3

Nupat kā mētājoties pa interneta plašumiem, uzdūros kādam video, kurā redzama nepilngadīga šmurguļa visatļautība. Biju pārsteigts. Cik tālu tas ies? Uzreiz atmiņā uzjumdī pasenie laiki, un nākas vien nopūsties - mūsu laikos gan tā nebija. Tu ne tikai nedrīkstēji pacelt roku pret vecāku cilvēku, par mutes palaišanu vien varēja ar žagariem nozolēt tā, ka maz nemetas, aizmirsīsi savas mātes vārdu. Arvien biežāk nākas sastapties ar situācijām, kad bērni paceļ roku pret skolotājiem vai citiem vecākiem cilvēkiem, ne tikai fiziski, bet arī morāli. Saukāt skolotājus par kucēm un maukām, ir normāli. Tas viss tikai tāpēc, ka bērniem tagad ir kaut kādas pārākās tiesības pāri visiem citiem. Viņš ir neaizskaramais alfa tēviņš, nedod dievs, viņš tiks aizskarts - bērnu tiesību aizsardzības likums tiek pārkāpts, atvadies no amata. Bērni tiek lutināti un izlaisti arvien vairāk. Disciplīnas nekādas. Kā prasās paņemt tādu šmurguli un nopērt tā, ka ilgi pasēdēt nevarētu, bet nevar. NEDRĪKST. bļ. Bail pat iedomāties, kāda būs nākamā paaudze.

176 3 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Te redz ir spilgts piemērs tam, ka TIESĪBAS zin katrs mēsls, bet PIENĀKUMUS nē!  Saknes šim visam ir jāmeklē tālu-gadus 30 atpakaļ, kad sāka graut morāles u.c. normas aizvietojot to ar citām vērtībām. Nevar mērkaķu baram iedot demokrātiju, un domāt ka viss būs OK.  Ja sajauc PAMATOS demokrātiju ar visatļautību, tad šis ir normāls mūsu sabiedrības atspoguļojums..Šī sabiedrība sevi sen ir izsmēlusi, un tālāk būs tikai regress..bez variantiem...

6 2 atbildēt

jācer, ka iebāzīs kādā kolonijā, varēs tur tēlot varoni

4 0 atbildēt

Vot šito es nesaprotu,pārējie filmē,priecājās,bet palīgā apturēt to,atvainojos,idiotu neiet!  emotion 

4 0 atbildēt

Vai arī varbūt tagad ir preses brīvība un tehnoloģijas, lai par to visi varētu uzzināt? Nevajag no šī censties tukši moralizēt - tā ir amorāla rīcība gan tagad, gan iepriekš. Cerams, ka pusaudzis atsēdēs savu sodu. emotion

4 0 atbildēt

Šis ir kārtējais pierādījums, ka vecāki nesaprot, ka bērni ir jāaudzina, sekojot un jau no mazotnes iemācot un kontrolējot viņu uzvedību, manieres un pārējo, kas parādīs, kāds patiesībā ir cilvēks un kādi viņa vecāki.

Protams, te jau arī seko "cirvja likums" - "ja es viņam kaut ko izdarīšu, tad būšu varonis" - atmostieties tie pamuļķi (un šeit neiet runa tikai par jauniešiem, bet arī par pieaugušiem cilvēkiem, kuri uzvedas tāpat), kuriem tā liekas. Viss, kas jūs būsiet, būs muļķis, kas danco pēc citu grebtās stabules un pierādīsiet tikai to, ka jūs nedraudzējaties ar galvu!  emotion 

4 0 atbildēt
Amerikā tas čalītis par uzbrukumu policistam no sākuma dabūtu pāris sitienu ar steku(ja nēģeris,tad vēl elektrošoku)un,tad uz gadiņu iekšā mazgadīgo kolonijā!!!
4 0 atbildēt

policists varēja izvilkt elektrošoku un pašokēt viņu

3 0 atbildēt

Esot paredzēts līdz 5 gadiem cietumā." - no raksta. Ceru, ka varonis, neskatoties uz gadiem, to arī saņems. Derētu arī pārējos pasīvos varoņus saukt pie atbildības par, teiksim, naida kurinašanu.  Nav runa par to, policistu piekāva, vai skolasbiedru, vai garāmgājēju.. Šitādus pasākumus ir jānogriež pašā saknē ar attiecīgiem mēriem.

Nezinu, cik tur taisnības, bet attiecīgais policists esot bijis gados +, ja tiešām būtu ņēmis un iekrāvis sīkajam mēslam, pats sēdētu,jo vardarbība pret bernu utt. Jā, pēc idejas,mentam būtu jābūt uzkačātam džekam ap 25, bet skola nav tā vieta, kur šādus puišus būtu jāizformē..Tai būtu jābūt drošākajai vietai..Nu, drošāka un mierīgāka varētu būt tikai veco ļaužu pansionāts.. Tāpēc vecāka gadagājuma kārtībsargam tā arī būtu īstā vieta (nevis sēdēt uz pabalstu vai mazu izdienas pensiju un ķērkt, ka reņģēdājiem nav naudas).

3 0 atbildēt

Mans viedoklis,man vienalga,lai kādi būtu jūsu argumenti,mentam reāls kauns.Pats esmu bijis pusaudzis.Tagad pieaudzis.Un pavisam nesen,ar šādiem maloļetkām pats tiku galā.Tu esi ments,uz šādu profesiju gāji,ja tu ar tādiem sīkiem pid*riem netiec galā,tad tu i slikts ments.

3 0 atbildēt

Jau piesprieda sodu, policijas uzraudzìba un viss. Šis pat bez naudas soda tika cauri, jo redz, vainīgie bija tie, kas atbalstīja. emotion

3 0 atbildēt

Kas tad tas par ''valsts aizsardzibas ieredni'', ka 15 gadigu smurguli nevar apvaldit? A ko tad, kad kartigs tevins metas preti?

2 0 atbildēt

Un tādi atsaldētie parastās skolās būs arvien vairāk jo slēdz interanātskolas kur ir stingrāka audzināšana.

2 0 atbildēt
vins principaa piedalijaas tajaa visaa. Neredzeju ka centas aptureet.
2 0 atbildēt

Nosauciet skolu lūdzu, kur tas notika ! Šeit ne tikai ir jāvēršas pret skolēniem, bet direktori/u, jo zivs pūst no galvas. Es zinu par ko runāju, jo 99% gadijumu viss sākās ar sīkiem sū,diem, un tad ir atšķirība, vai to pieļauj, vai aptur, un šeit var redzēt, ka ilgi tas gājis pašplūsmā. Kad mācījos, ar pamatskolā vārijām visādus sūdus, bet kaut ko tādu es neatceros ne savā skolā, ne kāda mana drauga stāstiem.

5 3 atbildēt

Nav ko te daudz apieties ar idiotiem, jāņem piemērs no ASV policijas, nu nejau kad nošauj, bet gan kad nav nozīmes cik vecs, ja tu pieskaries policistam tu tiec uzreiz arestēts. 

Vācijā tāda lieta bija, man viens pazīstams tika arestēts pēc tam kad bija iedzēris, un viņu aizturēja par to ka viņš tikai pieskārās policistam, vienkārši ar roku piturēja policista roku. Pēc manām domām, ja policistam draud biesmas un viņam kāds uzbrūk, tad neskatoties uz uzbrucēja vecumu policists drīkst pielietot fizisku spēku, cenšoties nepielietot letālu spēku. 

Piemēram, šijā situācijā kad policistam tika iesists, policists varēja āzt pretī tam pamuļķim, un arestēt viņu, policistam nekā īstenībā nebūtu noticis, jo mazgadīgais uzbruka policistam + viņš bija iedzēris, jebkurā gadījumā no 14 gadiem ir krimināl atbildība, tad lai tiesas priekšā paraud un pasēž kādu laiku.

1 0 atbildēt

Latvija bērnības sapņu zeme un lielais aitu aploks.  Galvenais ka mums ir cilvēki ar viedtālruņiem nekam citam nav nozīmes šai pasaulē. 

1 0 atbildēt

Mes visi esam bijusi sikie. Taja trakaja laika normalas idejas galva neneak. Ta ka tiesas lemums nemaz nav tik stulbs. Liela ir iespeja, ka pieaugot pats sapratis ka riciba bija galigi garam...kā mes visi lielie to esam sapratusi par savam ricibam.

1 0 atbildēt

cik var ,visos dzeltenās preses portālos šitas šodien ir iebāzts,arī te kādam vajadzēja iebāzt...apkaunojums,tas policists,mans subjektīvais  viedoklis.

1 0 atbildēt

 Ja nevar sodīt,lai tad, par spīti  datu aizsardzības likumam, publicē viņa  un kompanjonu   vārdus,uzvārdus un  soc profilu adreses.. Tas varētu likt nedaudz pierauties visu skolu "krutakiem"

1 0 atbildēt
policists vēl kārtoja cepuri, kamēr viņu sitaemotion
3 2 atbildēt
« 1  2  3 »