local-stats-pixel

PTC 2, dienvidu tornis.12

57 4

9:03, no rīta, A.A.R.L Flight 175 ,apmēram 600 km/h, ietriecās dienvidrietuma ēkas pusē, starp 78 un 84 stāvu ,radot lielāku caurumu nekā PTC 1. Pēc trieciena lidmašīnas detaļas samētāju uz visām pusēm. Vēlāk pec abu torņu sabrukšanas uz PTC 5 jumta tika atrasts lidmašīnas fizelāža.

Bija redams ,ka liesmu nav, bet tikai dūmi, tāpēc ugunsdzēsēji vairāk domāja kā nodzēst uguni PTC 1, jo tur vairāk gāja dūmi to, starpā melni un bija redzamas liesmas.

PTC 2 evakuācija sākas jau dažas minūtes pēc pirmā trieciena, visi lifti strādāja labi nebija nekādu problēmu, tāpēc ēka atskanēja balss, ka ēka ir droša un cilvēki var atgriezties savās darba vietās. Kad lidmašīna ietriecās dienvidu tornī, bija aizsprostoti vairākas kāpnes, bet 18 cilvēkiem sanāca iziet no aizbloķētajiem ceļiem. Tie ,kas nevarēja tikt arā, kas atradās virs trieciena kādi 200 cilvēki gāja uz jumtu, cerībā ka viņus izglābs ar helekoptera palīdzību, bet durvis uz jumtu bija ciet un tās nevarēja ataisīt. 1993. gadā kad notika sprādziens zem PTC 2, cilvēki ,kas strādāja no 70- 100 stāviem tika aizsūtīti uz jumtu un notika evakuēšana ar helekoptera palīdzību. Var secināt ,kad ar tādu plānu varēja izglābt vairāk cilvēku.

9:59 augšējie stāvi sāka brukt viens uz otra, tā rezultāta visa ēka sāka brukt pārvērtoties par lielu putekļa mākoni.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
57 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Un ir vel daudz tādi, kuri tiešām tic, ka divas lidmašīnas spej nonest tādus torņus līdz pamatiem?

10 0 atbildēt

kontrolēti sagāza abus torņus, to apliecina speciālisti, kas nodarbojas ar ēku nojaukšanu.

7 0 atbildēt

... ne tikai tos divus tornus, bet ari nekadu sakritibu pec, vel pus rajonu ar ietekmigam ekam apkart...

0 0 atbildēt

Jābūt pilnīgam idiotam, lai piekristu bariņam amīšu sazvērestību mednieku absurda teorijai, ka torņi tika kontrolēti sagrauti un kas vēl tur. Nogrāva torņus ar apt. 2000 cilvēkiem iekšpusēemotion

0 0 atbildēt
ttaa reec un toreiz psc
0 1 atbildēt

Mīnuss par tavu gramatiku un smago analfabētismu, ja varēti ieliktu -10 emotion

2 3 atbildēt

man liekas ira WTC nevis PTC.

0 5 atbildēt