local-stats-pixel fb-conv-api

Ome atkal par megakonkursu44

323 2

Šoreiz par megakonkursu nerakstīšu rīmes, bet visā nopietnībā ar aritmētiskām metodēm pievēsīšos tā gaitai. Šodien, pēc otrās nedēļas rezultātu publicēšanas, apskatīju tos, palasīju komentārus un konstatēju, ka man nekas nav skaidrs. Pirmās nedēļas rezultātus biju lasījusi, bet kāda kuram vieta jau sen aizmirsts. To laikam atceras tikai katrs pats konkursants. Domāju, ka skatītājiem no malas, tāpat kā man rodas jautājumi:

kāds stāvoklis ir, ja abu nedēļu rezultātus sasummē, vai vēl kādam jaunam dalībniekam ir reāla iespēja iegūt punktus un iekļūt kopvērtējuma desmitniekā. Kā var izmainīties līderu ieņemtās vietas u.t.t.

Atceroties tādus laikus spokos, kad konkursu rīkotājiem atlika laika dot tautai kaut minimālu pārskatu par konkursa stāvokli starpposmos, šorīt sev uztaisīja rezultātu kopsavilkuma tabulu ar stāvokli šodien. Piedāvāju arī jums apskatei. Domāju, ka te varēs atrast atbildes uz daudziem jautājumiem. Skatāmies un apspriežam.

323 2 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Par pēdējiem vārdiem pilnīgi piekrītu. Jau bez prāta liek to jēlos rakstus. Riebjas.

20 0 atbildēt
Piekrītu rakstam. Es iesaku beidzot rīkoties Spoki.lv administrācijai un kontrolēt šo nekontrolējamo puspliko dibenu, sieviešu augumu ievietošanu publiskajā vidē, kura ir pieejama visiem. ''Heiteriem'' un raķešu pulētājiem nevajag neko pretī bāst. Tas ir erotiska satura materiāls, kurš reāli ir jāaizliedz un ir kļuvis jau labu laiku par ''normālu'' lietu, ka katrs trešais raksts, kur drīzumā būs katrs raksts, ar sievietēm, kuras tur kājas plati vaļā, pusplikas krūtis, dibeni, sievietes u.t.t.
15 0 atbildēt

Plikumi tiešām veļas aumaļām, man pat neērti taisīt kādu nopietnāku rakstu, zūd domas pavediens  emotion 

14 0 atbildēt

Tas, kas ir augšgalā nav nekāds brīnums - kad ir bijusi mega, kur augšā nav kāds, kas liek rakstus par dibeniem, krūtīm utt.

Un, turpinot, perverso rakstu tematu plūsmā - man pašam tie riebjās, bet cik saprotu, savā laikā spoki par to ir balsojuši (tā vismaz man ir teikts no vairākam personām, ka ir bijusi balsošana par to, ko var/nevar laist ārpus t+), jo labi atceros, ka pirms gadiem 3-4 tas, kas tagad ir katrā otrajā rakstā plūsmā diez vai parādītos. Mani gan lūdzu necitēt un neizmantot, kā informācijas avotu, jo agras rīta stundas dēļ varu, ko sajaukt.

10 0 atbildēt
Nedomāju, ka būs "ome atkal", bet redz ka ir un tik pat labs kā pirmais. emotion
9 0 atbildēt

Principā jau neko jaunu nepateici. Pupi un pakaļas tas ir tas ar ko reāli var uzdzīt reitingu. Kam interisēs burkānkūka, ja blakus pliks dibens? Tā viņš ir. 

Starpcitu, foto spēle vel notiek. Ienāc, novērtē, pabildē. emotion

8 0 atbildēt

Neticami, man ar savu vēsturi tomēr ir izdevies kaut kā iespraukties tamai pornogrāfijai pa vidu emotion

Pat šonedēļ domāju, vai man likt kādu rakstu, vai nepazudīs starp  emotion 

6 0 atbildēt

Labs darbs! Pati jau gribēju izrēķināt, kurā vietā pašlaik esmu, bet tu to izdarīji manā vietā. Paldies! emotion Kāpēc pati nepiedalies?

4 0 atbildēt

Es tā centos iekļūt top 10emotion emotion

4 0 atbildēt

Man jau liekas smieklīgi,ka pirmajās vietās ir redi admini,un modi,bet nu ok....

3 0 atbildēt

Lord Lanselot, saaarrrrrauj!

3 0 atbildēt

Te visā pilnībā redzamas jaunās paaudzes intereses. Ko viņi iemācīs saviem bērniem?  

3 0 atbildēt

Malacis ome! emotion 

3 0 atbildēt

Mana analīze bija plašāka, bet nedomāju, ka par to vajadzētu rakstu veidot. 

Katrā gadījumā - lieliski darbojies ar Exelīti, ta turpināt!

Nākamreiz gaidu katru varbūtību analīzi un piedāvā likt likmes uz dalībniekiem.

3 0 atbildēt

Ienākot spokos ieraudzīju šo domāju, ka jau jaunie MegaKonkursa rezultāti, bet nekā. emotion Nāksies vien gaidīt līdz rītdienas pusdienlaikam.

2 0 atbildēt

kad kugis talu juraa, tad pupi lieti der!!!!

2 0 atbildēt
Nav vērts, jāizstājas
1 0 atbildēt

Varbūt man būtu jāatgriežas  emotion 

1 1 atbildēt