local-stats-pixel fb-conv-api

No šodienas virknē publisko vietu obligāti jāvalkā sejas maska21

68 0

13. oktobrī valdība pieņēma virkni ierobežojumu cīņai ar Covid-19 pandēmiju. Viens no būtiskākajiem - vairākās sabiedriskās vietās valkāt mutes un deguna aizsegus - stājas spēkā ar šodienu, 14. oktobri.

 
 
 
 
 
 
 
68 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Pirms uzvilkt masku, vajag pārkrustīties ar skatu uz austrumiem, tikai tādam cilvēkam IQ var būt augstāks par 100 un iedarbība būs pat 0-10 reizes lielāka 😉)))

NETICĒŠANA MAZINA EFEKTU.

Iepriekšējā paaudze mazgāja vienreiz lietojamos maisiņus un vārdam “vienreizējs maisiņš” viņu saprašanā bija cita nozīme - šobrīd apšaubāmi izglītoti cilvēki mazgā maskas, kuras ticības vārdā nēsā aizsardzībai pret ārkārtīgi lipīgu vīrusu, kuram fiziski iziet cauri šai maskai ir vienkāršāk par vienkāršu.

Uzpūtiet istabā smaržas un elpojiet caur masku - cik ātri jūs šīs smalkās daļiņas saodīsiet… Vīruss ir krietni mazāks par šiem smaržas pilieniem. 😄

8 0 atbildēt

nevelku,jo sabiedrisko neizmantoju. veikalā apsargs lūdz ,lai nākošreiz būtu.. man viņu nevajag,lai nečakarētu sev nervus nav problēmu uzvilkt,kad atradīšu ,kur var nopirkt,par normālu cenu melnā krāsā ,varbūt nopirkšu,nav naudas jautājums,bet principa,neuzskatu,ka tā būtu nepeiciešama,kas uzskata ,lai velk..

7 0 atbildēt

Es lietoju tikai tādēļ, lai netiktu sodīta.

6 0 atbildēt

Man to masku vilkt negribas,bet nav izvēles, tāpēc vien jāvelk būs (ps neuzskatu ka tā sejas maska baigi ko palīdz)

5 0 atbildēt

un tikai nevajag *irst ka masku tirgus nav normāls business. Turklāt ja LT beņu aptiekā 1 prasta maska maksāja 0,40 eur (pirms pusotra mēneša), tad LV tais pašos beņos bez krenķiem iemočī 0,86 eur.

Valstī viss ir kārtībā.

5 0 atbildēt

Nē un netaisos. Man no sētas ārā nav jālien. Vienmēr esmu teicis, ka pāķos ir vislabāk. Nu tagad tas pierādās kārtējo reizi 😄

4 0 atbildēt

Man šis masku tracis ir jau apnicis. Nē, ne jau prasība masku uzvilkt, bet tie nemitīgie ieraksti sociālajos tīklos. Pietiek jau ar to, ka daži cilvēki šos ierakstus izplata, bet tik intensīvi, ka viss cits kaut kur aizpeld. Nu cik var, tiešām nav nekā labāka, par ko strīdēties? Pilnīgi pietiek ar to, ka ir pateikts, ka ir tāda prasība. Negribi nēsāt masku - nevazājies tur, kur tā vajadzīga. Manās acīs tā ir maza neērtība, labāk tā, nekā pārpildītas slimnīcas ar covid pacientiem un vēl lielākas problēmas veselības aprūpes sistēmā. Jā, es uzvelku masku. Brīvprātīgi. Sabiedriskajā transportā, veikalā. Nē, neesmu nedz iebiedēta, sazombēta, pārbijusies un Sorosa vai ķirzakcilvēku apmaksāta. Nē, es nenēsāju masku mājās, neguļu ar to.

4 0 atbildēt

Paļubom uzlikt viņu var, bet godīgi..kurš viņu reāli met ārā pēc cik tur tām stundām, ja pērc vienreizējās? emotion Uzlieku, lai neizmet no sabiedriskā, šodien jau bija kontrole, pārbaudīja...Fakts arī, ka neko ar viņu neredz un gandrīz nav ko elpot...

Man liekas, ka vienkārši tas 'Kouvids' nav tik bailīgs, būtu kaut kāda 'Ebola' te, kad tev 'asiņ' pa visām vietām nāk, tad sabiedriskos vispār drošvien neviens neizmantotu....jo visi sēdētu mājās..

Bet man prieks, ka lielākā daļa mazgā/dezinficē rokas...klepus/puņķi man kopš pagājušā gada nav bijuši.....

https://media.tenor.com/images/1bd96ffef0a18dea114e4785e14b362c/tenor.gif

3 0 atbildēt

Sāksim ar to, vai maz sabiedrība zin kā pareizi lietot maskas? Šodien biju liecinieks, ka veikalā kāda sieviete mierīgi no kabatas izvilka vienreiz lietojamo masku, kuru pirms tam acīm redzami jau bija lietojusi un mierīgi bez roku dezinfekcijas nevis uzvilka, bet uzbāza sev uz sejas. Tātad kā pareizi lietot masku (arī vairāk lietojamo):

1. Pirms lietošanas dezinfecējam rokas

2. Masku ņemam tikai aiz rokturiem

3. Kad masku uzliekam uz sejas to vairs neaiztiekam

4. Masku noņemot ņemam nost no TIKAI aiz rokturiem.

5. Maskas liekam atsevišķos iepakojumos vai celifānu maisiņos

P.S.

Maskas nepasargā nevienu no saslimšanas uz 100%. Galvenais ir stipra imunsistēma un veselīgs uzturs.

3 0 atbildēt

Nu, bet transportā nedrīkst lietot šalles un lakatus masku vietā, tā ka tas komentārs ir garām.

2 0 atbildēt

Jā! Mana maska ir ar Ferrari attēlu, manam draugam - ar Red Bull. Tādēļ vien jau gribas vilkt...

2 0 atbildēt

Es izvēlos neapmeklēt vietas, kur jāvelk maska.

Gan atrisināšu arī iepirkšanās jautājumu.

Ja es esmu bez maskas, bet neesmu tur, kur tā ir jāvelk, tas ir daudz drošāk man un apkārtējiem, nekā ja es būtu tur ar masku 😉 !

2 0 atbildēt

Es masku uzmaucu 2 sekundes pirms tas tiek pieprasīts, un norauju nost tikko kā iespējams. Zinu, ka no tās nevienam nav pilnīgi nekādas jēgas, vienkārši nepatīk konfrontācija. Tās lupatas, ko ļaudis liek uz sejām, ir tikai bezjēdzīgas dekorācijas. Ja jau vadoņiem gribas, lai mēs ākstamies, labs ir, varu 5 minūtes dienā to paciest.

https://media.tenor.com/images/a341d4ab92d4e14911a5e8182aeca808/tenor.gif

1 0 atbildēt