local-stats-pixel fb-conv-api

No neticamas veiksmes līdz tikpat neticamai neveiksmei77

Loteriju laimesti, kuri cilvēkiem tomēr veiksmi nav nesuši. emotion

Katram no šiem cilvēkiem ir bijis nelaimīgs dzīves stāsts, kas saistīts tieši ar neticamo laimestu loterejā. Piedāvāju īsu ieskatu. Cerams, ka tāds raksts jau nav bijis.

Neticama veiksme = neticama neveiksme 2. daļa

Citi mani raksti ŠEIT

1644 0 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Nu nezinu kā tu, bet es starp neprasmīgu apiešanos ar naudu un veiksmi neredzu nekādu sakaru.

2 0 atbildēt

Redz, ar naudu nevajag mētāties, tad neviens neuzzinās un nebūs kas piekasās un rada sūdus. Ja dabū laimestu...tad dzīvo tā, itkā tu to nebūtu dabūjis, pēc pāris gadiem nopērc jaunu dzīvokli, vai māju, tad vienu mašīnu pēc diviem gadiem...varbūt pat apmaksā izglītību sev.

Nebūs kas piekasās. emotion

2 0 atbildēt
vajag veel +
2 0 atbildēt

Loterijas šiem ļautiņiem būtu milzīgs atspēriens dzīvē, ja vien būtu zinājuši, ka ir jāmācās, kā apieties ar naudu, kā to lietot, un cienīt. Ir lieliski piemēri pasaulē, kas no nekā sasnieguši teju vai zvaigznes un šeit ir rezultāts, kad parastam patērētājam iemet rokās līdzekļus, milzīgus līdzekļus, ar kuriem viņi vnk nemāk apieties. Pēdējā gadījumā cilvēks vismaz centās kaut ko darīt, nevis visu bezjēdzīgi notriekt, tas ir vēl daļēji pieņemami, kaut gan pareizāk būtu apgūt uzņēmējdarbību vispirms, nevis uzreiz, bez pieredzes, vērt vaļā restorānu. Protams, nevaru neko kritizēt vai slavēt, pirms dažiem gadiem pats domātu, ka neko labāku, es, ar tādu naudu, neizdarītu... tagad, sliktākajā gadījumā, labākais sagrūst uz kontu, lai apaug ar % drošā bankā, līdz izdomātu kur, kā un ko darīt ar naudu emotion

2 0 atbildēt
Nākamo... Protams ++
2 0 atbildēt

Ne velti jaunajiem NBA censoņiem līga nodrošina finanšu konsultantus, jo parastam ļautiņam liela nauda nodara lielu skādi, ja nav sajēgas, kā ar to naudu rīkoties.

2 0 atbildēt

Ja laimētu miljonu, tad varētu 40 gadus, katru mēnesi pa 2000 ņemt ārā un vel 40 tūkstoši paliktu pāri. Tikai no viena miljona varētu visu mūžu dzīvot labi, ja to darītu ar galvu :D 

1 0 atbildēt

cep augshaa nakamo, man veicies paris reizhu,  vienreiz vineju 300ls, notriekti 2aas nedelas :D

1 0 atbildēt

Idiotam nauda palidzes klut gudrakam. Pateretaju paaudze, mle. Ar naudu ir jataisa lielaka nauda, nevis stulbi jaiztere sudos.

1 0 atbildēt

Njā... kas par daudz, tas par skādi.

2 1 atbildēt
8 avatars8

Vismaz kaadu laicinnnu padziivoja laimiigi. Mans lielaakais laimests ir bijis 25 sant.

1 0 atbildēt
Vēl !!
1 0 atbildēt
Kas viegli naak, tas viegli iet
3 2 atbildēt

mazaak naudas,mazaak probleemuemotion

2 1 atbildēt

nākamo ++

1 0 atbildēt

Nauda laimi nes uz īsu brīdi.

2 1 atbildēt

protams, ka neveiksmes būs, ja visu naudu iztērē uz lietām, ko pēc tam nespēsi uzturēt, kad nauda beigsies, tā taču nav nekāda alga bet gan vienreizējs laimests. 

1 0 atbildēt
nu.... ++++++
1 0 atbildēt
nu vismaz vareja pataupit to naudu newish sapirkties un pec tam dziviite aiziet tu - tuuu...
1 0 atbildēt

Džeks Vitakers 2002. gadā "Powerball" loterejā laimēja 234 (!!!) miljonus eiro (315. milj. dlāru), jau iepriekš būdams miljonārs. >> u got to be kidding me, manā rakstā ir pavisam citādāk emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »