local-stats-pixel fb-conv-api

No alkoholiķa līdz saimniekam1

20 0

Sveiki visiem! Tas ir stāsts par manu ceļu no negaidītas peļņas kuru saņēmu netišam uzdavinātos bitkoinus pirms desmit gadiem, līdz nekustamā īpašuma īpašniekam, piedzīvojot gan uzplūdus bagātībā, gan dziļās finansiālās grūtības.

Sākumā es biju viens no tiem cilvēkiem, kuriem izdevās nopelnīt naudu ar bitkoiniem. Tas notika netišām. Es joprojām neticu. Varbūt Jūs sapņojāt par kaut ko tādu - es daudz spēlēju datorspeles un kāda no vietnnem saņēmu ka dāvanu XX bitkoina skaitu kad tie vispār neko nemaksāja. Par tiem bitkoiniem veiksmīģi aizmisu, līdz to cena uzsprāga!

Tomēr, kad nauda sāka plūst manā virzienā, es sāku dzert, daudz dzert.

SUPER PADOMS 1!!! Tiklīdz jūs nopelnat daudz naudas iedodiet kartiņu savai mammai un aizējiet pie narkologa lai iešūj Jums tableti. Tas ļaus Jums saglabāt tūkstošos eiro!!

Pēc tam es iepazinos ar "draugu", kurš mudināja mani ieguldīt lielas summas vienā Rīgas bārā. Diemžēl šis bārs beidza savu darbību, un es zaudēju apmēram 50 000 eiro. Tas bija trieciens, bet man vēl palika zināma summa naudas.

SUPER PADOMS 2!! Neinvestējiet bāros, restorānos utt. tas ir hobijs nevis bizness.

Protams, man nebija iepriekšējas pieredzes, kā iztērēt vai ieguldīt lielas naudas summas. Manā iepriekšējā dzīvē es biju pelnījis aptuveni 1000 eiro mēnesī, un tagad biju saskāries ar lielāku naudas daudzumu. Varbūt tas bija Dieva žests, vai arī es biju pietiekami naivs un bez iztēles, bet galu galā es atradu veidu, kā nesatraukt visu naudu un ieguldīt to, iegādājoties piecus dzīvokļus Rīgas centrā.

Tomēr šīs dzīvokļu iegādes stāsts nebija tik vienkāršs. Pirmo dzīvokli es iegādājos, vienkārši meklējot ss.com, no privātpersonas, un tikai pēc tam es sapratu, ka esmu samaksājis pārlieku lielu summu. Šeit atkal varbūt tas bija Dieva roka, vai vienkārši veiksme, bet manas māsas vīrs, kuram bija divi mazi studijas dzīvokļi Brīvības ielā, man pastāstīja par uzņēmumu, kas pārvalda īres dzīvokļus (jo viņš pats ir jūrnieks un nevar to darīt). Šis uzņēmums arī meklē nekustamā īpašuma objektus iespējamajiem ieguldījumiem un pēc tam var pārvaldīt visas dzīvokļu īres. Man nebija daudz izvēles, un es baidījos, ka drīz zaudēšu visu savu naudu, tāpēc es lūdzu viņiem palīdzību. Tagad es biju pietiekami gudrs, lai pārbaudītu viņu piedāvājumus ar citas uzņēmuma aģentu, un faktiski visi piedāvātie nekustamie īpašumi bija zem tirgus cenas, kas bija apbrīnojami.

Tagad man piederoši pieci dzīvokļi, un visus tos pārvalda viens un tas pats uzņēmums. Es saņemu īri katru mēnesi un jūtos drošs. Šajā ziņojumā es vēlētos pieminēt uzņēmumu Pinecone Property Group (https://www.facebook.com/rentinrigapinecone). Viņi ir profesionāli un ir padarījuši manu naudu drošu un daro to darbu manā vietā, jo, iespējams, viņi nav latvieši, bet Lielbritānijas uzņēmums.

Tagad, pabeidzot savu stāstu, es vēlētos izcelt piecas morālās mācības, kas izriet no manas pieredzes:

1. Ieguldījumu dažādošana: Nepieciešams ieguldīt naudu dažādos aktīvos, lai samazinātu risku un izvairītos no lieliem zaudējumiem vienā jomā.

2. Pieredzes iegūšana pirms ieguldīšanas: Ja jūs plānojat ieguldīt lielas summas, iegūstiet nepieciešamo izglītību un pieredzi konkrētajā nozarē.

3. Pārbaudiet piedāvājumus: Pirms piekļūstat ieguldījumiem, rūpīgi pārbaudiet uzņēmumu un piedāvājumus, konsultējieties ar ekspertiem, ja nepieciešams.

4. Izvairieties no ātriem naudas solījumiem: Būtiet piesardzīgi pret solījumiem nopelnīt ātri lielas naudas summas, un pārbaudiet tos rūpīgi.

5. Īres nekustamais īpašums kā ieguldījums: Ieguldiet nekustamajā īpašumā, bet apsveriet iespēju iznomāt to un gūt regulārus ienākumus, kas var nodrošināt finansiālu stabilitāti.

20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Paldies, Emīl, ka minējiet mūs savā rakstā! Esam vienmēr gatavi Jums palīdzēt!

Ar cieņu,

Pinecone Property Group

https://pinecone-properties.com/

0 0 atbildēt