local-stats-pixel fb-conv-api

NASA nepaliek atbildi parādā NBA basketbolistam Karijam par viņa izteikumiem6

Pirmdien podkāsta laikā NBA populārais basketbolists Stīvens Karijs, izteicās, ka viņš uzsāks konspirāciju teoriju par to, ka cilvēks nav bijis uz Mēness un tas viss ir safabricēti.

NASA nav palikusi atbildi parādā populārajam basketbolistam un uzaicinājusi Kariju ciemos pie sevis uz tūri viņu lunārajā bāzē Hjūstonā. Kā izsakās NASA publiskā persona Allārs Beutels:" Mēs ļoti priecātos izveidot tūri priekš Mistera Karija mūsu lunārajā bāzē Džonsona Kosmosa Centrā, varbūt tad, kad "Warriors" būs pilsētā, lai spēlētu ar "Rockets" Mums tur ir simtiem mārciņu Mēness akmeņu un Apollo lidojumu kontroles iekārtas. Tūres laikā viņš varēs redzēt to ko mēs darījām pirms 50 gadiem, ko mēs darām tagad un ko plānojam darīt tuvākajos gados."

Karija atbilde uz šo ir bijusi ietvītots links uz ziņu aģentūŗas tvīteri ar emoji ar saulesbrillēm. Jāsaka, ka Karijs nav vienīgais NBA basketbolists, kurš šogad izcēlies ar interesantiem izteikumiem. Cits basketbolists Kairijs Ērvings šogad izcelies ar paziņojumu, ka uzskata, ka Zeme ir plakana.

38 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

"Karija atbilde uz šo ir bijusi ietvītots links uz ziņu aģentūŗas tvīteri ar emoji ar saulesbrillēm"

Izlasīju rakstu un mans komentārs ir links uz ziņu aģentūras rakstu ar krāsu ar sienas pulksteni.

1 0 atbildēt
"Kairijs Ērvings šogad izcelies ar paziņojumu, ka uzskata, ka Zeme ir plakana." Neko nejauc? Viņš to izspļāva vēl tad, kad ar Lebi spēlēja kopā.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Stīvens Karijs??? 

0 0 atbildēt

vispār jau it ka'zemākais IQ esot futbolistiem...

0 0 atbildēt