local-stats-pixel fb-conv-api

Mīļākās dienasgrāmata: Sieviete atklāj kāda ir dzīve, ja esi vīrieša mīļākā13

159 0

Mīlestība un sāpes piecu gadu garumā. Attiecības, kuras nākas slēpt, jo vīrietis nevēlas pamest savu ģimeni... Kad šī sieviete pirmo reizi pārgulēja ar precētu vīrieti, viņa solījās, ka tā bija pirmā un pēdējā reize, bet ir jau pagājuši vairāki gadi un viņi joprojām tiekas, bet viņš... Viņš joprojām dzīvo kopā ar savu sievu un bērniem.

Lielākajai daļai sieviešu atrast «īsto» ir ļoti svarīgi, un, kad tas mirklis pienāk, to ir vērts nosvinēt. Bet kas notiek tad, ja Tu satiec savu «īsto», bet viņš jau pieder kādai citai? Ieskaties šīs mīļākās dienasgrāmatā, lai labāk saprastu, kā tad īsti jūtas sieviete, kura ir kļuvusi par mīļāko.

159 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Cilvēka stulbumam nav robežu, kapēc lien pie precēta jākļa emotion 

11 0 atbildēt

Nevajag ķerties kaklā precētam vīrietim, tad nebūs problēmu. 

7 0 atbildēt
Pārsvarā visi šie stāsti ir pilnīgi vienādi!
7 0 atbildēt

 emotion Ne vienai vien ir tadas problēmas.

5 0 atbildēt

Mīļākajām(-jiem) ir zems pašvērtējums, un liels naivums. Piedzied pilnas ausis (uz ko sānslīdētāji ir satrennējušies), un ir gatavas uz visu. Vēl arī daļa, kas cenšoties atņemt kādai citai, cenšas savu pašvērtējumu pacelt, bet patiesībā apmuļķo tikai sevi, jo tā nekļūst par kādu labāka, vai uzvar duelī, tā kļūst tikai par otro personu. Un ja arī izdodas piespiest drifteri pamest savu sievu, pastāv lielas garantijas, ka kādā brīdī jamais slīdēs atkal pie citas.

4 0 atbildēt

Vēl pēc dažiem gadiem būs tāpat.

3 0 atbildēt
Fakts ir viens, tas maukurs tāpat būtu atradis, ko izpi*t, bet kādai maukai jābūt, lai ietu ar precētu? Pretīgi.
4 1 atbildēt

Briesmīga situācija.

2 0 atbildēt

Pazinu vienu cilvēku, kurš bija aizgājis no sievas dēļ savas sekretāres. Jums vajadzētu redzēt tās sekretāres seju un atieksmi, kad kādas jaunas meitenes darba lietās bija ieradušās lai šo vīrieti satiktu. Vienk. sekretāre jau zina kā pati viņu dabūjusi, tāpēc arī zina, ka arī viņai viņš uzticīgs nebūs. Ko cilvēks sēj, to cilvēks arī pļauj. Ja atņem citai, tad rēķinies, ka atņems arī Tev.

2 0 atbildēt
Es mīlu savu profesoru, bet viņš ir precēts. Tāpēc es sev iestāstīju, ka viņš ir pārāk vecs priekš manis.
1 0 atbildēt
Pec idejas precetie ir labaka partija miljaka statusam, bet reti kura to "var pacelt".
1 0 atbildēt

grūta dzīve sievietēm! emotion

1 0 atbildēt