local-stats-pixel fb-conv-api

Manas skolas pusdienas Anglijā121

1441 2

Čau! Šajā rakstā jums būs iespēja redzēt kādas patiešām ir Anglijas skolu pusdienas.
Es mācos Anglijas vidusskolā un mācijos arī pamatskolā šeit, bet esmu pamanijusi ka pusdienas kādas bija tādas ir. Skolas pusdienas, manā skolā, maksā 2.10 mārciņas. Spriežat paši!
Šeit pusdienām viņiem ir aizliegts pievienot sāli. Tātad ēdiens - bezgaršīgs. Sāli jāņem pašam no mājām līdz :D Kā arī, viņi visu drīkst cept tikai cepeškrāsnī, jo redziet, lai ceptu uz pannas vajag izmantot eļļu, bet eļļu arī drīkst viņi izmantot tikai ierobežotā daudzumā.

Pirmās 4 bildes ir manis fotogrāfētas - pēdējās 2 atrastas internetā (meklēju līdzīgāko kas bija manam skolas ēdienam). Nē, es katru dienu neēdu pusdienas skolā, bieži vien ņemu līdz maizītes no mājām.

1441 2 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

Neēdu skolā. Žēl naudas  emotion 

1 0 atbildēt

Visa vaina garšvielu likumā, vispār nevar ieēst to ēdienu.  emotion 

1 0 atbildēt

Jā, daļa no visa ēdiena ir svaigi gatavots, daļa no bundžām. Tas kā kurā skolā.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

visās Anglijas skolās nav vienāds ēdiens. manā skolā vienmēr bija ļoti liela izvēle tam ko ēst, bija veselīgi arī. nebija tā, ka būtu tikai naggeti, burgeri un pupiņas. bet cenas noteikti bija lielākas.

0 0 atbildēt
Taas brokastis gam ateja. Var pa taisno tulkaarii nolaist. Es unitii sheit perku jacked potato, labi un leeti (£1.50) !!! 😈
0 0 atbildēt

tas kaltetais kartuperis ir - hash brown un viniem nav ne vainas ! emotion 

ari pupinas ir labas , piemeram ik pa laikam pats perku asda 6 pakas ..

par bekonu - vins jau ir salits pirms vinu vispar sak cept (paskaties kadreiz asda / tesco vai kada cita veikala) parsvara viss bekons ir salits , bet ir plaukts ari ar nesalitu ! 

daudzas lietas ir normalas , ka ediens der , bet ilgtermina es nevaretu es tas britu brokastis ! 

0 0 atbildēt

Nekur nav maizites bez garozas.

0 0 atbildēt

Kā cietumā emotion 

2 2 atbildēt

Izskatās ne pārāk kārdinoši.

1 1 atbildēt
Man garšo rīsi ar dārzeņiem! emotion
0 0 atbildēt

Man vajadzētu vismaz kādas 4 porcijas, ja vien es varētu normāli ieēst tos brīnumus. Bet, vismaz pēc bildēm spriežot, diez vai varētu. emotion

0 0 atbildēt

Es mācos Anglijā koledžā, un mums tāda ēdiena nav- ir katras nedēļas ēdienkarte, kur tu pats izvēlies, ko vēlies. Viss gan pamatā ir balstīts uz jacket potatoes un pastries. Sāls tiek lietots, kā arī blakus ēdināšanas punktam ir gan sāls paciņas, gan piparu paciņas. Gaļas gan gandrīz kā nav ēdienos, tikai zupās.

0 0 atbildēt
Atceros, kad gāju LV pamatskolā, man arī tā bija. Tagad pilnīgi pietrūkst tādas pusdienas.
0 0 atbildēt
Toč takā cietumāemotion, vismaz cik filmās redzēts kad rāda. Lai arī cik daudzi sūdzējās par skolas pusdienām, kad pats mācījos, tomēr, paskatoties uz šo ēdienu, saprotu, ka mūs nemaz tik slikti nebaroja. Nebija varbūt tik dažāds, bet pamatīgāks noteikti.
0 0 atbildēt
Sāksim ar to- tā skola nav domāta bēgļiem un viesstrādniekiem? Es zinu ko rakstīsi - "nē". Tur divi angļi mācās... tāpēc tas tāds retorisks jautājums
0 0 atbildēt

vajadzētu Latvijā tādas pusdienas!

1 1 atbildēt
Kas tā par dienu ar saldējumu!!
0 0 atbildēt

Piebilde aptaujai: Man kaut kā nekad negaršoja skolas pusdienas līdz sāku iet vidusskolā. Tad tikai sapratu, ka tas ēdiens nav nemaz tik negaršīgs, bet māte naudu vairs pusdienām nedeva, tāpēc tāpat viņas neēdu emotion 

1 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »